• Welcome to Форум на българските шофьори.

Европа Транс - Пазарджик

Започната от Huge, Понеделник, 17 Декември, 2012, 21:04:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Huge

Хайде да похваля фирмата в която работя вече седма година. Започнах без никакъв опит и шефа ми гласува доверие без да ме познава. Това ме амбицира и се постарах да го оправдая и бях оценен(вкл. и финансово). Парите са колкото в повечето добри БГ фирми, взимат се редовно и колкото са договорени. Разликите идват от ръководството, шефа е бифш колега и нашите неволи не са му чужди. Много пъти ми е заставал зад гърба когато съм имал нужда и това е причината да продължавам да работя съвестно за него, а повярвайте ми това се вижда и оценява. Иначе фирмата се разраства и постоянно идват нови колеги, може да има и недоволни между тях, но има и колеги още от самото и създаване. Сега има около 80 камиона от тях около половината работят вътрешно,другите BG-EU,TR-EU.

Huge

M.Traykov

Цитат на: Huge - Понеделник, 17 Декември, 2012, 21:04:08
Започнах без никакъв опит и шефа ми гласува доверие без да ме познава.
Това на много работодатели им е чуждо и непонятно.Щом немаш поне 5 години опит значи за нищо не ставаш.Евала на твоя шеф.

M.Traykov

Дамян Йончев

Цитат на: Drifter - Понеделник, 17 Декември, 2012, 22:55:08
Това на много работодатели им е чуждо и непонятно.Щом немаш поне 5 години опит значи за нищо не ставаш.Евала на твоя шеф.

Така е и аз почнах без стаж опариха ме със парите но сега съм си доволен от заплащане и отношение.
Дано има повече такива съвестни и добри хора. Господ гледа....

imter

Аз и в предишни постове съм казвал,че фирмата не е лоша,имам познати там,които вече 3-4 години са там и не са се оплакали.

Huge

Цитат на: imter - Вторник, 18 Декември, 2012, 12:44:46
Аз и в предишни постове съм казвал,че фирмата не е лоша,имам познати там,които вече 3-4 години са там и не са се оплакали.
Така е, поне за мен е показателно когато колегите не се сменят всеки ден...

martin stanev

И аз колеги съм чувал, само добри отзиви за Европа Транс. Собственик на фирмата е Илия Влашки и е бивш колега, работил е в СоМат Пазарджик. До колкото са ми казвали шефа бил малко строг, но справедлив, заплатата се получавала на датата, това което е уговорено, за жалост там се почва много трудно работа, искат препоръки от 33 царства и государства и за мое голямо съжаление не взимат новобранци, като мен без международен стаж.

Huge

Здравейте, колеги. За да бъда в помощ на колегите търсещи работа ще споделя, че шефа на фирмата отново купи няколко влекача и търси хора за тях. Доколкото разбрах търси шофьори за вътрешно на хладилници и втори шофьори за правите курсове.

комбайнер

Няколко пъти вече си вземам парите чрез съда.

Наскоро започнах работа във фирма Европа Транс и доста ме изненадаха.
Тръгвам с аванс, на всеки две седмици ми привеждат пари.
Прибирам се - получавам останалото.
Получи се разлика от 120 лв, поради грешка при разчитане на цифра - веднага си получих и тези пари, и ми се извиниха.
Представяте ли си?

znamc

А дали все още си търсят шофьори?

morskia86

Преди няколко дена бяха пуснали обява в jobs.

edji

Колеги нов съм в форума но не и в Европа транс. Обещавам петък да изпиша всичко за нея и вие да решите към кой списък да я причислите  :)

edji

Всичко писано до тук за фирмата е вярно,но с леки забележки.                                                    
Всичко което ти е обещано си го получаваш стига да си се въоръжил с търпение и финанси за да ти стигнат до момента в който те викнат в офиса,който може да се конкурира с модна агенция ВИЗАЖ откъм персонал, за разплащане.                
Съветът ми към новопостъпилите колеги е да помолят на първо време диспонент да им бъде Мариана, че с другите нещата клонят към сървайвър.                
Поради недостиг на щендери и други елементи за закрепяне на товара е хубаво да сте напреднали с геометрията и инерционните сили,но това вече е по вина на датската фирма NTG, с чиито хладилни ремаркета се работи и точно тя е за черния списък.

stoil nedev

Цитат на: edji - Събота, 31 Август, 2013, 11:22:24Всичко което ти е обещано си го получаваш стига да си се въоръжил с търпение и финанси.
Съветът ми към новопостъпилите колеги е да помолят на първо време диспонент да им бъде Мариана, че с другите нещата клонят към сървайвър.                  
Поради недостиг на щендери и други елементи за закрепяне на товара е хубаво да сте напреднали с геометрията и инерционните сили,но това вече е по вина на датската фирма NTG, с чиито хладилни ремаркета се работи и точно тя е за черния списък.
Каква добра фирма бе еееййййййй....... Щом трябва да съм въоръжен с финанси и с търпение !?! Какво да се разбира , че ще му плащам на превозвашкия смешник за път от джоба си ли  ???
Спедиторките  ??? или спедиторите .......... да си играем с тях на оцеляване ,хм , че то това що е ???
Хайде най-важното сега: Защо NTG да е за черният списък, след като техни ремаркета теглят навсякъде и то не само БГ фирми !? Никой ама никой не се е оплакал от тях . Хората нямат никаква вина че крадливите ганьовци им откраднали обезопасителните аксесоари, нали така. Супер си е NTG даже!
  Последно: Преди 3 години бях на с.Войводиново с колеги от въпросната фирма , хората на "коректния работодател" . Продадоха се палети от ремаркетата , нафта от камионите и какво ли още не........
После се заформи един голям невероятен купон с  пукница до насиране дооооо сутринта.
Да да , прекрасна фирма , просто мечта :)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

edji

Съфорумец ти направо ме ,заби, от всякъде. Това което писах е от моя гледна точка и не е идеала ми за фирма. Има трески за дялкане, но на фона на други е добра. Плащаш всичко и навсякъде със служебни карти. Има аванс и за теб.Не е хубаво толкова много да ,нареждаш, и нашенеца, че на фона на полски запой сме си супер. И да не ти се налага да закачаш ремарке влачено преди това от румънец. Всяко стадо си има мършите ама дай по патриотично към нашето стадо БГ

stoil nedev

Цитат на: edji - Събота, 31 Август, 2013, 14:14:29
........... И да не ти се налага да закачаш ремарке влачено преди това от румънец.
Тук си много много прав. И аз я мразя и ненавиждам тази циганска сган мамалигарска. Но хайде да не спамя в темата. Писах какво съм видял преди време......
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов