• Welcome to Форум на българските шофьори.

Питане за "Е" категория

Започната от Pepi Nikolov, Петък, 14 Декември, 2012, 07:35:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pepi Nikolov

Цитат на: SEMPER - Петък, 14 Декември, 2012, 20:22:28
Според мен нещо си описал грешно датите. Не е ли 19.12.2011

С сигурност е датата от книжката, но щом си плучил достоверно инфо от такива интелигентни и високообразовани държавни кадри като ОРГАНите на кат нищо не пречи да се пробваш по рано.
Да колега,точно така сега видях че съм допуснал грешка.Датата на придобиване на категорията е 19.12.2011 , а датата на издаване на книжката е 18.01.2012 г.

Pepi Nikolov

papi

значи изкарал си изпита за квалификация категория С на 19 12 2011 година(тогава си се явил на изпит и от тогава е изпитния протокол)следователно когато си взел изпита и нямаш никакъв документ за правоуправление(за категория С)-този протокол дава ли ти право да управляваш дадената категория или не
следователно датата на издаване на свидетелство за правоуправление е меродавно
в твоя случай 18 01 2012-значи след тази дата ще имаш право да караш курсове за горна категория

papi

Pepi Nikolov

Днес ходих да КАТ и ми казаха,че ще трябва да изчакам още един месец.Предлагам темата да се изтрие.

Бриги Магнито

Цитат на: Pepi Nikolov - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 16:49:41
Днес ходих да КАТ и ми казаха,че ще трябва да изчакам още един месец.Предлагам темата да се изтрие.
Е оти да я търкат бре,утре некой мое да четне и да му светне коя дата и къде се гледа.
Ко те бърка нек си стои .

Pepi Nikolov

Епа арно,нема яд, нек си стои.Значи ако на некой му трябва да знае-гледа се датата на издаване на книжката а не датата на придобиване на категорията.Знам го от опит. ;)

admin

Цитат на: Pepi Nikolov - Петък, 21 Декември, 2012, 07:40:48
Епа арно,нема яд, нек си стои.Значи ако на некой му трябва да знае-гледа се датата на издаване на книжката а не датата на придобиване на категорията.Знам го от опит. ;)

При теб е така, защото си с нова категория и нова книжка. Мислиш ли, че ако ми потрябва категория D, и съвсем случайно съм си сменил книжката онзи ден, трябва да чакам още 2 години или ще важи датата на придобиване на категория C?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Pepi Nikolov

Да трябваше да уточня,че става въпрос за нови книжка и категория.Весели празници на всички колеги.

Pepi Nikolov