• Welcome to Форум на българските шофьори.

СД "Колимар-Костурски и с-ие" Пловдив

Започната от Delfort, Сряда, 12 Декември, 2012, 10:44:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Delfort

Колеги кажете нещо за фирма СД "Колимар-Костурски и с-ие" Пловдив, плаща ли, коректен ли е или и там е мизерия.

Delfort

imter

imter

kanonir

Щом е костурски,нали ти е ясно ,че търси лапнишаранковци!!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Delfort

Благодаря колеги, работата е ясна, ще дирим в друга фирма и в друг град.

DENINI

imter

Аз пък съм съгласен за Пловдив,денини кажи поне една нормална транспортна фирма в Пловдив,подчертавам транспортна!!!

vaskris

Колега има още но със свещ да ги търсиш, аз работя в такава вече 4 години. 3 камиона само ги подновяваме на 2 години не увеличаване парка, няма лизинг. караме само BG-SP парите се получават ВЕДНАГА след курса. 1 месец отпуска, камиона стои също друг не го кара. П.С. 3 шофьори сме няма сменници и всеки си познава техниката.

JoroBoro

Цитат на: imter - Неделя, 16 Декември, 2012, 10:54:53
Аз пък съм съгласен за Пловдив,денини кажи поне една нормална транспортна фирма в Пловдив,подчертавам транспортна!!!
ХЪС ТРАНС ЕООД

imter

Колега и за тази фирма съм чувал противоречиви мнения :).

JoroBoro

То по принцип всички сме чували за всички :) ЗА МЕН, това е една много добра транспортна фирма от Пловдив.

imter

Щом си доволен,това е най-важното,аз споделям лично мое мнение.

Jerry Lee

Колеги,.....всичко е добре,ако си го направиш добре...... ;D

driverpro

Здравейте колеги.Фирма КОЛИМАР КОСТУРСКИ гр.Пловдив.Возят отпадъци от Германия до България пълни с червеи и плъхове.Ужасни миризми.Когато откажеш и си тръгнеш се прощаваш със заработеното. Заплахи с криминална полиция чрез фалшив свидетел.Ако някой се интересува ще му изпратя съобщенията от баровеца Недялко Костурски.

driverpro

Цитат на: driverpro - Петък, 17 Юли, 2020, 19:40:20
Здравейте колеги.Фирма КОЛИМАР КОСТУРСКИ гр.Пловдив.Возят отпадъци от Германия до България пълни с червеи и плъхове.Ужасни миризми.Когато откажеш и си тръгнеш се прощаваш със заработеното. Заплахи с криминална полиция чрез фалшив свидетел.Ако някой се интересува ще му изпратя съобщенията от баровеца Недялко Костурски.

driverpro

Недялко Костурски колеги пак търси сиромашки рибета колеги .Има обява  за заплата от 1500 До 3500 Лв. Която снимах за съответните органи, Официално минимална заплата.От там може да ви даде колкото му душа сака .

driverpro