• Welcome to Форум на българските шофьори.

Невъзпитани тираджии

Започната от admin, Вторник, 04 Декември, 2012, 09:57:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Като какъв "тираджия" определяте себе си?

Възпитан
27 (87.1%)
Невъзпитан
2 (6.5%)
Трудно ми е да преценя
2 (6.5%)
Нямам мнение
0 (0%)

Общ брой гласове: 29

admin

Защо така, колеги? Бива ли да сте толкова невъзпитани? Аз лично смятам, че всички българи сме станали заложници на невъзпитани политици.

"Ставаме заложници на невъзпитани тираджии, коментира ситуацията в страната министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова."

Цялата новина: http://vesti.bg/?tid=4040&oid=5340831
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

voyager

не са невъзпитани,просто са си платили на полицаите да карат.стара практика.

voyager

Люси

И сега зимата ги изненада,то е голяма изненада декември да вали сняг!!!
Вчера вечерта не бяха пипнали да изчистят нито околовръстното на София нито бул.Ботевградско шосе,на детелината имаше 20 камиона аз с колата слязах по детелината с вратите напред после тираджиите били невъзпитани!!!
НЯМА ТАКАВА МАЛОУМЩИНА!!! >:( >:(

rider777

;D ;D ;D ;D Боко Тиквата пак ли го е изненадал снега през декември,,,,ако имахме гражданско общество то отдавна да е задало въпроса колко пари се лапкат всяка година за снегопочистване и защо НИКОГА не е изчистено, навсякъде в Европа снегорините седят покрай пътя и само чакат първата снежинка,,,,,,,,,,,,, на другите избори па гласувайте за Тиквата.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Люси

То бая снегорини срещнах ама всички се движеха с вдигнати гребла и без да опесачават,а най интересното беше че в квартала вътрешните улици бяха изчистени защото те са по необходими от главните артерии!!!!

stoil nedev

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Декември, 2012, 12:46:50
;D ;D ;D ;D Боко Тиквата пак ли го е изненадал снега през декември,,,,ако имахме гражданско общество то отдавна да е задало въпроса колко пари се лапкат всяка година за снегопочистване и защо НИКОГА не е изчистено, навсякъде в Европа снегорините седят покрай пътя и само чакат първата снежинка,,,,,,,,,,,,, на другите избори па гласувайте за Тиквата.
А можеш ли ти или някой друг плюещ съвсем безпочвено правителството тука да ми дадете пример КОГА и КЪДЕ при предните правителства не е имало изненада със снега.
Ако искаш можеш да включиш и соц.управата начело с другаря Тодор Живков , когото ти веднъж неистово плюеш , веднъж неистово възхваляваш ??? Никой не може да разбере този човек обичаш ли го или го мразиш :D :) ;D
Откак се помня снега все ни изненадва и бат"   Бойко изобщо няма никаква вина за това.
А и кога най-накрая заради липсата на вериги ще почнат да глобяват истинските виновници -т.е. чолбаджиите или фирмаджиите или каквито там се водят тия мекерета.
95 % от БГ камионите едва ли имат и "прешлени" даже през зимата.
Сто пъти съм го писал пиша го и пак : Да си свършат институциите работата!!! Да излязат от "натоканите " си офиси и да инспектират каквото и когото трябва.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

seal

Пътищата се плащат и трябва да се чистят и подържат. Който не си върши работата значи е виновен.

Бриги Магнито

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 04 Декември, 2012, 17:58:46
А можеш ли ти или някой друг плюещ съвсем безпочвено правителството тука да ми дадете пример КОГА и КЪДЕ при предните правителства не е имало изненада със снега.
Ако искаш можеш да включиш и соц.управата начело с другаря Тодор Живков , когото ти веднъж неистово плюеш , веднъж неистово възхваляваш ??? Никой не може да разбере този човек обичаш ли го или го мразиш :D :) ;D
Откак се помня снега все ни изненадва и бат"   Бойко изобщо няма никаква вина за това.
А и кога най-накрая заради липсата на вериги ще почнат да глобяват истинските виновници -т.е. чолбаджиите или фирмаджиите или каквито там се водят тия мекерета.
95 % от БГ камионите едва ли имат и "прешлени" даже през зимата.
Сто пъти съм го писал пиша го и пак : Да си свършат институциите работата!!! Да излязат от "натоканите " си офиси и да инспектират каквото и когото трябва.
Баце респект,обаче да те светнем нещо,по времето на Тато като ни изненадаше зимата просто биехме деснио мигач и чакахме по-добри времена са не става,че едно десет девойки с къси поли,че ти строшат и нерви и телефон от цвилене.
По времето на Тато като ни изненадаше имаше ли нейде някой да бедства се вадаше танк,МТЛБ,хеликоптер ,балистична ракета,междугалактическа совалка без оглед колко струва,но на бедстващите се помагаше,не става да се изложиш пред Запада ,че си слаб заради един сняг.

Са ме е яд едно,че на гусин Боко,госпойца бем ли я коя все сме им виновни ние с камионите,не е ли малко срамно в 21 век с по-модерна техника от времето на Тато и с пари с които Тато шеше да изчисти снега и у Румъния у наще БГ си е все едно и също.
Освен детелината баце да те светнем,че Богров беше затворен,по Хемус към Витиня имаше 2 снегорина и драпаше един ДАФ,не е имало нито един завъртял се камион да им пречи имаше две коли изхвърчали едната в канафката,която лично съм издърпал и една в ливадата,която си остана там,нямаше един единствен полицай или снегорин или квото и да било при изхвърчалите коли,но за сметка на това в Богров имаше сумасия тумбаци да спират колите в равното(което не е лошо) ма ,мамка му или впрегай всички снегорини и прати нещо при тия изпреметалите се или си е..ай ветъро ,спрял движение и се бори с два снегорина е,че стане ма кога се пукне пролет.
Политиците не са виновни ,че природата у нас е такава,но са виновни за своето бездействие и адекватни мерки когато се наложи,а не само да се оплакват,че еди кой си им виновен.
Лично аз няма да плюя никой ако по пътя има 1 метър снег ,но при закъсала кола,камион ,автобус видя ,че има снегорини,трактори,багери ,кранове,полицаи ,линейики или прочее,тогава е явно,че се върши нещо,помага се на закъсалите.

Прост пример да ви дам,ако примерно се обърне камион на магистралата през зимата,което е не е ненормално да се случи,защото сме хора или рано или късно грешим има ли поне един кран или влекач или прочее във фирмата по снегопочистване  за да може да се отреагира на момента а не да става панаир,аз ще ви отговоря няма и стане ли нещо ще чакаме,кво чакаме бем ли го.

Сори за простотиите ,но такова е моето мнение.

voyager

нали знаете че снегопочистването и сметопочистването са най-голямата далавера.просто трябва контрол  и големи глоби.ама кой началник е луд да си рита канчето от което яде.

stoil nedev

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 04 Декември, 2012, 19:00:08
Баце респект,обаче да те светнем нещо,по времето на Тато като ни изненадаше зимата просто биехме деснио мигач и чакахме по-добри времена са не става,че едно десет девойки с къси поли,че ти строшат и нерви и телефон от цвилене.
По времето на Тато като ни изненадаше имаше ли нейде някой да бедства се вадаше танк,МТЛБ,хеликоптер ,балистична ракета,междугалактическа совалка без оглед колко струва,но на бедстващите се помагаше,не става да се изложиш пред Запада ,че си слаб заради един сняг.

Няма да споря!!! По татово време рядко излизаше повече от УАЗ-ка или "виетнамка" на ГЗ да подпомогне тук таме!
Друг е въпроса кой как е карал , къде е почивал или къде е отбивал.
Можеш да го направиш може и да го напишеш само че си го правил.
Но има и хора които са карали с вълнени чорапи на ръцете и други подобни приспособления против студа ,бацин щото в "мадарката" или "европата" по-голям комфорт няма. И щото по добре да си облечен като за навънка нищо че си в някаква си кабина.
Да не говорим колко факти се укриваха и колко неуспели опити въобще не се казваха .....но това е друга тема.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

abator

Аз очаквам да ни спретнат един курс за превъзпитание и джедаите да ни търсят съответния кетап. :-D

Бриги Магнито

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 04 Декември, 2012, 19:59:17
Няма да споря!!! По татово време рядко излизаше повече от УАЗ-ка или "виетнамка" на ГЗ да подпомогне тук таме!
Друг е въпроса кой как е карал , къде е почивал или къде е отбивал.
Можеш да го направиш може и да го напишеш само че си го правил.
Но има и хора които са карали с вълнени чорапи на ръцете и други подобни приспособления против студа ,бацин щото в "мадарката" или "европата" по-голям комфорт няма. И щото по добре да си облечен като за навънка нищо че си в някаква си кабина.
Да не говорим колко факти се укриваха и колко неуспели опити въобще не се казваха .....но това е друга тема.
Баце може и да си прав,но беше преди сумасия време я се разрови във форума и четни сега у дръгели колко навалица изгина от студ сега баце при нафтови печки,GPS-си,мобилни телефони и прочее.

А да ви питам всички снощи ръгнали да атакуват Витиня вечерта,за къде се бутахте бре пичове,да се покаете колко моете  да драивите ли,всеки трезво мислещ човек в такива условия бие деснио мигач и вади масата,но не сега все гоним нещо едни гонят км ,други гонят фериботи,трети гонят час на доставка от толкова гонене станаеме свръхчовеци,очаквам скоро от бързане се научим и да плаваме с дръгелите(тва да се не чека фери) или да фърчим(тва да се не виси по задръствания,граници и прочее)

Аз снощи имах един зор да се прибера ,но ако положението се беше сговнило не ме бъркаше да си дрема и на Жерково(примерно) в края на краищата и утре е ден.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Неистово съм плювал и хвалел Тато,,, оти немам такъв спомен ???  Сигурно защото не си пия Гинко Билобата,,,,,  Нивга не съм бил фен на старата система, но при нея Живеехме мнооооого по-добре.   Най-жестоко поробеният е този, който се мисли за свободен.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

kron

Ами какво да кажем и лято и зима все камионите са виновни,най лесно е.Не че не се чисти но не е това което трябва няма как да си кривим душата правят се икономии.А това къде се казва че полицаите не можели да спрат камионите пак малко безумно ми се струва ама айде тъй да е.Зимни летни гуми вериги не знам си кво нямаме та да питам как аджеба български камиони с тея летни гуми ходят по Швеция,Норвегия,Русия и не затварят тамошните пътища

grants

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Декември, 2012, 12:46:50
Много си прав Иво  то НЯМА такава ЗИМА която ДА НЕ ГИ Е ИЗНЕНАДАЛА иначе на приказки са големи ловят снежинките във ВЪЗДУХА ;D ;D ;D.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари