• Welcome to Форум на българските шофьори.

Срам за гилдията

Започната от DENINI, Събота, 01 Декември, 2012, 23:40:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: DENINI - Вторник, 18 Декември, 2012, 06:37:51
Кое е неточно и неверно само не се сещам.Иначе с тези си нагласи никога няма да се впишете в диалога работодател-работник.Стига сте правокирали да ми спират достъпа.По добре се вслушвайте за да избегнете грешките на други свои колеги.
Съ сссссс осъзнай се бре баш ефенди,написаното  само показва колко сте ми Убавци тва ефендитата,диалог мое да направим с ефенди вече само кога ми дължи пари и даже се смислям дали направо да не е монолог с щанга.
Грешки на колеги викаш,аз такива не открих да ти каем,но дори и да има ,нещо почва ме влече мисълта не да ги избегвам,а да ги повтарям.

Колеги не знам кой ,какво мисли,но за сетен път си имам показател за умственият капацитет на нашите работодатели,този път в лицето на гусин Денини и трябва да отбележа,че приказката,че един .ур ги е правил тамън сите си е много вярна и на място.

Денини и друго да ти мъцнем,не е геройство да си член на един свободен форум,но е геройство да знаеш и четеш един затворен сайт,за сетен път Ви се показва,че вашият Спедитор не е непробиваеме крепост,тъй че ако имате поне малко акъл вземете и се замислете кви ги пишете там,че нещо май ,май как е тръгнало общуването работодател-работник ще се води на открито заседание на някой районен съд.

Бриги Магнито

grants

Кое е неточно и неверно само не се сещам.Иначе с тези си нагласи никога няма да се впишете в диалога работодател-работник.Стига сте правокирали да ми спират достъпа.По добре се вслушвайте за да избегнете грешките на други свои колеги.
Денини 1-Според мен никой не те провокира да ти спирад достъпа до фарума.Сега аз незнам РАБОТНИК ли си РАБОТОДАТЕЛ ли си? Но не търси винаги вината във шофьора. Защото всеки работодател е бил преди това работник. С едната разлика ако МАМА или ТАТИ  не са направили фирмичката и после са я оставили да се управлява от хора със  самочуствие. /Не конкретизирам специално теб/ а по принцип.    2-Пише се ПРОВОКИРА ЛИ  а не ПРАВОКИРА ЛИ
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

admin

В крайна сметка случката с "повляклото" бутало на твой дръгел ли се случи, или направи copy/paste от speditor.net? Особено важно е да знаем дали имаш склонност към подобни прояви, за да оценяваме в бъдеще материалите, които публикуваш тук.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

stoil nedev

Цитат на: admin - Вторник, 18 Декември, 2012, 08:35:50
В крайна сметка случката с "повляклото" бутало на твой дръгел ли се случи, или направи copy/paste от speditor.net? Особено важно е да знаем дали имаш склонност към подобни прояви, за да оценяваме в бъдеще материалите, които публикуваш тук.
А бе бате ти си образовано и умно момче, сигурен съм че си го разбрал що за въздухар е този  "денини" или какъвто там се води. Какви материали дето може да си вземе поука от тях някой е публикувал тук ??? Абсолютно никакви !!! Това е поредният посредствен гаден превозвач де се чуди как да не даде пари на шофьорите си и дрънка една и съща дума : " крадец" . Преди да почнеш да плюеш отрова по някой дето ти вкарва парите от дръгливия камион в джоба , замисли се какво имаш в главата си. Обаче тя в главата на този превозвач има само евтини селски хитринки. Сивото му мозъчно вещество е в отрицателна субстанция!!!
Разбрал съм го що за особа е още първия път като си писах с него и започна да ме уверява че може да се ходи от Пловдив през София до Инстамбул за три дена отиване и връщане. Глупости на търкалета!!!
Трии му клеветите дето ги пише срещу колегите тука и това е . Други врели - некипели като иска да си драска. Да си поддържа манията за крадците. Той сигурно при всяко заспиване и събуждане сънува крадци и кражби, заключва си спалнята с 10 ключалки и има сигурно и gps на одялото да не би да дойде някой шофьор вечерта да му го открадне ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

imter

Той в истински камион не се е возил,тръгнал тук да клевети и изказва мнение,по въпроси,по които хал-хабер си няма :).Лично аз нито му вярвам на глупостите,нито му се връзвам.Просто човека има много свободно време и се чуди,какво да прави с него ;D ;D ;D.

DENINI

Цитат на: grants - Вторник, 18 Декември, 2012, 07:35:49
Денини 1-Според мен никой не те провокира да ти спирад достъпа до фарума.Сега аз незнам РАБОТНИК ли си РАБОТОДАТЕЛ ли си? Но не търси винаги вината във шофьора. Защото всеки работодател е бил преди това работник. С едната разлика ако МАМА или ТАТИ  не са направили фирмичката и после са я оставили да се управлява от хора със  самочуствие. /Не конкретизирам специално теб/ а по принцип.    2-Пише се ПРОВОКИРА ЛИ  а не ПРАВОКИРА ЛИ
;D ;D ;D Та как казваш се пише–ПРОВОКИРА,а! ;D ;D ;D.За това говорим-елементарни,без никакви възможности,но с претенции. ;D

admin

Цитат на: DENINI - Вторник, 18 Декември, 2012, 23:41:22
;D ;D ;D Та как казваш се пише–ПРОВОКИРА,а! ;D ;D ;D.За това говорим-елементарни,без никакви възможности,но с претенции. ;D

Думата "провокира" идва от провокация. Принципно шофьори и работодатели често пъти говорим на различни езици, ама хайде да не се ПРОВОКИРАМЕ излишно.

grants

Цитат на: DENINI - Вторник, 18 Декември, 2012, 23:41:22
Г-н DENINI. Дали съм ЕЛЕМНТАРЕН или не незнам.И не мисля, че ти си човека който трябва да определи това нещо.А колкото до възможностите мисля че всеки си ги използва по-свой начин.Претенции казваш! Ти нямаш ли претенции към дадено нещо? Тогава защо претендираш за добри шофьори? Карай си камионите сам. Ако имаш такива. И  не на последно място нека не се ОБИЖДА МЕ аз още не съм те обидил с нищо. Лек ден. ;)

DENINI

Barni16

Е,и сега последно какво ще се случи със списъка?Ще бъде ли заличен или ще се появи продължението му?Не смятам,че оклеветяването трябва да продължи.

admin

Цитат на: Barni16 - Сряда, 19 Декември, 2012, 12:25:05
Е,и сега последно какво ще се случи със списъка?Ще бъде ли заличен или ще се появи продължението му?Не смятам,че оклеветяването трябва да продължи.

Насочи въпроса към Г-н Денини. Може би ще получиш адекватен отговор.

stanche

Силно се съмнявам, че ще има адекватен отговор !
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

ivopifeca

Тоя го снимах още кога почна да сев прави на пастор.

ivopifeca