• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мнения за Тепих транс или така известната Тръба транс - Плевен

Започната от Мотокарист експедитор, Петък, 15 Април, 2011, 19:43:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мотокарист експедитор

Вярно ли е че никой не смее да спре до камион с плевенска регистрация?
Луд мотокарист и мераклия за тираджия

Мотокарист експедитор

admin

Как точно да разбираме въпроса ти? Ако камиона превозва радиоактивни отпадъци и е с плевенска регистрация, определено не бих спрял до него. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: Мотокарист експедитор - Петък, 15 Април, 2011, 19:43:45

Добре дошъл в форума , така зададен въпроса е малко подвеждат както имаш в предвид колега ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

imter

Колеги и аз съм чувал  за тази фирма и долкото знам там проблемите се решават с бой :).

Trucker_Boy

Цитат на: imter - Петък, 15 Април, 2011, 20:07:27
Колеги и аз съм чувал  за тази фирма и долкото знам там проблемите се решават с бой :).

Е хайде споделете каква е тая фирма бре , аз знам една история за колега който работил в Cross (имат волва щори , карат европа, монтанска фирма) и източил нафтата на двама свои колеги от същата фирма но го хванали и изгонили  ;D ;D ;D
www.sbps.eu

imter

В тази фирма,шефа ги дебна като ловджийско куче и като ги хване в издънка ги наказва с бой,затова ги наричат Тръба транс :)

к100

Колега дай малко история на въпроса си....
Явно нещо си чул за тая фирма...може и други колеги да знаят нещо,но така както си го задал,едвали   ще получиш отговор....
Аз , да гее нямам нищо против плевенските колеги , да гее,и против всички други,да гее....
Дори по паркингите гледам да паркирам до българи.. ;D

Trucker_Boy

Цитат на: к100 - Петък, 15 Април, 2011, 20:25:45

Колега дай малко история на въпроса си....
Явно нещо си чул за тая фирма...може и други колеги да знаят нещо,но така както си го задал,едвали   ще получиш отговор....
Аз , да гее нямам нищо против плевенските колеги , да гее,и против всички други,да гее....
Дори по паркингите гледам да паркирам до българи.. ;D

Aз не знам да има нещо по-хубаво от това когато си извън България , дори и в Румъния и срещнеш българи да се събереш с тях.Същевременно далеч от вкъщи и заедно с нашенци  :)
www.sbps.eu

к100

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 15 Април, 2011, 20:28:04Aз не знам да има нещо по-хубаво от това когато си извън България , дори и в Румъния и срещнеш българи да се събереш с тях.Същевременно далеч от вкъщи и заедно с нашенци  :)

Така е , за съжаление има известен процент колеги на който като им кажеш добър ден ,започват да те гледат като бодлива крава и си мислят----тоя пък какво ли ще ми иска сега....???????
Радостното е това че са малко ,и голяма част от този малък процент след време започва да оценява родната реч в чужда държава.

Trucker_Boy

Цитат на: к100 - Петък, 15 Април, 2011, 20:49:51
Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 15 Април, 2011, 20:28:04Aз не знам да има нещо по-хубаво от това когато си извън България , дори и в Румъния и срещнеш българи да се събереш с тях.Същевременно далеч от вкъщи и заедно с нашенци  :)

Така е , за съжаление има известен процент колеги на който като им кажеш добър ден ,започват да те гледат като бодлива крава и си мислят----тоя пък какво ли ще ми иска сега....???????
Радостното е това че са малко ,и голяма част от този малък процент след време започва да оценява родната реч в чужда държава.

И не само речта , хората , природата , развитието на държавата , пътищата и други но нека да не спамим повече в тази тема за може би интересна плевенска фирма  :D
www.sbps.eu

Мотокарист експедитор

Ими казват за тях че крадели на поразия.Стълби,храна от сандъците на ремаркето,понякога и колани,а за нафтата задължително.От много други шофери съм чувал че никой не смее да спре до плевенска кола защото ще бъде окраден на сутринта.

imter

Колега,това за първи път го чувам :),но без да защитавам фирмата,все пак не фирмата или регистрацията,а хората правят глупостите.

admin

Малко пресилено ми се струва да се слагат под общ знаменател всички камиони с плевенска регистрация, но за момента ще се въздържа да взема каквото и да е отношение.

к100

Цитат на: imter - Събота, 16 Април, 2011, 18:49:47
Колега,това за първи път го чувам :),но без да защитавам фирмата,все пак не фирмата или регистрацията,а хората правят глупостите.
:) :)На 100 процента е така.........

Мотокарист експедитор

Дано само не бъда погрешно разбран.Не искам да обвиня хората,а питам от любопитство защото няколко шофери от други фирми са казвали пред мен че е така.Аз лично познавам сигурно 15 човека от там и се разбирам много добре с тях.Е има и 2-3 които не са много търпими де.

Мотокарист експедитор