• Welcome to Форум на българските шофьори.

DEV EVROPA - Разград

Започната от tigara, Петък, 28 Декември, 2012, 17:34:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tigara

Ето ви още една некоректна фирма, май няма читави фирми вече.

Редактирано заглавие!

tigara

American

Не мисля че някой ще те вземе насериозно ако не разкажеш какво е станало.
smoking gun

American

smoking gun

driver1

Цитат на: tigara - Петък, 28 Декември, 2012, 17:34:05
Ето ви още една некоректна фирма, май няма читави фирми вече.

Редактирано заглавие!

"Тигре, тигрее...", пак ли заради пари? :)
Ама ето, влизаш тук, изтърсваш едно обвинение към никому неизвестна фирма, без никакви факти и се чувстваш отмъстен!? До следващия път и следващата фирма. Много ниско се целиш бе, братче!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Петък, 28 Декември, 2012, 20:09:34
  "Тигре, тигрее...", пак ли заради пари? :)
Ама ето, влизаш тук, изтърсваш едно обвинение към никому неизвестна фирма, без никакви факти и се чувстваш отмъстен!? До следващия път и следващата фирма. Много ниско се целиш бе, братче!

Това щях да кажа и аз. Ама все се намира някой "дежурен" да ми обяснява, къде мога да си давам мнението!

Мъгляво обвинение, има широко тълкуване. Съответно, обвинената фирма би могла да търси компенсации, за уронване на "престижа".
     Би могло да се спомене: Уговорката ни беше, толкова на километър, на ден, командировъчни. Разходната норма, е толкова, фактическата е толкова с еди колко си товар. Допълнителни разходи, глоби, пари без документ. Щети по камиона, забележки по товара.
     Такива подмятания, като: "Бягайте на далеч..." - Са несериозни!!!

Отговор не очаквам. По-скоро колегата нова тема ще пусне. Първенец е по съотношение теми/публикации - 3/3.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!