• Welcome to Форум на българските шофьори.

Война срещу християнството

Започната от admin, Събота, 15 Декември, 2012, 11:45:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

В училищата на САЩ е въведена забрана за споменаване на Бога. Забранени са думите "динозавър", "рожден ден", "Рождество", "танци", "бедност", безработица и т. н. Изземат се и се горят книги на Марк Твен и Уйлям Шекспир. Ситуацията все повече напомня антиутопиите "451º по Фаренхайт" и "1984" - взети заедно.

Цялата статия : http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/12/14/voina-sreshtu-hristiianstvoto-situaciiata-vse-poveche-napomn.1031185
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

loshdancho

За там ми се струва нормално....Нали е страната на неограничените религии...пардон възможности.
Има доста религии, като почнеш от традиционните и минеш през мормонство, сциентология, свидетели на Йехова, църквата на последният ден ....сигурно пропускам доста.
  Училището би се превърнало на теологичен  дебат.... най малкото.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

American

Re:Война срещу християнството

Няма такова нещо, Америка е страната където Коледа е най-почитания празник, след това е деня на независимостта.
Цяла Америка грее от Коледни украси, някой къщи направо незнам как им издържа електрическата инсталация. Радио станцийте от една седмица вече пускат само коледни песни (Марая Кери ) етц..

Америка обаче не преследва хората които изповядват други религий.

Америка също така е страната в която на парите пише "in God we trust"  - Вярваме в Бог, и във всеки хотел в нощното шкавче има библията.
smoking gun

bruto

......Америка е също страната ,в която май над 50% от населението живее в мобилни жилища или както ние им викаме бунгала . ;D

drago_pavlov

Цитат на: admin - Събота, 15 Декември, 2012, 11:45:36
Цялата статия : http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/12/14/voina-sreshtu-hristiianstvoto-situaciiata-vse-poveche-napomn.1031185
Спри да четеш блоговете на разни забравени от бога утрепки, дето търсят място под слънцето по всякакви начини.
Да си "блогър" в България значи да си някакъв отпадък на обществото или човек без работа (я безработен, я пенсионер), който по цял ден кисне в блога и съчинява глупост след глупост търсейки своите 5 мин. слава...

admin

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 28 Октомври, 2013, 08:21:02
Спри да четеш блоговете на разни забравени от бога утрепки, дето търсят място под слънцето по всякакви начини.
Да си "блогър" в България значи да си някакъв отпадък на обществото или човек без работа (я безработен, я пенсионер), който по цял ден кисне в блога и съчинява глупост след глупост търсейки своите 5 мин. слава...

Възможно ли ще ти бъде да не ми даваш съвети, които не съм ти искал по какъвто и да е повод?
Освен това наясно ли си, че блоговете са едни от малкото независими медии, доколкото могат да се разглеждат като такива.
И накрая, чел ли си нещо за онзи случай в Белгия, където от някаква общинска администрация бяха решили да няма коледна елха в центъра на града, тъй като това щяло да накърни чувствата на мюсюлманите?

drago_pavlov

Цитат на: admin - Понеделник, 28 Октомври, 2013, 11:39:30
Възможно ли ще ти бъде да не ми даваш съвети, които не съм ти искал по какъвто и да е повод?
Възможно ли ще ти бъде да не пълниш на хората главите със своите гениални умозаключения?
Значи хипотетично забранили думата бог да се споменава и това било война срещу христианството??? Ми то само христианството ли има бог?
А щатите като утрепаха половината арабели това да не би да е война срещу мюсюлманството? Или пък войната им във Виетнам е била война срещу будизма?

admin

batalov80

Цитат на: admin - Петък, 15 Ноември, 2013, 09:34:11
А това как ще коментирате?

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/11/14/v-norvegiia-uvolniha-televizionna-vodeshta-poneje-nosela-hri.1206069

Както човека е измислил парите,а да не говорим за другите измишльотини,така ще те уволнят за това,че дишаш и хабиш въздуха за разни простаци-наречени шефове.Демокрация ли-никога няма да я има. ;)

admin

batalov80

batalov80