• Welcome to Форум на българските шофьори.

bTV и Булсатком

Започната от admin, Неделя, 23 Декември, 2012, 13:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Точно в навечерието на Коледните и Новогодишни празници се заформя една сага с неизвестен край между bTV и Булсатком. Какво е мнението ви по този въпрос?

http://dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2012/12/22/1974775_skandalut_mejdu_bi_ti_vi_i_bulsatkom_se_razrastva_i
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

driver1

Няма сила, която да принуди един собственик да продава собствеността си на точно определен разпространител. Но да си призная - в този случай съм на страната на Булсатком по икономически, а и по морални причини. От изявлението на сателитния оператор разбирам, че БТВ налагат закупуването на пакета им от програми, а не само някои от тях. Това е все едно, влизайки в хранителен магазин да си купиш хляб да ти откажат,ако не си купиш и кремвирши, сирене и т.н. Не може силово да набутваш програмите си и по този начин да узурпираш по-голям дял от рекламния бизнес. Това противоречи на пазарния принцип. Освен това, разбра се, че се иска трикратно увеличение на цената за оператора. Това увеличение неизбежно ще рефлектира в цената за крайния потребител. Не може да се отрече, че Булсатком от години поддържа едни и същи цени на пакетите си.
  За феновете на БТВ в България има алтернативи - ефира и кабеларките. За тези, които сме в чужбина - не. Но като чета мнения по форумите, май никой няма да съжалява за БТВ, освен бабите-пенсионерки заради лигавите турски сериали.

driver1

admin

Явно с оглед бъдещото цифровизиране на телевизионното разпръскване нещата ще загрубеят още повече. С ръка на сърцето признавам, че bTV няма да ми липсва изобщо. И би било редно Булсатком да преосмислят стратегията си и с оглед запазване на съществуващите цени, споменатата по-горе телевизия да бъде предлагана "по избор" в пакетите на оператора.

wolves

Може да се гледа от няколко страни.Видите ли БТВ-то извива ръце,ма от утре същия глас подхващат и Тв7 и Нова,и ЩО?Поне терикатите от Булсата скрили близо 50% от абонатите си,и плаща смешни такси.За какви ниски цени говорим,в Герм-10е-Cabel1,това е само пример,какви такси да искат в Бг при заплати и пенсии от 120-140е

Люси

Хайде тия от БТВ искат повече пари на Булсатком за да излъчва техните програми обаче и операторите правят каквото си искат!!!
Пример Близу(Евроком) без да им искат никакви допълнителни такси спряха Дискавъри и всичките други канали около него,обаче като има казах че повече няма да плащам да си събират всякакви видове техники не обелиха дума за неустойка защото може да им стане тегаво защото в договора който е подписан от двете страни фигурира и Дискавъри!!!

Rammbon

БТВ искали по 2 лв за всеки абонат на Булсатком. За мен това си е ограбване. Би трябвало да си кажат цената, примерно 250 000лв на месец и толкова, а не да лапат наготово от спечелени клиенти. Днес спряха БТВ и на 2-те кабеларки в града ни и по всички по селските кабелни телевизии. По една бургаска също го няма пакета от БТВ .
Явно войната не е само с Булсатком :(

admin

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Красимир

БТВ има,но няма БТВ Екшън,Ринг и БТВ Синема
БТВ няма бъдеще без кабелните и сателитни телевизии
Опитът им ще се окаже неуспешен според мен
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

Красимир Тодоров

Хич не ми липсваха БТВ през този ден и половина. Булсат ми пуснаха още 4-5 канала за компенсация - НВО, Синемакс и прочие... сега пак пуснаха турското БТВ и ми спреха НБО-то... Новините по Канала и Нова са по-добри според мен

admin

Интересна статия от Евгений Дайнов: През 2013-а иде продължението на сериала "Той изяжда медиите".

http://offnews.bg/index.php/139844/evgenij-dajnov

grants

БТВ е боза новини има също и по-Нова Телевизия.А единствено бабките ше страдат че няма да могат да гледат.Исмаил,Ахмед и т.н. Те както искали  пари на зрител, че то на готово бебе баща се става лесно .
Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

За да ви стане по-ясно как точно функционира мафиотската държава.

"Служители на икономическа полиция нахлуха в офиса на телевизията на оператора "Булсатком" ТВ+.

Това става дни, след като скандалът на компанията с bTV достигна кулминацията си и излъчването на 7-те програми на bTV Media Group беше прекратено, съобщава КРОСС."

http://frognews.bg/news_50540/

driver1

Станах рано призори,
пуснах телевизора и гледам -
НЯМА ЬТВ!

Разтърквам сънени очи,
пак поглеждам -
НЯМА ЬТВ!

Кафето готово е, нали,
пийвам си, поглеждам телевизора -
НЯМА ЬТВ!

Работата днес ще ми спори,
щото в ефира,
НЯМА ЬТВ!

Хората са по-усмихнати, добри,
защото Булсат,
НЕ ИЗЛЪЧВА ЬТВ!

Вечер пускам аз да гледам новини,
с радост забелязвам, че.
НЯМА ЬТВ!

Господ нека благослови,
този, който
ОТЪРВА МЕ ОТ ЬТВ!

Стана късно, вече ми се спи,
телевизорът свети, но.
НЯМА ЬТВ!

Заспивам. Сънувам сънища добри,
защото днес,
АЗ НЕ ГЛЕДАХ ЬТВ!

unufrii

Из twitter: "Според вас дали по voyo са излъчвали акцията в офиса на ТВ+ една седмица преди днес?"  :)

ьТВ нема да ми липсва хич, даже  изобщо.  На мястото на Булсатком щах да направя допълнителен пакет само с каналите на ьТВ и който иска - да си доплаща 2,5,7 или  колкото там лева искат ьТВ и да си гледа турските сапуни. Интересно рекламодателите в ьТВ как гледат на факта, че реално аудиторията, за която са платили на медията е намаляла доста.

unufrii