• Welcome to Форум на българските шофьори.

Невъзпитани тираджии

Започната от admin, Вторник, 04 Декември, 2012, 09:57:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Като какъв "тираджия" определяте себе си?

Възпитан
27 (87.1%)
Невъзпитан
2 (6.5%)
Трудно ми е да преценя
2 (6.5%)
Нямам мнение
0 (0%)

Общ брой гласове: 29

SEMPER

Снега си е сняг, иска си технологично време да се оправи обстановката.
Днес сутринта към 9 заваля яко сняг, разкиши се яко и се заледи.
Селските пътища и улиците ги оправиха чак към 12 ( имам предвид до черно)
А на магистралата си имаше поне час и половина задръстване ( не задръстване, а тотален стоп)

Само дето в БГ според нормалните критерии изобщо не се чисти, а се имитира дейност.
Само дето не виждам защо изобщо има изненадани, като всички знаят какво ще стане  ;D

П.С. И по татово време нямам спомени да са се късали да чистят, по скоро нямаше чак толкова много коли и камиони и затова ни се струва че тогава е било по леко.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

seal

Онуй време няма нищо общо с туй. Техниката и технологиите са развити в пъти за сравнение от онуй време. Пътищата ни, са за съжаление са от онуй време, не отговарят за сегашният стандарт. Маркировка къде има къде няма в повечето случаи няма. Няма път който да не е пропаднал. Банкетите къде ги има къде не обрасли с дървета храсти и прочие. Ебати и европата а забраниха да се пуши в кръчмите щото сме европейци.
Наздраве !

seal

abator

Истината е, че нямаме пътища, а дупки за милиони. Едва последното правителство се опитва да прави нещо за подобряване на положението.

дядката

Цитат на: abator - Четвъртък, 06 Декември, 2012, 19:40:42
Истината е, че нямаме пътища, а дупки за милиони. Едва последното правителство се опитва да прави нещо за подобряване на положението.
Не е вярно колега.Направиха си пътища до морето и планината за да могат в почивните дни да ходят и да прахосват откраднатото през седмицата >:(Помислете за забраните.В петък/16.30-22.00/отиват,а в неделя/16.30-22.00/се връщат.В понеделник пък недоволстват че мързеливите тиражии не им доставили стоката на време >:( >:( >:(

yyulii

Здравей те колеги.Дали не съм разбрал ама дойде си зимата маиииииии.По повод почистването на снега.когато стане нещо и в Германия съм стоял по 18ч на магистралата да се почисти и отпуши тапата.Ама там идва червен кръст и поне по един чай дава.Тука полицията не е за да помага и защитава народа а да прави да му е гадно ???А по отношение на зимата и едно време ами тогава до Бургас и обратно по документи си за три дни имаше търговска скорост.Дали ще стигнеш днес или утре ти си получаваш командировачните.А както са казали старите хора лятото тираджия,зимата хлебар.Лека и безаварйна на  всички :D.

yyulii