• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пак тировете пречат / забрани за движение през празниците/

Започната от wial, Сряда, 19 Декември, 2012, 15:57:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

wial

Ограничава се движението по републиканската пътна мрежа на тежкотоварни превозни средства над 10 тона във връзка с предстоящите празници. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Ограничението се налага във връзка с очаквания повишен трафик на моторни превозни средства през предстоящите коледни и новогодишни празници и по-висока безопасност на гражданите.
Ограничението ще е в сила от:
• 21 декември 2012 г. - от 16 часа до 22 часа;
• 22 декември 2012 г. - от 8 часа до 12 часа;
• 26 декември 2012 г. - от 12 часа до 22 часа;
• 28 декември 2012 г. – от 16 часа до 22 часа;
• 1 януари 2013 г. – от 12 часа до 22 часа.

wial

abator

abator

dimich87

Според мене заглавието не е подходящо, защото от доста годинки товарниавтомобили с режим на движение "ТИР" почети не се стрещата. Така че на никого не пречат "тировете". Ограничението на движение се отнася за товарни автомобили, което е полезно за намаляване на трафика в тези так тежки пътни условия. Друг е въпроса че за камионите няма достатъчно паркоместа, където да си направят почивката. Забраната можеха да я измислят по-добре, като сложат часовете от 12-22часа за всички дни. Така ще се получи една дневна почивка на шофьора и след забраната спокойно ще може да си направи едно пълно каране.

дядката

Цитат на: wial - Сряда, 19 Декември, 2012, 15:57:57
Ограничава се движението по републиканската пътна мрежа на тежкотоварни превозни средства над 10 тона във връзка с предстоящите празници. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Ограничението се налага във връзка с очаквания повишен трафик на моторни превозни средства през предстоящите коледни и новогодишни празници и по-висока безопасност на гражданите.
Ограничението ще е в сила от:
• 21 декември 2012 г. - от 16 часа до 22 часа;
• 22 декември 2012 г. - от 8 часа до 12 часа;
• 26 декември 2012 г. - от 12 часа до 22 часа;
• 28 декември 2012 г. – от 16 часа до 22 часа;
• 1 януари 2013 г. – от 12 часа до 22 часа.
И както ви писах аз преди две седмици,нашите уважаеми хрантутници побързаха да го потвърдят!!!!!!!!

grants

Вместо да почистят снега се чудят какво да измислят. Управия Българска.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

kron

Не знам имаше ли някакъв ефект от тези забрани по коледа понеже почти няма фирма която да работи,повечето камиони са запразнили за тази година трафика на камиони е минимален,пътуват предимно камиони които зареждат магазините.

Tihomir78

Ефект се съмнявам да е имало от забраните, ама на 22-ри висях около час и половина заради забраната и утре пак ми бъркат плановете ама какво да се прави  ;)........

diqn79

А според мен вие трябва цял живот нощна смяна да работите. :P :P

grants

Цитат на: diqn79 - Сряда, 30 Януари, 2013, 16:56:29
А според мен вие трябва цял живот нощна смяна да работите. :P :P
Ние работим както си искаме важното е товара да е на време доставен :P :P :P

grants