• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.11.25

Започната от MagnuM, Събота, 17 Ноември, 2012, 21:21:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver70

Ааа,почваш да всяваш страх у желаещите да бачкат на Мерцедеса,ще ти чезне нафтът.

driver70

caterpillar

Ба го у Мерцедеса :o шо плашиш така кат чели е мечка стръвница ??? Види ми се лачен не страшен ;) :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

loshdancho

Цитат на: caterpillar - Вторник, 04 Декември, 2012, 22:18:50
Ба го у Мерцедеса :o шо плашиш така кат чели е мечка стръвница ??? Види ми се лачен не страшен ;) :D
Даже е невероятен :D.......... Все още не мога да повярвам, ::) ??? че-http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3181.new#new
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bojo

Цитат на: caterpillar - Вторник, 04 Декември, 2012, 21:15:42
Има една приказка. Болката минава,срама остава ;) ;) :D :D
Е тва го даде точно на място,одари десетката,браво от мен +1
Божо

bojo

Оня ден седим с един колега в един склад, чакаме да ни натоварят и така за да  убием времето си лафим.Той(младо момче-25-27год. от Украина) ми разправя,че изка да заминава в Канада да си опита късмета,имал 2-3ма приятели,които за няколко години напреднали много добре.От дума на дума ме пита дали и аз не съм мислил по този въпрос,казах му,че Канада за мен специално е много далеч,бих заминал някъде в Европа (щото ние тоя разговор го водим недалече от Газа),а той ме пита напълно сериозно"що бе Канада не е ли в европа"и аз така добре, че бях седнал го изгледах,помслих първо,че се шегува,ама не човека си питаше напълно сериозно.Ей така празни приказки...да убием времето... 8)
Божо

bojo

Божо