• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "ГБ&АР Транс" - Сливен Георги Бянов

Започната от steli07, Четвъртък, 20 Декември, 2012, 12:26:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

steli07

steli07

rider777

Георги Бианов ми е приятел и го имам за изключително коректен човек,,,ти ли си този на когото му са се развили гайките на джантата в движение ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 18:12:38
Георги Бианов ми е приятел и го имам за изключително коректен човек,,,ти ли си този на когото са му се развили гайките на джантата в движение ???

Оня ден видях един негов камион и шофера му беше доволен каза, че Бианов му плаща всичко според уговорките ,,,,, разкажи какво стана за да сме наясно защо така не ти е платил,,,,,,,,,,,

Коригиран цитат!

kron

Не знам какъв е случая но има много хора започват при едни условия в последствия нещо объркват и после кога си понесат последствията от своите действия се пише срещу фирмата.

steli07

Отиди и  работи при него като ти е приятел. И на мене ми беше приятел.

stoil nedev

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 20 Декември, 2012, 18:12:38
Георги Бианов ми е приятел и го имам за изключително коректен човек,,,ти ли си този на когото му са се развили гайките на джантата в движение ???
И това според тебе струва над 2500 евро ??? Платинена джанта и златни гайки да бяха пак толкова не струва!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Дамян Йончев

И аз познавам едно момче кара(ше) едно Волво беше доволен но не съм го виждал от доста месеци

Дамян Йончев