• Welcome to Форум на българските шофьори.

30 тира на нощ аварират- докога!!!!!

Започната от stoil nedev, Сряда, 12 Декември, 2012, 13:41:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

нидялко

abator

Цитат30 тира на нощ аварират- докога!!!!!
Взети са всички мерки. Вече закъсват по повече.  ;D

abator

milen-mitev

От вчера тръбиха че се очаква силен снеговалеж.Снощи да бяха тръгнали да хвърлят химикали и днес това нямаше да се случи ама пак камионите им виновни.Това са егати наглецците.

admin

Не че онези много чистеха пътищата, но в крайна сметка изчистено ли е било и кой от двамата лъже?

http://www.19min.bg/news/8/41549.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

doktora

Ако трябва да сме искрени в днешната обстановка с днешния обилен снеговалеж и вятър снигоринете не смогват единствено то решение е както каза по горе един колега предния ден треба да се вземат мерки а те какво говорят по радия и телевизй от днес за утре не пътувайте че се очаква снеговалеж ами ние дето идваме от други държавици да стоим на границата пред България и да чакаме ли УЖАС и то само тук но с ръка на сърцето мога да кажа че все пак макар и късно  като заваля но се чистеше но не успяваха защото треба ден преди това или в самото начало на снеговалежа

DeDo Vi

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 12 Декември, 2012, 13:41:24
30 тира на нощ аварират в БГ - сподели министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова - 80% от тях са български.
цялата статия : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5361811
Докога българските превозвашки гадове ще експериментират с шофьорите и с живота на невинните хора.
Кога ще има и за тях жестоки и сурови глоби и наказания?
Крайно време е за крайни мерки!
Бате Стоиле Бриги ти го каза, и много добре ти го каза. Когато е заледено на пътя недей да караш, кой ти е крив че се дупиш на шефа си. Когато си зад волана ти вземаш решението дали да ръгаш из преспите или да спреш на паркинга и да чакаш да почистят пътя. Недей пак да ми се правиш на демагог. Ти си типичен Бай Ганьо, вечно некой друг му е виновен. Лично аз днес успях да измина 90км за 4 часа. Видях, че не може да се кара нормално и безопасно и спрях на паркинг. Няма сила която да ме накара да тръгна, преди да съм преценил че пътя е безопасен. Зима е, вие какво искате да пържите яйца нз асфалта ли бе? На всякъде е така, дори в Испания ми се случвало да чакам 1 ден да изчистят и опесъчат.

admin

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е дала ултиматум до 12 часа в петък да са отворени, обработени и проходими при зимни условия - на места с вериги, всички пътища по направленията в цяла Източна България. В Германия таксата за вадене на ТИР е 100 евро, а в България това го правим безплатно, подчерта тя.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/patishta-snjag-patna-obstanovka-12662775?nt=13

abator

В Германия таксата за вадене на ТИР е 100 евро, а в България това го правим безплатно, подчерта тя.
Искам да попитам има ли колега с подобен опит в Германия и колко му е струвало?

vaskris

Да и е абсолутно безплатно и в Австрия също. Лично изпитано.

abator

Благодаря колега. +1
Значи тази Лилянка ни послъгва малко.  ;D

admin

Цитат на: abator - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 22:12:21
Благодаря колега. +1
Значи тази Лилянка ни послъгва малко.  ;D

Малко ли? С по 100 евро на "ТИР" ни послъгва Лилянка.

driver1

Цитат на: admin - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 22:13:31
Малко ли? С по 100 евро на "ТИР" ни послъгва Лилянка.

Хехехехе, и на това ли младо и действено момиче намерихте кусури!? Баси мърморковците!

комбайнер

Не е Лилянка, а Лиляна и е там щото може да сглоби изречение. То друго едва ли може... ;D ;D ;D

admin

Цитат на: комбайнер - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 22:32:03
Не е Лилянка, а Лиляна и е там щото може да сглоби изречение. То друго едва ли може... ;D ;D ;D

Лилянка е, защото тя вече е любимка на шофьорите на "тирове". Сигурен съм, че много колеги често си мислят за нея, когато чакат да бъдат "извадени".

caterpillar

Цитат на: admin - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 22:40:10
Лилянка е, защото тя вече е любимка на шофьорите на "тирове". Сигурен съм, че много колеги често си мислят за нея, когато чакат да бъдат "извадени".
По скоро за най-близките и роднини ;) 8)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!