• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кокел БГ

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 12 Март, 2012, 22:09:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Фирма Кокел е далеч от това,което Ви е драснал Кирчо,много ама много внимавайте с въпросната фирма.

Бриги Магнито

admin

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 12 Март, 2012, 22:09:33
Фирма Кокел е далеч от това,което Ви е драснал Кирчо,много ама много внимавайте с въпросната фирма.

Той нали отиде в друг сайт да рекламира подобни фирми. Не мога да разбера дали умишлено нарушава правилата тук, но със сигурност ще го лиша от възможността да го прави в бъдеще.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

vero

Няма да стане така - пиши на кирилица

Mr.Balkanski

Цитат на: Бриги Бичкията - Понеделник, 12 Март, 2012, 22:09:33

Какво имаш предвид? Препоръчаха ми тази фирма. Може ли малко инфо, моля за да знам къде отивам?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Бриги Магнито

Цитат на: Mr.Balkanski - Четвъртък, 14 Юни, 2012, 01:19:58
Какво имаш предвид? Препоръчаха ми тази фирма. Може ли малко инфо, моля за да знам къде отивам?
Отиваш във Франция баце.
Щом ти е препоръчана ловиш куфарите и дим,за какво ти е инфо от човек като мен,та аз не съм и стъпвал във Франция.
Един съвет от непознат ,внимавай къде си слагаш парафа  ;) ,успех и прати мноо здраве на французойките от Бичкията,че се за тех си мисля нещо.

Mr.Balkanski

Амиии щото реагира малко подозрително на кирчовата реклама и си викам, мой пък да си подочул нещо свързано с духане на френска супа.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Бриги Магнито

Цитат на: Mr.Balkanski - Четвъртък, 14 Юни, 2012, 22:33:00
Амиии щото реагира малко подозрително на кирчовата реклама и си викам, мой пък да си подочул нещо свързано с духане на френска супа.
И туй го писа и мисли цели 13 мин. поздравления.Са да те светна всичко квото съм подразбрал за фирмето съм го и драснал.
Ма на български означава внимавайте с документите които ще ви помолят да подпишете,туй то.
Кирчо е писал и 1600 евра аз съм разбрал за 1500 евентуално,но 100 евра би ги  в мамата не са от значка.
Лошо става само от тия 1500 евра колко ресто ще направите  ;),ма ко ви пука все пак са си 1500 евра. ;)

комбайнер

Такова заплащане едва ли има. Фирмата е по-известна със сигурността на плащането. Точно инфо има на място.
А на мястото има папка с данните на около стотина мераклии. И аз съм си запазил ред, па ще видим. В рамките на 3-4 месеца едва ли ще има пролука.
Инфото добро ли е? ;D

Mr.Balkanski

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 14 Юни, 2012, 22:43:13
И туй го писа и мисли цели 13 мин. поздравления.

Пишех в скайпа. Мерси боку за инфото! За договорите си е ясно, че се четат внимателно.

Дамян Йончев

Аз се засичах със един колега които работи за кокел бг караше бял Даф 95-ца. каза че давали парите на време но съвсем друга сума ми каза той 1300евро на месец.

steli07

карат дафове ама са 105 а не 95 колега

Дамян Йончев

еми преди повече от 1 година този караше 95-ца но това не е важно пари да дават.

rider777

И преди 3 години нямаше 95 ,,,само 105 и Магнуми,,,кинтите са 1200€
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Chefo(SCANIA)

Регистрираната през 2007 г. у нас Кокел България получи първите си за тази година нови влекачи Scania R490 Highline, закупени по програмата за финансиране Scania Credit. Двигателите с мощност 490 к.с. са най-мощните от редовите мотори на Scania с въртящ момент от 2550 Нм, поддържан в интервала от 1000 до 1300 об./мин  :) :) :)  :D :D :D :D

rider777

Това е най-добрата фирма, която има български клон,,,,, одеве им звънях в офиса да ги поздравя за новите Скании,,,, ако все още приемат шофьори там, трябва да знаете, че попадате във фирма като никоя друга по нашите географски ширини.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777