• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.12.16

Започната от ET VIT-93, Неделя, 16 Декември, 2012, 18:15:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ET VIT-93

Цитат на: MagnuM - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 21:41:43
В 22:00 часа по Дискавари започва ново предаване свързано с шофьорите на камиони в Австралия. Предаването се казва "Тираджий в пустошта ". Лично аз ще го гледам с интерес.

П.П Ако темата не е  за тук, нека админа да я премести!  :)
:o :o :oКъде са,така ревяЩите :o,като Г-та Илчев,КекаЩио,и други такива индивиди,де дават акъл как се пише на кирилица,и ревяЩи тук ??? :o ??? ???Как,аджиба да го чета,Аз незнаеЩия ???"ШТ"в заглавието,или за "Щ"??? :o.Недържа кекаЩио в ежедневието си,да ми отговаря ;) :D ;DНа,19.12.12 Ще стане месец дана без да се корегира заглавието :o :o :o ??? :o,Илчевввввввв,и другите къде сте бре ??? :o

ET VIT-93

Бриги Магнито

:D :D :D Шевченко немаш право на вопъл,ко па те тормози у житието да ти пратим баба да ти пребае

Бриги Магнито

admin

Цитат на: ET VIT-93 - Неделя, 16 Декември, 2012, 18:15:13:o :o :oКъде са,така ревяЩите :o,като Г-та Илчев,КекаЩио,и други такива индивиди,де дават акъл как се пише на кирилица,и ревяЩи тук ??? :o ??? ???Как,аджиба да го чета,Аз незнаеЩия ???"ШТ"в заглавието,или за "Щ"??? :o.Недържа кекаЩио в ежедневието си да ми отговаря ;) :D ;D

Уважаеми управител на ЕТ "ВИТ-93", би ли пояснил кой е КекаЩио, защото по никакъв начин не мога се сетя? За Илчев се сещам май, но не съм напълно сигурен. Ще си позволя единствено да поясня, че в единствено число думата се изписва именно пустош. Останалото ще оставя на спомените ти от часовете по български език.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

Едва ли ги е посещавал тези часове Вит :D.

ET VIT-93

Цитат на: admin - Неделя, 16 Декември, 2012, 18:29:53Уважаеми управител на ЕТ "ВИТ-93", би ли пояснил кой е КекаЩио, защото по никакъв начин не мога се сетя? За Илчев се сещам май, но не съм напълно сигурен. Ще си позволя единствено да поясня, че в единствено число думата се изписва именно пустош. Останалото ще оставя на спомените ти от часовете по български език.
;D ;D ;DПустоШ,а в МНОЖЕСТВЕННО ЧИСЛО ???Ш или Щ ??? ;DКой според теб трябва да отвори Читанката от 1 Клас,че чак до края на учебният Ти период ???."поШТа",или "поЩа" се пише в Българският книжовен език :o.Негледай,събратята Ти от Делчево :D,они незнаят на кои хора са ;) ;DКе ме извиниш ма се бръзам да Ти велам виШе от тоа де се знае да е на Бугарски праведен пиШано,нели ??? ;D

Цитат на: imter - Неделя, 16 Декември, 2012, 18:39:52Едва ли ги е посещавал тези часове Вит :D.
ОООООООООО,РОБИНЗОНЕ "ВИТ"е бил на този урок,ама майче болШинството тук не е било ;) :D ;D ;D ;D

unufrii

caterpillar

Цитат на: ET VIT-93 - Неделя, 16 Декември, 2012, 18:46:38
;D ;D ;DПустоШ,а в МНОЖЕСТВЕННО ЧИСЛО ???Ш или Щ ??? ;DКой според теб трябва да отвори Читанката от 1 Клас,че чак до края на учебният Ти период ???."поШТа",или "поЩа" се пише в Българският книжовен език :o.Негледай,събратята Ти от Делчево :D,они незнаят на кои хора са ;) ;DКе ме извиниш ма се бръзам да Ти велам виШе от тоа де се знае да е на Бугарски праведен пиШано,нели ??? ;D

ОООООООООО,РОБИНЗОНЕ "ВИТ"е бил на този урок,ама майче болШинството тук не е било ;) :D ;D ;D ;D
В този случай се сещам за приказката, трай ще изглеждаш по-умен :D :D :D :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

scaniavolvo

Цитат на: ET VIT-93 - Неделя, 16 Декември, 2012, 18:46:38

Еййй бря VIT ти до 4 клас ли си ходил на училище бе.Пустош плюс член ТА става пустошта.Какви са тези Щ-та от тебе не мога да се сетя.

ET VIT-93

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 16 Декември, 2012, 21:33:54
Еййй бря VIT ти до 4 клас ли си ходил на училище бе.Пустош плюс член ТА става пустошта.Какви са тези Щ-та от тебе не мога да се сетя.
::)Не се мъчи,че едва ли има с какво ??? :o

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 16 Декември, 2012, 21:33:54
Еййй бря VIT ти до 4 клас ли си ходил на училище бе. Пустош плюс член ТА става пустошта. Какви са тези Щ-та от тебе не мога да се сетя.

ET VIT-93, колегата ти е отговорил правилно. Ако искаш търси на тази страница: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8#.D0.9F

Ето конкретната дума: Пустощта (пустошта) - в скобите е вярното. Правилно си забелязал, че държа на някой неща. Като: Шофьорите - да не ги смятат за неграмотни и съответно прости.
     А, ти понеже си от другата страна. Каква страна желаеш да покажеш на работодателите?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

ET VIT-93

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 16 Декември, 2012, 22:16:41

ET VIT-93, колегата ти е отговорил правилно. Ако искаш търси на тази страница: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8#.D0.9F

Ето конкретната дума: Пустощта (пустошта) - в скобите е вярното. Правилно си забелязал, че държа на някой неща. Като: Шофьорите - да не ги смятат за неграмотни и съответно прости.
    А, ти понеже си от другата страна. Каква страна желаеш да покажеш на работодателите?!
:o ::)1000 Уикипедии,Илчев :-\Някой е променил,И натрапил ново :'( :-[.Искам да Ти покажа,че Учителката Ти по-Български може би,сепуко да си направи щом в Бг вече се пише ШТ вместо Щ ::) ??? :oОчаквам скоро и ПЛАщАМ да се пише ПЛАштАМ ;D

admin

Уважаеми управител на ЕТ "ВИТ-93", за втори път питам би ли пояснил кой е КекаЩио, защото по никакъв начин не мога се сетя? Освен това има една приказка, че е много по-добре човек да си държи устата затворена и само да го мислят за глупак, отколкото да я отвори и да опровергае това предположение. Освен това бях помолил преди време за по-умерено използване на емотиконките, защото вероятно и останалите потребители се чувстват като в приказката "Алиса в страната на чудесата". И накрая, нека не злоупотребяваме с форума.

MagnuM

Айде господин vit 93 да си затвори устата поне за малко, а?  Не разбра ли, че вече взе на всички от форума да им писва от теб и ония DENINI дето все знаете всичко и на всяка манджа слагат меродия.
Отвори гугъл, отвори речниците, ако искаш и програмата от вестника провери пише се пустошта !!!
Личи си колко си умен, защото в моя край не се КЕКА!
Ако иска админа да ми наложи бан не ми пука, ама ми писна само спам от твоя страна!
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

admin

Цитат на: MagnuM - Неделя, 16 Декември, 2012, 23:30:50
Айде господин vit 93 да си затвори устата поне за малко, а?  Не разбра ли, че вече взе на всички от форума да им писва от теб и ония DENINI дето все знаете всичко и на всяка манджа слагат меродия.
Отвори гугъл, отвори речниците, ако искаш и програмата от вестника провери пише се пустошта !!!
Личи си колко си умен, защото в моя край не се КЕКА!
Ако иска админа да ми наложи бан не ми пука, ама ми писна само спам от твоя страна!

Баннал съм вече спамера за един месец и предлагам да спрем безсмисления спор. Пише се ПУСТОШТА и точка по въпроса. Очаквам след месец следващата простотия на едноличния търговец.

scaniavolvo

Абе г-н ВИТ-чо аз имам с какво да мисля,ама ти май нямаш нищо в тая кратуна твойта.Вземи почети малко български бе не се излагай станал си голям човек,а ставаш за смях тука.

scaniavolvo