• Welcome to Форум на българските шофьори.

Виа Логистик ЕООД

Започната от amgsto, Вторник, 27 Ноември, 2012, 18:08:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pirovski

Мисля,че знам,какво,иска да каже(пиша със запетая,той,не го чете,иска да е без тях).Според мен,ме вини,че не пиша,правилно!

pirovski

driver1

Цитат на: pirovski - Четвъртък, 06 Ноември, 2014, 12:12:40
Мисля,че знам,какво,иска да каже(пиша със запетая,той,не го чете,иска да е без тях).Според мен,ме вини,че не пиша,правилно!

Това, че не пишеш граматически правилно е вън от всякакво съмнение. Още по-лошото е, че когато се опиташ да обясниш нещо, то става още по-неразбираемо.

driver1

bobikat

Цитат на: pirovski - Четвъртък, 06 Ноември, 2014, 08:18:14Хаха,по сериозно,аз,съм българин.
Извинявай, сънароднико ПировСКИ.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Категория:Български_фамилни_имена

ЦитатВ миналото, както знаем, почти всички фамилни имена в Македония са окончавали на -в (Талев, Димитър). За разлика от днес, когато повечето фамилни имена на македонците в Република Македония окончават на -ски.

pirovski

Сякаш,всичко е нормално!!!

Ясно.

Обединени публикации!!!

pirovski

...

gonzo66

Цитат на: pirovski - Сряда, 05 Ноември, 2014, 16:44:26
Това е,много,професионална фирма.Аз,работя,с удоволствие,с проблемите трудно се справям,разчитам,изцяло на колегите,да помогнат.
Виж какво колега когато пишеш пиши истината а не лъжливи суперлативи.Първо като е много "професионална фирмата"защо не си зададеш сам въпроса че обявата и постоянно стои вджобс бг?После за "професионализъм"изобщо не може и да става дума,защото там са едни папагали назначени в качеството на диспечери които хал хабер си нямат относно транспорт и спедитция и чакат от Австрия Фрикус да и даде задача която да ти я преповторят.Дори и езици не им се налага да знаят защото от Фрикус диспечера е българин.После има и един гн.Манев"измамев" който в качеството си на шеф на транспорта като отидеш при него на интервю започва едва ли не "звезди да ти сваля от небето"само и само да клъвнеш въдицата и да те качи на камиона с лед което се сблъскваш с жестоката действителност.Истината е че ти плащат 0.12цента за км.и в месеца не можеш да направиш повече от 10000км.Първия месец не ти дават нищо после на втория ти подхвърлят по 200евра на картата.И на края като се върнеш в БГ след като те поизрежат от километрите,си чакаш с месеци да ти изплатят остатък" ако имаш изобщо такъв" от заработката ти.Така че нека всеки си пресметне сам за себе си ,и си направи съответният извод защо доста често тази фирма търси шофьори.И в заключение ще кажа следното:Абе Пловдивска фирма ли е бягай далече....

hunter_75

Диспонента който представлява Фрикус във Калсдорф да не се казва Кольо случайно,със рожденно място Варна?Ако  става въпрос за това лице,жална му майка на лицето което ще товари неговите товари,за справка шофьорите на Лагермакс Спедицио и Фрикус България.

pirovski

ВАУ,аз,съм,с много по различно впечатление.Наясно,съм с работата(практично,икономично,политически).Не съм съгласен с твоята теза!

pirovski

Не мога да отговоря на въпросите.Най добре,попитайте във фирмата.

pirovski

Последни новини,колеги,освобождават ме от фирмата.Не могат,да си получат,писмо с чмр-та.Аз,твърдя,още,че тази фирма,е много професионална(БЛАГОДАРЯ).

driver1

Цитат на: pirovski - Вторник, 11 Ноември, 2014, 12:38:03
Последни новини,колеги,освобождават ме от фирмата.Не могат,да си получат,писмо с чмр-та.Аз,твърдя,още,че тази фирма,е много професионална(БЛАГОДАРЯ).

Човече, не можеш ли малко по-разбираемо? И да знаеш - запетайка не се слага след всяка дума, спестявай ги понякога. И без това пишеш странно.

pirovski

Не те разбирам(мога да се обоснова).

gonzo66

Цитат на: hunter_75 - Понеделник, 10 Ноември, 2014, 19:32:22
Диспонента който представлява Фрикус във Калсдорф да не се казва Кольо случайно,със рожденно място Варна?Ако  става въпрос за това лице,жална му майка на лицето което ще товари неговите товари,за справка шофьорите на Лагермакс Спедицио и Фрикус България.

Точно така се казва "лицето" колега.Само че сега се намира в базата на фрикус в Грац-Австрия.Да по принцип повечето им товари са гадни и има не малко хамалогия.И накрая зорлем да ти се вържат 1200евра за месец работа,и то да ти ги дават на час по лъжичка ей така във времето..........мерси без мен.

hunter_75

Точно така,но базата не е във Грац,а преди Грац,Калсдорф се казва селцето.А щом човека е същия,боже опази...А съм сигурен че и той ме помни.... :D

gonzo66

Цитат на: hunter_75 - Вторник, 11 Ноември, 2014, 20:11:52
А щом човека е същия,боже опази...А съм сигурен че и той ме помни.... :D
Ами аз лично против Кольо нямам да ти кажа нищо против.Човека си гледа работата и то доста професионално,дава задачи които гледам да си изпълнявам и точка.Проблемът е първо във диспечерите на фирмата на които професионализмът и се оказва доста тежък проблем на който поне аз го копенсирам със двата езика които говоря.Но по големият проблем е това че не само че никой не ти оценява труда а и те влачат после с парите които си ги изработил,и ти плащат не това което уж ти обещават.На всичкото отгоре и винаги ти задържат 500евра от заработката за които изобщо не знаеш дали ще си ги вземеш някога.

gonzo66