• Welcome to Форум на българските шофьори.

Срам за гилдията

Започната от DENINI, Събота, 01 Декември, 2012, 23:40:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DENINI

Дай ти подробности,раздаваш го компетентен.

DENINI

imter

Момчето ти го каза в прав текст,какви подробности искаш :o????

imter

JoroBoro

Цитат на: DENINI - Неделя, 16 Декември, 2012, 22:08:40
Дай ти подробности,раздаваш го компетентен.

Моята пишка е 3 см. Ти го вадиш голям,"шефе" :)

admin

Цитат на: JoroBoro - Неделя, 16 Декември, 2012, 22:02:50
DENINI просто е копирал едно оплакване от спедитора, не е той потърпевшия, ако изобщо има такъв. Фирмата в която е "работил" колегата е ''Веста-Транс'' ЕООД.

Каква ти беше идеята "шефе", да покажеш че и между нас има мърша ли???

Така ли е направил Denini?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

Компетентните да кажат и изложат подробности.Пълен смях. ;D

JoroBoro

Цитат на: admin - Неделя, 16 Декември, 2012, 23:04:32
Така ли е направил Denini?

Определено, освен ако той не е В.Алучев.

"В.Алучев@''Веста-Транс'' ЕООД
10.12.12 23:37 | 0
1355722259
Ако някой си го познае или ако има нужда от "препоръки" за да си спести доста ремонти,главоболия и да няма проблеми с инспекцията по труда за не изплатени по негови думи заплати и командировки нека ми се обади.
НА КРАТКО ДА ОБЯСНЯ.На 25,04,12 г. същия постъпи на работа при мен и мъките започнаха.На втория курс направен от него повлече бутало,както и всички водачи на клапаните-затворих си очите.Вкарах камиона в сервиз в Солун наложи се да направя основен ремонт на ДВГ. На следващия курс се прибра със спукана гума по конци и тел една от четирите които бях закупил от Медина Мед-Ст.Загора при неговото започване на работа при мен.На следващия курс се върна с още една от четирите нови гуми пак по тел и конци дори не се виждаше каква марка е.Следващия курс си дойде и каза, че ратардера не държи,смених го и отново си затворих очите нищо, че до преди неговото започване при мен работеше перфектно.Започнах да се съмнявам в него и вързах камиона с GPS,като най-голямото ми изискване бе да наблюдавам обороти на двигателя и темп.режим.Поставих го без негово знание.След няколко дни тръгна за поредния курс  погледнах, как се движи и с недоверие към GPS-са видях обороти на двигателя-2500-3000 ,но не по малко от 1500 в движение.Обадих се на момчето,което ми постави GPS-са да ми настрои оборотите ,защото за мен това бяха нереални обороти,никой нормален шофьор не би карал камион на тези обороти.В отговора от него разбрах ,че това са реалните обороти , но все пак не повярвах на думите му.Когато се прибра от курса се качих лично на въпросното МПС в гаража и пак се обадих да сверим данните от оборотомера и GPS-са оказа се ,че са верни показателите, както на празен ход и така до 1500 оборота.Случайно моят племенник/любител шофьор/ се качи с него за да го заведе до адрес в Смолян за да натовари,след като натовари племенника ми се обади и ме попита "Нормално ли е да се кара камион от 2000 до 3000 оборота,защото Николай го кара така?".Отговора ми Ви е ясен.Прибрах камиона в гаража, изплатих му всичко което имаше да получава заплата и командировки и го съкратих на 09,09,12 г..След което качих мои стар шофьор, които е при мен от 2008г. на втория км. ми се обади и ми каза,че има шум в скоростите.Наложи се да го натоваря за Солун и да го вкарам отново в сервиз.Свалиха скоростите и ми казаха ,че от тях нищо не става и се наложи да сложа нови.Попитах в сервиза на какво се дължи всичко това ДВГ,скорости и интардер за 20хил. км. отговара бе ,че единственно от високи обороти може да се случи всичко това за този пробег. В пробега за 4м. и 15 дни в които е работил Николай Герджиков се наложи да правя двигател,интардер и скорости а е изминал само 21000км..На 05,12,12 г. получих призовка от Инспекцията по труда с получена при тях жалба от въпросния "шофьор",че не си е получил заплатите + командировките.Помислете много добре дали да го наемете за шофьор.Ако някои го интересува по подробно мога да прикача ведомостите за получените възнаграждения лично разписани от него."

Източник: http://www.speditor.net

grants

Колега тук всички са шофьори и не ми се вярва никой да не е имал макар и малка АВАРИЯ на пътя. Дали ние всички трябва да стоим в къщи без работа защото сме имали авария независимо къде. Лек ден.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Цитат на: JoroBoro - Понеделник, 17 Декември, 2012, 07:32:59
Определено, освен ако той не е В.Алучев.

"В.Алучев@''Веста-Транс'' ЕООД
10.12.12 23:37 | 0
1355722259

Сега очакваме включване от Denini с някакво смислено обяснение.

imter

Аз ви казах,че прекалява с игрите на компютъра денини ;D ;D ;D ;D ;D.

admin

Цитат на: imter - Понеделник, 17 Декември, 2012, 12:58:58
Аз ви казах,че прекалява с игрите на компютъра денини ;D ;D ;D ;D ;D.

Чак не мога да повярвам, че е ползвал copy/paste. :D

DENINI

Каквото съм изкал да кажа съм го казал.Кой колкото му е в главата така го разбира.

driver1

Цитат на: DENINI - Понеделник, 17 Декември, 2012, 20:53:39
Каквото съм изкал да кажа съм го казал.Кой колкото му е в главата така го разбира.

"иСкал" - със "с" - "иЗакал" - със "з", г-н Работодателю! Едното ти е в главата, както твърдиш? Къде е другото? :)

JoroBoro

Цитат на: DENINI - Понеделник, 17 Декември, 2012, 20:53:39

Да де, то т'ва дето си искал да го копираш,си го копирал  ;D ;D ;D. То не че и идеята не е ясна. Леко по пързалката, и им гледай сеира........Вдигни малко летвата "шефче", много пошло така.

SEMPER

Дали няма да е полезно за самия Денини да има малко повече време за себе си и да го използва както намери за добре - да се образова , да спортува или каквото там се сети.

Една голяма част от това време може да се осигури като се лиши от възможноста да влиза във форума.

Като гледам правилата - не е като да няма повод.....

3. Използването на този форум означава, че няма да публикувате никакви материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни,.................................................................и други подобни са абсолютно забранени и при нарушение, потребителят ще бъде наказван със съответния бан!
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

DENINI

Кое е неточно и неверно само не се сещам.Иначе с тези си нагласи никога няма да се впишете в диалога работодател-работник.Стига сте правокирали да ми спират достъпа.По добре се вслушвайте за да избегнете грешките на други свои колеги.

DENINI