• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колко повече за Дедо Ламби

Започната от loshdancho, Понеделник, 17 Декември, 2012, 00:26:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Коя снимка ви харесва най-много?

снимка номер 1
11 (68.8%)
снимка номер 2
3 (18.8%)
снимка номер 3
2 (12.5%)

Общ брой гласове: 16

kanonir

С нетърпение очакваме ново фото- и нали няма да забравиш да си набавиш чохли за сетлинките ,ако влизаш в Гърция.
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

kanonir

loshdancho

Мисля, да пропуса ходенето до Гърция с този камион.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

kanonir

И хубаво ще направиш-то да не им стъпваш на византийците в гадната им държава!!!

loshdancho

Мога вече да се похваля със завършената физиономия на дедо Ламби, сега остава задният спойлер да светне в червено.
Обаче поради  финансови причини, се отлага за след нова година.
При снимките се оказва проблем камерата на телефона.... търсих ъгъл и установих, че каато пусна фаровете  се получава картина близка до реалността....Може сами да си направите сметка са силата на светлината на габаритите като сравните с фаровете... На къси е.

driver70

Много труд и средства си хвърлил,за да изглежда машината в този вид.Едно голямо браво,хвала.

loshdancho

От мен е само труда, е и някоя друга премия е похарчена, но както се казва "мерак с пари се гаси".

loshdancho

Поиграх си малко с plaint и какво се получи(благодарение на MagnuM) се получава нещо уникално.
Да си кажа честно ... Много ми харесва,  ако може и други мнения.

MagnuM

Супер е станало, сега остава да направиш и на спойлера на междуосието и втория ред (така както ти показах на снимката от играта) и един ксенон да му се сложи и става камиона БОМБА!
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

loshdancho

"Ламби" си е с ксенон оригинално,  а за втори ред на  страничният спойлер... сори ама няма да има, не е възможно  да се направи по моя начин с тръба а иска рязане на спойлера(което няма да стане).
Ама със кеф ще пробия пластмасовите бузи отвъте.
А това от долу в бронята  ще е на отделна планка , така, че да не се виждат габаритчетата. ;)

MagnuM

Според мен няма нужда да купуваш още габаритчета тъй като са скъпи (поне такова наблюдение имам) на въпросния камион който качих в другата тема, абсолютно всички светлини са направени с диодна лента, която мисля, че е по евтина отколкото да купуваш габаритчета.
Лично мнение! ;)
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

loshdancho

Ще се задоволя с габаритчета, капсуловани , непромокаеми и по лесно и професионално се работи с тях.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 17 Декември, 2012, 20:46:41
Очаквайте снинки.
Добре дошъл и на други места в интернет пространството,гледам мераклия си ,та освен да ми се дзвериш у ,,Дападжии,,за згазената ,,кучка,, вземи направи жест и ръцни една снимка и тук http://www.facebook.com/groups/439975309400515/

Бриги Магнито