• Welcome to Форум на българските шофьори.

BOMEX

Започната от batramby, Събота, 24 Март, 2012, 21:24:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

batramby

кои си ти? И за теб стрелочника е интелигентен,така ли?

batramby

Boroman21

Скоро имаха обява за шофьори по заместване за период от 2 или 3 месеца беше.

Boroman21

kkkvd

Добре де, дайте някакви контакти на тая фирма, убих се да търся и не намерих в нета.
Иначе просто презентации на фирми - няма смисъл. Дай телефон на тоя Любо.

bobisilata

Здравейте,колеги.Някой имали информация и телефони за връзка с фирма Bomex.Аз имам един телефон за връзка в София на някаква Гергана,но никой не отговаря.Ако някой има телефоните на преводачите в Франция ако може да ги даде ще съм му благодарен.

bobisilata

Мерси много колега за информацията,много съм ти благодарен.А дали търсят в момента хора,нещо чувал ли си.Ще звънна да видя какво става.Дано това което казваш се е запазило още.Ако не те притеснява ти там ли работиш в момента и можели да направим някаква връзка с  теб,ако не ти е проблем.

kickerlike

Някаква информация дали търсят хора ?

go6i11

малко вътрешно инфо ще им трябват кам 50-60 човека в близките 5-6 месеца

френча-БИГ БОСС е купил 2 френски фирми и ще подменя френските шофиори с българчета-

вечния

Цитат на: go6i11 - Събота, 22 Септември, 2012, 19:57:40
малко вътрешно инфо ще им трябват кам 50-60 човека в близките 5-6 месеца

френча-БИГ БОСС е купил 2 френски фирми и ще подменя френските шофиори с българчета-

Това е добре ама с английски става ли или трябва и френски да се знае?
Връзката отново Любо ли е:)
Поздрави :)
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов

FARER69

За тия колеги които ще почват работа в Бомекс да имате предвид че почват да се бавят парите. Явно и тая фирма ще се побьлгари но пьк тогава няма и кой да им работи и да не си е при семейството и да му бавят парите! Да не говорим за вьтрешните интриги и приевилегированите колеги които се алансират за сметка на други. Колеги фирма Бомекс почва да се разваля по отношение на заплащането. Почти всички си тьрсим вече нова фирма. Няма да се учудя ако някой зареже и камион на някой паркинг и си трьгне ама каквото повикало- такова отговорило.

вечния

Колко пари се изкарват на месец, при какви условия и колко ги бавят някой ще сподели ли?
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов

VOLVO 480

Искам да кажа на колегите за въпросната фирма,че 3 седмици се опитвам да се свържа с тази фирма но не се получава!Колегата,който беше публикувал номера за връзка в сайта не отговаря постоянно се включва тел.секретар и никой не се обажда.
Когато звънях за първи път пак се включи секретаря,но след около половин час получих смс с е-майл адрес след което пуснах е-майл със запитване и до ден днешен никакъв отговор нито по тел. нито по ел.поща някой ме е потърсил! :o :o

driver70

Цитат на: VOLVO 480 - Сряда, 17 Октомври, 2012, 10:21:52
Искам да кажа на колегите за въпросната фирма,че 3 седмици се опитвам да се свържа с тази фирма но не се получава!Колегата,който беше публикувал номера за връзка в сайта не отговаря постоянно се включва тел.секретар и никой не се обажда.
Когато звънях за първи път пак се включи секретаря,но след около половин час получих смс с е-майл адрес след което пуснах е-майл със запитване и до ден днешен никакъв отговор нито по тел. нито по ел.поща някой ме е потърсил! :o :o

Колега който се прибра от Испания преди три дни,се е свързал с въпросния Любо.В момента не набирали хора но му казал да си пусне документите.Ще набират кадри на пролет.Връзката е станала от испански номер.Информацията не е от ''ЕДИН КОЛЕГА ЧУЛ", семейни приятели сме и му вярвам.

jojo

Цитат на: FARER69 - Сряда, 03 Октомври, 2012, 06:09:40
За тия колеги които ще почват работа в Бомекс да имате предвид че почват да се бавят парите. Явно и тая фирма ще се побьлгари но пьк тогава няма и кой да им работи и да не си е при семейството и да му бавят парите! Да не говорим за вьтрешните интриги и приевилегированите колеги които се алансират за сметка на други. Колеги фирма Бомекс почва да се разваля по отношение на заплащането. Почти всички си тьрсим вече нова фирма. Няма да се учудя ако някой зареже и камион на някой паркинг и си трьгне ама каквото повикало- такова отговорило.
Да разваля се понеже са вече 70-80 турбо бг тъпанари от който половината са от старта школа на бетц!!!и от там са интригите.Парите не ти ги бавят просто ти измениха датата на оставащото плащане.Това с напускането го казвате всяка неделя в базите на масата познавам едни дето преди месец или два без много да лаят си тръгнаха. лек път.

go6i11

Аз съм единият от тримата!

M.Traykov

Нещо хуморист ше дойдеш а?Ма и ние можеме бре.Да не си барнал една кутия 3 в 1 и да си колнал петела та са те турили изп.директор.Тука е форум на българските шофИори,а не циркова делегация на нереализиралите се неудачници с мания за величие.Ае оривай се.
И не съм ти никакъв колега.

M.Traykov