• Welcome to Форум на българските шофьори.

Срам за гилдията

Започната от DENINI, Събота, 01 Декември, 2012, 23:40:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Ама я опишете как си представяте доказателства, които да приемете за достоверни? Снимков материал? СеРеСе-та? Самопризнания? Показания на свидетели? Глупости! Някои много се вживяват и отдават прекалено значение на написаното тук. Голям праз като някакъв си случайник в безсилието и озлоблението си е плеснал имената на колеги тук. И какво от това!? Няма да си намерят работа ли? Жените им ще ги напуснат? Децата ще ги е срам от бащите си? Хайде моля ви се! Много на сериозно взимате нек'ъв смешко. Просто се забавлявайте.

driver1

loshdancho

Просто да каже за какво според него е такова мнението му.
Иначе ми прилича на  лафа за двете глухи  баби... :
-Опитвала ли си суши?
-ААА, Всякак си съм опитвала ама с уши не.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

milen-mitev

Правилно колега с две ръце те подкрепям.Я да си е.....т м.....а който го е писал това.

mekong34

Колега, сложи и още едно име: Пламен Спасов Николов - "ТЕРАСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД", не работете там, ще гладувате много!

Люси

Аз едно време работех при Пламен с мой камион и никога не съм имал проблем с заплащане или с него,той имаше тогава няколко Камаз-а и момчетата които ги караха също бяха доволни даже после ги срещах по пътищата като накупи гондолите,явно и на него е почнало да му се вижда малко печалбата!!!
Преди се занимаваше и със строителство сега не знам да не му е останал само транспорта!!!

Boroman21

Много весело започна да става в тоя форум , започва да ми прилича на дата.бг  ;D

DENINI

Ее,как тук са най големите светила в транспорта.

imter

Именно,за това ти не си за тук ;D ;D ;D.

grants

Г-н DENINI,не че нещо но пишеш тоз такъв оня онакъв. Кажи какво толково ти направиха колегите че с такава злоба ги описваш.Четох някъде че имало повреди както ти описа РЕТАРДЕР се счупил,бутало повлякло и т.н. Сега все пак това са машини и при всеки може да се случи. Не се засягай  нищо лично.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

DENINI

Да де но като го погледна онлайн и видя едни обороти 2000 за дълъг период от време.

grants

Цитат на: DENINI - Неделя, 16 Декември, 2012, 19:35:44
Да де но като го погледна онлайн и видя едни обороти 2000 за дълъг период от време.
Е ясно де ама нали се сещаш че камиона няма как да стане че шофьора да го БУТА или да върви с 1000обр. и да гори нафта колкото  лека кола.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: DENINI - Неделя, 16 Декември, 2012, 19:35:44

Поне не гледаш от "сателита", като някой. През Интернет, ли получаваш данни? Нищо не отговори за тази система! Каква СИМ - карта ползва (кой оператор)?

Да не ти се стори заяждане, ама защо не установи по-рано, че не си пасвате. Как се кандидатства при теб?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

DENINI

imter

И чакаш балъците да пускат CV-та ;D ;D ;D ;D.

JoroBoro

DENINI просто е копирал едно оплакване от спедитора, не е той потърпевшия, ако изобщо има такъв. Фирмата в която е "работил" колегата е ''Веста-Транс'' ЕООД.

Каква ти беше идеята "шефе", да покажеш че и между нас има мърша ли???

JoroBoro