• Welcome to Форум на българските шофьори.

Виа Логистик ЕООД

Започната от amgsto, Вторник, 27 Ноември, 2012, 18:08:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amgsto

Здравейте,колеги!Някой можели да ми даде информация за Пловдивската фирма-Виа логистик.Намира се на голямо конарско шосе.

amgsto

rrr

Абе и аз гледам у туй нещу интернету ,ама нищо не намирам за тая фирма-пък обяви пускат най редовно,или никои не напуска или нямат време да пишат,че то километри трябва да се въртят.

rrr

malossi

Някакво мнение за тази фирма. Обявата им стои вече 3 седмици из сайтовете за работа. Толкова ли не се намират кандидати при тези условия или има нещо гнило...

rrr

Толкова време и никои нищо не е чувал за тази фирма,или на интервю някои да е ходил.

motovalve

Здравейте, пак има обява и кандидатствах. Някаква информация за фирмата?
Мерси!

stasie

Здрасти,би ли ми казал какво е положението в тази фирма,защото и аз бях на интервю скоро там,но не ги знам що за стока са.Благодаря

papi

За Виа логистик само добри думи мога да кажа.

динко

Давай с добрите думи-къде-кога, информация търси колегата,споделеното от теб не върши работа.

ahil_73

Виа карат тук при нас, имам предвид Скандинавията ,от 1250 до 1500 евра ама досега съм чул само един да е получил толкова .Ако те интересува нещо конкретно питай , даже и телефон на действащ колега мога да ти взема.
Забравих да допълня матраци тед бре младежи това е Виа , карат актроси сравнително нови с техни ремаркета нашарени с матраци тед , реклами де , нагоре тръгваш с дюшеци  Усмивчица работят зa HCS както и аз де и затова често се засичаме

ahil_73

Обединени публикации!
Колега, използвай бутона ,,Промени", активен е един час след публикацията!

hunter_75

Ти явно си един доста объркан човек,как може да работите в Скандинавия-та за такива пари,и да не ви е срам да го обявявате при това..

pirovski

Това е,много,професионална фирма.Аз,работя,с удоволствие,с проблемите трудно се справям,разчитам,изцяло на колегите,да помогнат.

bobikat

Пировски. У македонскиjот jазик немате ли интервали? Се нарича "шпация" на клавиатурата. :)

pirovski

Хаха,по сериозно,аз,съм българин.

driver1

Цитат на: pirovski - Четвъртък, 06 Ноември, 2014, 08:18:14
Хаха,по сериозно,аз,съм българин.

Че то, и македонците са българи, ама не го знаят.  ;)  Аз пък не знаех, че имало "македонски" език...

driver1