• Welcome to Форум на българските шофьори.

Психологическа годност

Започната от admin, Понеделник, 11 Април, 2011, 13:13:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

Мерси, не съм се консултирал с адвокат. Написано е на лаптопчето и после претърпя няколко промяни от жена ми, заради правописа. Имаше повдигната тема тук и отговор от АЕБТРИ, ама умрях от скука събота и неделя/в момента не практикувам/ и след две туби бира..... та до днес с входящ номер. Наистна трябва гласност, първо ще изчакам отговора. :)

briko

naum4o

Моето лично мнение, е че никой няма да те отрази, поне не и следващите 2-3  години. Трябва да се преработят една торба закони, много работа има. Но един ден сигурно ще изчезне този архаизъм, макар че психото е нещо правилно, стига да е за сметка на работодателя. Поздравления за труда.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

hunter_75

Цитат на: briko - Понеделник, 06 Февруари, 2017, 13:06:44
Документа е подаден към КЗД. 
hunter, годината започва да тече след като си взел новата книжка, как ще направи стаж за С категория щом не ти е въведена в книжката?
По тоя въпрос се обърни към ДАИ,те са го измислили,не аз

briko

Длъжни са да отговорят в едномесечен срок, дали ще образуват производство, след това ако отговора е отрицателен ще се входира в европейската подобна комисия. :) Най - тъпото е, че не трябва да се променят закони, а една най-обикновена наредба на м. на траспорта.

micyri

Цитат на: briko - Понеделник, 06 Февруари, 2017, 18:43:56
Длъжни са да отговорят в едномесечен срок, дали ще образуват производство, след това ако отговора е отрицателен ще се входира в европейската подобна комисия. :) Най - тъпото е, че не трябва да се променят закони, а една най-обикновена наредба на м. на траспорта.
Действай и пиши всяка стъпка в развитието по темата.
Гласност колеги трябва ,а не коментари като на  naum4o (нищо лично).
Понеже нямам фейсбук вече ,хубаво е и там да публикуваш темата(има група межд.шофьори или нещо подобно беше).
Аз също ще се опитам да вдигна "пушилка" тук/там.

briko

Нямам фейс за сега.  Най голямата простотия е написана в закона... Чужденците имат право да управляват 3 месеца в Б-я без психо, а ние българите НЕ!

micyri

Цитат на: briko - Понеделник, 06 Февруари, 2017, 21:28:53
Нямам фейс за сега.  Най голямата простотия е написана в закона... Чужденците имат право да управляват 3 месеца в Б-я без психо, а ние българите НЕ!

ами това трябва да се атакува!
Ще трябва и адвокат.

briko

Пуснал съм вече жалбата, трябва отговор от комисията и ако се налага пак ще задействаме системата :) приемам съвети и помощ.
Днес Мая Манолова е казала да се монтират хим. тоалетни преди Кап. Андреево.

naum4o

Начинанието е хубаво. За правилно -  не знам.
Само споменавам, че в развитие, борбата със системата ще е бавна. А ще е бавна, защото хората, които  взимат решенията, печелят индиректно от  талончетата на психото и едва ли скоро ще се самоощетят. Въпреки позивите за въпиюща сегрегация, неравнопоставеност и неглижиране правата на българския професионален водач.
Слагам 100лв, че до 2 години нищо няма да се промени. Аз съм песимистът в цялата история, въпреки, че един ден, убеден съм, психото ще падне. Има ли желаещи?

briko

:) Ако се стигне до комисия за решаване на проблема с представители на Мин. на транспорта и в този момент си в България ще дойдеш ли да ме подкрепиш в залата?

micyri

Цитат на: naum4o - Сряда, 08 Февруари, 2017, 01:07:56
Начинанието е хубаво. За правилно -  не знам.
Само споменавам, че в развитие, борбата със системата ще е бавна. А ще е бавна, защото хората, които  взимат решенията, печелят индиректно от  талончетата на психото и едва ли скоро ще се самоощетят. Въпреки позивите за въпиюща сегрегация, неравнопоставеност и неглижиране правата на българския професионален водач.
Слагам 100лв, че до 2 години нищо няма да се промени. Аз съм песимистът в цялата история, въпреки, че един ден, убеден съм, психото ще падне. Има ли желаещи?

naum4o,знаеш ли защо няма да се оправите никога? Защото повечето хорица мислят като тебе. Чакат някой да направи нещо,с две думи някой да Ви оправи.Обаче за сега оправянето е само с " " "  

briko

Цецодебел от Италия липсва в темата. Преди време бяхме писали тук разни мнения.
Райдера и той нищо не казва, даже и няколко запетайки не е драснал, все пак е шофьор и после шеф. Общо взето е пълна тишина, не ми пречи, ама е по добре като има повече мнения, били те положителни или отрицателни с аргументи :)

naum4o

Да разбирам, че ти си се оправил, а ние индианците не. Е, не може всички да са просветени. Аз лично по-скоро съм против премахването на психото. Но адмирирам идеята да изискваме от институциите да работят за този, който плаща заплатата. Суверенът.

briko

Цитат на: naum4o - Сряда, 08 Февруари, 2017, 15:37:04
Да разбирам, че ти си се оправил, а ние индианците не. Е, не може всички да са просветени. Аз лично по-скоро съм против премахването на психото. Но адмирирам идеята да изискваме от институциите да работят за този, който плаща заплатата. Суверенът.
Защо си прорив отпадането на психото? В ЕС няма ли психологически неподходящи хора за професията водач на ...... и как там се справят с този казус, след като нямат задължителни такива изследвания, според теб?

никола

Здравейте колеги . Поздравления за начинанието . Аз вече съм бил в залата . От едната страна на масата сяда лицето подало жалбата или негов представител ( адвокат изрично упоменат че ще представлява някого) , срещу него сядат юристите на засегнатото ведомство , а по средата тричленен състав юристи .Може би тук е мястото да ударят едно рамо господата от съюза на ...... с юридическа подкрепа . Най -добре е и те да подадат такава жалба така случая ще се разглежда заедно - ние срещу ведомството . За мен проблема е решим ,но трябва някой да плати на добър юрист познаващ проблема детайлно .

никола