• Welcome to Форум на българските шофьори.

30 тира на нощ аварират- докога!!!!!

Започната от stoil nedev, Сряда, 12 Декември, 2012, 13:41:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stoil nedev

30 тира на нощ аварират в БГ - сподели министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова - 80% от тях са български.
цялата статия : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5361811
 Докога българските превозвашки гадове ще експериментират с шофьорите и с живота на невинните хора.
Кога ще има и за тях жестоки и сурови глоби и наказания?
Крайно време е за крайни мерки!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ahil_73

Колега не са виновни превозвачите , сега се прибирам от път и мога да ти кажа , че въобще не чистеха. На Плевенския обход на Староселци на калдаръмения баир се появи камаз  с 2 мангали с лопати да разхвърлят пясък.Просто думи нямам.То не бяха обърнати камиони , катастрофи и чудеса ..пак ни изненада зимата...пък министърката аман от некомпетентни  хайвани опитващи се да печелят дивиденти на наш гръб..

ahil_73

Boroman21

Докато има неадекватно почистване и опесъчаване , автомобили неподготвени изобщо за зимни пътни условия и неразумни водачи мислещи се за големи карачи до тогава ще има закъсали автомобили.Когато леко полеко започнат тия факти да изчезват то тогава и ще намалеят инцидентите по пътя.

Бриги Магнито

:D :D :D :D Бацета да Ви светнем ,виновни са производителите на дръгели тургат все по-мощни мотори(шанса да превърти колело е в пъти по-голям от слаб мотор) и зарад пуста икономия все по -бързи диференциали.

:D :D :D :D

;) Но и тва за супер зимните карачи не е лъжа,относно за оборудван камион да ви светнем ,няма такъв,веригите помагат,но не винаги и без гаранция.Важи си и номера и с оправданието за чистене,факт е нейде позачистват другаде не.
Тъй че комплексно трябва да се търси вина.Па и да питам нещо ей така колегиално нощем при кофти пътна ситуация де сме ръгнали бре колеги при положение ,че даже и знаем кой байр по трасето ,че ни бръкне у здравето.
Деснио мигач и чакане,ще чакаме пролет или да изчистят,но не ние сме велики и можем и го можем за хора които не са си мръднали пръста да си пооборудват скапаното джелезо.
Лека вечер на всички ръгнали из проходи и чукари таз вечер и таз зима,успех медали има ще раздаваме не бойте се.

stoil nedev

Бриги Бичкията; добре че твоят огнен дух ободрява ситуацията.
Радвам се че казваш голяма част от истината.
С другите двама колеги просто няма как да се съглася. Но карай да върви!!!
                       Иван Вазов

grants

Според мен не е до колите или камионите  всичко е до УПРАВИЯТА на управниците все чакат НЕ да натрупа  а да ЗАТРУПА и тогава се почва едно ВАЙКАНЕ от къде да почнат по-напред /лично мнение/
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ahil_73

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 12 Декември, 2012, 19:03:00
Бриги Бичкията; добре че твоят огнен дух ободрява ситуацията.
Радвам се че казваш голяма част от истината.
С другите двама колеги просто няма как да се съглася. Но карай да върви!!!
Аз влизам ли  в числото на 2 мата колеги ..щото имам какво да кажа по въпроса..

BMW96

Те не чистят като хората пък после шофьорите виновни >:(

Красимир

Аз да Ви кажа какво мисля по въпроса.
Виновни са шофьорите на снегорини,защото за тези пари които вземат предпочитат да стоят в кръчмата на топло от колкото при минусови температури на работното си място.
В същото време шефовете им си казват:"За толкова работа и тези пари са им много"
И така си се въртим в един омагьосан кръг вече над 20 години.
Поздрави от Русе (Шопа)
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

abator

Всеки , който дойде на власт се опитва да задели час от парите за почистване на пътищата, за себе си. Как да си обясня по друг начин това, че всяка година се отпускат пари за почистване, а работа не е свършена.

SEMPER

Цитат на: abator - Петък, 14 Декември, 2012, 23:54:54
Всеки , който дойде на власт се опитва да задели час от парите за почистване на пътищата, за себе си. Как да си обясня по друг начин това, че всяка година се отпускат пари за почистване, а работа не е свършена.

То стана ясно - кръчмарите са виновни, че пускат на топло и на вересия фадромаджиите, сигурно им дават и пепелници  ;D ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

kkkvd

Как така в северните държави сняг да вали на всякъде, но не и на пътя, мокър е, дори не заледен... Истината е, че само с бутане не става, иска си и химикали

ilianiliana68

Тука си прав за това което казваш,обаче сигурно има още фирми с табла като едно време на които пише,ТЕ СА НАШАТА ГОРДОСТ

Навсякъде по света политици и управници крадът,обаче тука краднат освен с ръцете а и с г....ете.

ilianiliana68

Поредни публикации!

Дамян Йончев

Не мога да се съглася че повече вина имат транспортните фирми... нормално ли е да не се ръси и да гледаш как снегорините минават със вдигнато гребло и не са пуснали ръсачката? и после защо гондолата затвори баирите във троян и вериги слага колегата но няма помагане.... аз съм със чисто нови гуми отвсякъде (+ремарке) и няма отлепяне.

Дамян Йончев