• Welcome to Форум на българските шофьори.

Съфорумец на годината - 2012

Започната от admin, Вторник, 25 Декември, 2012, 10:55:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Вашият фаворит за Съфорумец на годината - 2012?

Бриги Бичкията
14 (29.8%)
Минко Илчев
5 (10.6%)
ИванТ
1 (2.1%)
Abator
0 (0%)
!na
3 (6.4%)
Driver1
6 (12.8%)
Росен Димитров - Рошко
3 (6.4%)
Trucker Boy
1 (2.1%)
Bad Kras
0 (0%)
SOLAR
1 (2.1%)
Дамян Йончев
1 (2.1%)
Красимир Тодоров
0 (0%)
rider777
2 (4.3%)
Stoil Nedev
1 (2.1%)
Lefterow
0 (0%)
BoBy_BoY
0 (0%)
Bruto
0 (0%)
American
1 (2.1%)
Bojo
0 (0%)
Dedo Vi
1 (2.1%)
Kron
3 (6.4%)
Admin
4 (8.5%)

Общ брой гласове: 44

Гласуването приключено: Вторник, 01 Януари, 2013, 00:00:42

admin

Честита Коледа на всички.
Предлагам в тази тема да поговорим за най-полезните участници във форума за тази година. Очаквам предложенията ви и след достигане на 50 номинирани потребители, темата ще бъде заключена и допълнена с анкета с имената на тези 50 потребители, която ще бъде с ограничен срок за гласуване. А след това победителят в анкетата ще бъде удостоен със званието "Съфорумец на годината - 2012".
Всеки от вас има право да посочи до 10 потребители.
Като начало моите номинации са следните:

1. Loshdancho
2. Бриги Бичкията
3. Минко Илчев
4. Иван Т
5. Abator
6. !na
7. Driver1
8. Росен Димитров - Рошко
9. Trucker Boy
10. Bad Kras
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Красимир Тодоров

Аз на момента номинирам (1)Росен-Рошко,  благодарение на него изкарах няколко хиляди евро... и (2)Driver1, въпреки че понякога реагира без да е прочел до края, но като цяло му се получава :)

Красимир Тодоров

doktora

Админ добре си подбрал списъка а и най добре виждаш ти аз съм ЗА Всеки е достоен нека най добрия получи Наградата Успех и Честита Коледа  :) :) ;) ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Благодаря на Админ, за номинацията! За мен на първо място е този който е причина за този Форум! Няма да споменавам името, не съм убеден, че всички са наясно. Но този Форум, не е даденост, която Партията ни е предоставила. И няма никакви задължения, само и единствено: Да се спазват ПРАВИЛАТА!!!
     Голяма чест прави на Админа, че с много от номинираните, той през годината е бил в "спор". Означава че, критериите са по-скоро обективни, а не лични!

Ето и моите, както писах за мен първо е ясно, другите са:

SOLAR
Loshdancho
Росен Димитров - Рошко
Driver1
Иван Т
Trucker Boy
Abator
... и сега нямам време, ще допълня нататък!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

abator

Поласкан съм от номинацията. Благодаря!
Ето и потребителите, които предлагам за добавяне към списъка:

• admin
  • Дамян Йончев
  • Красимир Тодоров
  • rider777
  • stoil nedev
  • lefterow
  • BoBy_BoY
  • bruto
  • American
  • bojo
Някои от потребителите са от скоро във форума, но ми направиха приятно впечатление.

Красимир Тодоров

Аз си давам отвод  ;D
Повече съм консумирал от тоя форум отколкото допринесъл.. В последния списък има потребители които не са шофьори

grants

И аз съм за тези хора.
1. Loshdancho
2. Бриги Бичкията
3. Минко Илчев
4. Иван Т
5. Abator
6. !na
7. Driver1
8. Росен Димитров - Рошко
9. Trucker Boy
10. Bad Kras
+Админа разбира се .
Не всичко е пари,но всичко е с пари

bojo

Най напред искам да поздравя всички с коледните и новогодишни празници ,след което да благодаря на abator за оказаната чест,но мисля, че мястото ми не е в този списък защото смятам,че във форума има много по-стойностни хора.Тука Краси пише,че в списъка има и такива,които не са шофьори, но аз смятам,че преди всичко трябва да бъдем хора,а после всичко останало(мое мнение) моят списък е този:
admin
Бриги бичкията
lefterow
loshdancho
driver1
abator
Дедо
rider777
Росен Димитров-Рошко
Минко Илчев
Божо

loshdancho

А после ще им сложим снимките на заглавната страница-Те са нашата гордост!
Аз съм против тази класация!
Не ми е комфортно и моето име да е там...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: loshdancho - Вторник, 25 Декември, 2012, 14:22:13
А после ще им сложим снимките на заглавната страница-Те са нашата гордост!
Аз съм против тази класация!
Не ми е комфортно и моето име да е там...

Ще уважа желанието ти и няма да те включвам в анкетата. Също така предвид финансовата криза, която тегне над света, подарък за победителя не се предвижда.

abator

До колкото разбирам , не става въпрос за най-добър шофьор, а за съфорумник  :) Не виждам нищо лошо, хората допринесли с нещо за форума да се включат в този списък. loshdancho, недей да скромничиш. Изказал си доста мнения, които са били полезни. Няма лошо да си в списъка.

Roshko

!na
admin
Trucker Boy
Минко Илчев
Иван Т
Driver 1
Dedo Vi
Красимир Тодоров
Stoil Nedev

admin

Именно! Може да бъде и съфорумничка, ако анкетата определи това. И да добавя само, че очаквам и предложенията ви относно продължителността на анкетата. Също така е твърде вероятно сред номинираните от мен да съм пропуснал някоя важна за форума личност, за което поднасям извиненията си.

Бриги Магнито

Чукнете факс ако вземем та спечелим,да си го добавим у CV-то .

Поздравления на всички съфорумци ,но списъка трябва да започва с http://www.driver-bg.eu/index.php?action=mlist и да свършва с http://www.driver-bg.eu/index.php?action=mlist;sort=realName;start=2910

Вземете начало и край и всичко по средата те тва е мойта номинация.

American

Аз съм отскоро във форума и макар от другата страна на земното кълбо съм донякъде далеч от проблемите на европейските шофьори. Немога да не се изкефя обаче че има човек който ме е номинирал, благодаря :)
smoking gun

American

smoking gun