• Welcome to Форум на българските шофьори.

Виа Логистик ЕООД

Започната от amgsto, Вторник, 27 Ноември, 2012, 18:08:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hunter_75

Не знам,аз не съм на това мнение,но може и аз да съм некадърен.Както и останалите колеги от Лагермакс Спедицио и Фрикус България които работиха с него  ;)

hunter_75

Todi

Абе хора това верно ли е за тази фирма Виа логистик.Днес бях на интервю при тях....ама нещо не ми харесват нещата.Дайте още информация !

Todi

pirovski

Аз,започвам работа,веднага,само да ме приемат.Фирмата работи,много професионално.

Бриги Магнито

Цитат на: pirovski - Вторник, 18 Ноември, 2014, 08:38:45
Аз,започвам работа,веднага,само да ме приемат.Фирмата работи,много професионално.
Брей ,брей Виа и професионализъм ?
Относно фирмата да ви мъцнем за пловдивчани е средна работа за всички останали не Ви трябва да се занимавате с глупости
200 евро на третата седмица и по 200 на седмица с заработка на км ли е мечтата?

pirovski

Да.Мечтата,в тази фирма,стига,за всички,мой,мечтани моменти(аз,мога да да направя,повече,от колкото си мислим).

hunter_75

Тигър,ти да не си на антидепресанти,или някакви други психотропни вещества?Изчакай малко да отмине действието им и тогава пак опитай да ни обясниш какво искаш да кажеш ;)

pirovski

Боже,господи!Не съм.След като не разбирате,аз не мога да го обясня,по различно(на въпроса(въпросите) съм отговорил-конкретно).

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: gonzo66 - Понеделник, 10 Ноември, 2014, 17:25:01
...Истината е че ти плащат 0.12цента за км.и в месеца не можеш да направиш повече от 10000км.Първия месец не ти дават нищо после на втория ти подхвърлят по 200евра на картата.И на края като се върнеш в БГ след като те поизрежат от километрите,си чакаш с месеци да ти изплатят остатък" ако имаш изобщо такъв" от заработката ти.

Говорих с работещ в тази фирма. Разбрах за 0,13 € и 20 € за товарен адрес. Дават по 200 € всяка седмица, след прибиране и отчет до 10 дена останалите пари. Казва че е много доволен.

Даде пример с взето младо момче току що взело книжка. Заспал е в тунел в Италия или друго и е унищожил четири гуми с джантите. Шефът е казал само: Случва се! Без да удържи нищо. Малко след това нови три гуми, тогава му са удържани пари. След което младежът казал, че фирмата не става!
    Въобще не твърдя нищо и не вземам страна. Обаче се затвърждава мнението ми, че много често има разминаване какво се пише и становище на работещи хора!  
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Илчев,моите уважения,но това,че си срешнал,, един от десете '' и след негов разказ ми даваш мнение относно фирмата е повече на ЕШК отколкото на реалността
Само да те осветля,че при отчет и 10 дена не получаваш всичките пари,както ти е казано,а 1000 евро от тях,тоест продължаваш да имаш да взимаш.
П.П.Не целя да ти давам насока какви изводи да си правиш,но целя да ти покажа,че реалността и изводите се разминават доста често в живота.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 07 Декември, 2014, 11:55:07
Илчев,моите уважения,но това,че си срешнал,, един от десете '' и след негов разказ ми даваш мнение относно фирмата е повече на ЕШК отколкото на реалността
Само да те осветля,че при отчет и 10 дена не получаваш всичките пари,както ти е казано,а 1000 евро от тях,тоест продължаваш да имаш да взимаш.

Не мога да отрека, че днес от две твои публикации, чета и разбирам какво пише. Отдавна не се беше случвало! Не разбрах, щом мнението от "първа ръка" е ЕШК, то твоето откъде е? Всъщност няма значение! Твоите поклонници едва ли си задават такива въпроси, щом си го казал по-вярно не може да е! Само че на тях препоръчваш да не почват работа преди да срещнат "Бялата лястовица", тоест "Бялата фирма". А ти си работиш и в други?!

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 07 Декември, 2014, 11:55:07
П.П.Не целя да ти давам насока какви изводи да си правиш,но целя да ти покажа,че реалността и изводите се разминават доста често в живота.

Именно, това все повече се затвърждава, че това което пишат анонимни хора, рядко се потвърждава от реални работещи такива. Това принципно, не визирам тази фирма!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Бриги Магнито

Илчев ще ти мъцна.
Мойта особка е от типа хора във бранша,а именно от хората,които често сменят фирми.
Това за теб е признак за слаб професионализъм,аз лично не смятам така,но това е тема за друг разговор.
Идеята ми е ,че едва ли си даваш сметка,но най-честата причина да сменям фирми се дължи на факта,че отдавна спрях да правя компромиси със себе си с идеята,че хляба на мойта маса е по-малоценен от този,който е на масата на г-н работодателят.
За мен е важно да ям хляб на цена ,която не ми е прекалено висока и не ме кара да потъпквам собствените си разбирания за гордост и чест.
Естественно ти пак няма да ме разбереш,но даваш ли си сметка,че имаш претенции за човек с да не казвам високо,но с по-добро образование от мен,човек запознат освен с транспорта на товари  имаш познания ,а и  някаква гордост за превоза на пътници със сигурност и с по-голям стаж си от мен и ми заявяваш,че не ме разбираш.
Не разбираш по-ниско образован човек Илчев,а в същото време ми говориш,че моята фен група ме разбирала,случайно да ти минава през акъла,че вината  затова не разбиране може да не е само моя

Илчев не те познавам добре,но да те попитам колко пъти в твоя живот си попадал на ситуация да положиш някакъв труд или желание и да не получиш не само нищо,но и да се почустваш или предаден или засегнат,а защо и не и обвинен в нещо за което нямаш и грам вина?
За мен на този свят има правилно и неправилно,правилното за един,а неправилното за друг е нищо повече от поредният компромис

Илчев нямам си идея от къв зор ти пиша тези мой възгледи,но искам да ти е ясно едно и то е,че в тази тема се опитах по-деликатен начин аз Николай Христов да кажа,че фирма Виа Лоджистик е поредната меко казано некоректна фирма на. България и че съм напълно солидарен и разбиращ всички колеги направили избора да я напуснат.
Като колега ,а и като човек им казвам браво момчета
На всички останали,които се опитват да я докарат като роза за мириссане,бих казал,да и се любуват на аромата колкото си пожелаят.

Тва е в общи линии
Крайно време е да наричаме черното-черно и бялото-бяло

МИНКО ИЛЧЕВ

Въпросът беше съвсем прост: Моето е ЕШК, а твоето? Подобно на стана  като споделих за впечатленията ми от масовите жени шофьори. Това което съм виждал не било така. Сега ми казваш, че не съм чул правилно или ме е излъгал? Говорихме си стана на въпрос за работа условия. Накрая го попитах коя е фирмата и като спомена се сетих, че скоро бях чел за нея, но не помня какво точно. Казвам едни най-вероятно факти, всеки да си преценява.
     Какво ще кажеш за заплата 800 Евро? Аз ще каже чудесно, ако всяка вечер си спя във вкъщи. Какво ще кажеш за заплата 2 000 Евро? Аз ще кажа малко са, ако плащам наем в Германия, Франция и т.н.
      Твоята фирма днес не е добра, но вчера е била добра. Утре може за някой да е добра!
     Добре за "Виа Логистик" е един, ама реален. За "ПИМК" и "Петко Ангелов" са много познати и непознати които са много доволни. Да вярвам на: Бягайте не става!!! Предпочитам факти, с чувствата да се занимава другата половина!

Бриги Магнито

Този път си прав мойто ЕШК и твойто ЕШК се различават само по -няколко неща в които няма да  задълбочавам,но споменаваш 800 ок ,2000 малко,точно тук искам да задълбочим и то дотолкова,доколкото съм писал и по-нагоре.
С други думи казал съм,,за пловдивчани е средна работа''
Илчев и ти и аз не сме от Пловдив и региона,но за колегите от района само споменаването на 1000-1400 евра е равнозначно на много добро заплащане и са склонни на ,,компромиси'' и то бая.
С други думи казано,колегите от този район не правят реална преценка кое колко се котира и защо.
Не искам да ме разбирате погрешно и че всички колеги от посоченият район са така,но подчертавам голям процент са така и поради тази причина Виа-Миа,Пимк,Петко-Метко се котират в много очи като перфектни,котират се ок,но на каква цена....
Илчев сигурен съм ,че си наясно,че ако им споменеш колко ти е била заработката в СКГТ отпреди 7.8 г. или от минало или сегашно време няма да са в състояние да ти повярват.
Относно възгледите ми за колегите от района говоря не от името на ЕШК,а от лично име .Имах неблагоразумието да работя в Пловдивска фирма
Апропо и оттам мойто ЕШК относно Виа ако не друго ми повярвай,че е било почти ,,от извора''

pirovski

Колеги,какво става(Пловдивчани,други,тук има дискриминация,хора,много ви моля,вижте и направете всичко,което е полезно)?!

pirovski

Колеги,разговори за пари,хайде да не се сравняваме,(може да сте по умели от мен,а може да бъдете не толкова способни колкото,аз,мога,да бъда)!

pirovski