• Welcome to Форум на българските шофьори.

Съфорумец на годината - 2012

Започната от admin, Вторник, 25 Декември, 2012, 10:55:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Вашият фаворит за Съфорумец на годината - 2012?

Бриги Бичкията
14 (29.8%)
Минко Илчев
5 (10.6%)
ИванТ
1 (2.1%)
Abator
0 (0%)
!na
3 (6.4%)
Driver1
6 (12.8%)
Росен Димитров - Рошко
3 (6.4%)
Trucker Boy
1 (2.1%)
Bad Kras
0 (0%)
SOLAR
1 (2.1%)
Дамян Йончев
1 (2.1%)
Красимир Тодоров
0 (0%)
rider777
2 (4.3%)
Stoil Nedev
1 (2.1%)
Lefterow
0 (0%)
BoBy_BoY
0 (0%)
Bruto
0 (0%)
American
1 (2.1%)
Bojo
0 (0%)
Dedo Vi
1 (2.1%)
Kron
3 (6.4%)
Admin
4 (8.5%)

Общ брой гласове: 44

Гласуването приключено: Вторник, 01 Януари, 2013, 00:00:42

rider777

;D ;D ;D ;D Двама са ме предложили  ;D ;D ;D ;D Рядко се включвам и нямам наблюдения върху съфорумниците, даже ми прави впечатление когато чета предимно в темите дето се обсъждат глобални неща като примерно колко вреди на България мутра като Боко Тиквата и все се чудя кой беше За и кой Против Тиквата,,,сега се сещам за Админа, че и той като мен не го обича това самозабравило се изчадие Боко ,,,,та имена не мога да цитирам за номинации ама всички дето си мислят, че Тиквата вреди на нас и Народа ни нека се чувстват номинирани,,,, весело посрещане на новата година. Ааааааааа са се сетих, че Бриги ме кефи много как пише,,,нека и той да е номиниран.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Очаквам още предложения за съфорумник на годината и също така предложения за времетраенето на анкетата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

MagnuM

Предлагам за класацията да се добави и kron
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

trenti

Я и аз да се разпиша  :)

1.rider777
2.Бриги Бичкията
3.admin
4.Dedo Vi
5.kron
6.!na
7.driver1
8.American

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

grants

Цитат на: abator - Вторник, 25 Декември, 2012, 16:51:03
.
loshdancho, защо. Изказал си доста мнения, които са били полезни. Няма лошо да си в списъка. И аз съм на същото мнение колега. Не виждам нищо лошо в това.Все пак това си е за форума. Успех на всички.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Цитат на: rider777 - Вторник, 25 Декември, 2012, 19:55:58
;D ;D ;D ;D Двама са ме предложили  ;D ;D ;D ;D Рядко се включвам и нямам наблюдения върху съфорумниците, даже ми прави впечатление когато чета предимно в темите дето се обсъждат глобални неща като примерно колко вреди на България мутра като Боко Тиквата и все се чудя кой беше За и кой Против Тиквата,,,сега се сещам за Админа, че и той като мен не го обича това самозабравило се изчадие Боко ,,,,та имена не мога да цитирам за номинации ама всички дето си мислят, че Тиквата вреди на нас и Народа ни нека се чувстват номинирани,,,, весело посрещане на новата година. Ааааааааа са се сетих, че Бриги ме кефи много как пише,,,нека и той да е номиниран.
Да един + от мен. Аре бандата весело и умната ;) ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

!na

Здравейте и Честита Коледа на всички!

Едно пиленце (ЕШК) ми прошепна за тази тема и ето ме и мен...на всяка манджа мерудия  :D
Благодаря на всички, които са ме споменали, но наистина не смятам, че съм сред полезните съфорумци.
Освен ако не се измерват уважението и подкрепата към съсловието и всички вас, които живеете по пътищата и камионите са повече дом, отколкото домовете ви, а колегите по паркингите повече семейства от вашите собствени.

Както и да е, радвам се на създаването на този форум. Радвам се и на оцеляването му във времето. Надявам се и да се развива в посока да бъде наистина полезен и тук да е мястото, където да получавате най-актуална информация за професията си.

Няма да изброявам имена в собствена ранг листа, за да не пропусна някой, но за мен най-активните потребители са и най-полезните. Дори когато спамят  ;) Защото те са онези, които вдъхват живот на форума и му придават цвят.

Още веднъж, весели празници на всички, които са се прибрали, а на онези, които са нейде по паркингите на Европа - повече късмет и добро настроение, независимо от обстоятелствата!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Rammbon

Направете го като анкета и да гласуваме ....

admin

Цитат на: Rammbon - Сряда, 26 Декември, 2012, 11:53:39
Направете го като анкета и да гласуваме ....

И това ще стане. Предлагам днес да бъде последен ден за предложения и от утре до 31 декември да бъде активна анкетата.

admin

Темата е временно заключена и анкетата е отворена за гласуване до края на годината. След приключване на гласуването, темата ще бъде отново отключена за коментиране на резултатите.

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 25 Декември, 2012, 19:13:03
Чукнете факс ако вземем та спечелим,да си го добавим у CV-то .

Поздравления на всички съфорумци ,но списъка трябва да започва с http://www.driver-bg.eu/index.php?action=mlist и да свършва с http://www.driver-bg.eu/index.php?action=mlist;sort=realName;start=2910

Вземете начало и край и всичко по средата те тва е мойта номинация.

Честита Нова Година на всички и честита победа в крайното класиране в анкетата за Съфорумец на годината - 2012 на Бриги Бичкията. Много здраве, щастливи мигове и милиони безаварийни километри. И ако е възможно, опитай да бъдеш по-добър към потребителите, които изразяват недоволство от личността ти.

rider777

Евала Бриги, спечели си каса бира,,,,,,,,,, бъди такъв какъвто си, успех на всички през 2013г. ;)

!na

Честито на Бриги и от мен!
Със здраве да си носи титлата и да бъде все така непоправим и различен от масовката  :D

Жалко, че темата беше заключена...сигурна съм, че щеше да бъде много интересна и активността на гласоподавателите значително по-голяма  8)

admin

Умишлено я заключих, за да не бъдат повлияни резултатите в анкетата. И на заглавната страница на форума имаше подканящ линк за гласуване.

!na

Цитат на: admin - Вторник, 01 Януари, 2013, 12:13:43
Умишлено я заключих, за да не бъдат повлияни резултатите в анкетата. И на заглавната страница на форума имаше подканящ линк за гласуване.

Знам, но така се изгуби очарованието от "изборната" надпревара на масата, в кръчмата  :D

!na