• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кокел БГ

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 12 Март, 2012, 22:09:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

Ае честито, дето се вика. От 3 дни съм в Кокел, ментор ми е Кръстан. Сега правим пауза на А5 посока Париж. В буса научих доста неща, докато дойдем до Мойран. Нормална фирма, важното е, че плащат точно. Другото тепърва ще го видим от моята гледна точка.

Hristo Lishev

keanu

Колега, дай малко по-подробно,ако обичаш,че утре съм на интервю и да видим доколко ще съвпадне инфото ;)

keanu

rider777

Отивай смело на интервюто,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, това е най-добрата фирма за Бг шофери.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Тва си беше чиста реклама ;) 

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Hristo Lishev

Маа му стара, 3 седмици без интернет, скапана работа, добре че на айрето има. Колега keanu, да не си чаканият новобранец, който не дойде с буса миналата седмица? ;D Тааа, за фирмата. Който иска подробности, телефонът ми е актуален. Да не съм съвсем спам, почнаха да лъсват някои осрани гащи.

ПП: Ако има някой българин на айрето след Дижон по А31, първото на Esso, да излезе на първия ред камиони, дето гледат към бензиностанцията. Има агитка, води я бачо Ангел от Беца.

ППП: Г-н Райдър, чак пък най-добрата... Не знам откога са Ви данните, от годините на Километъра ли, не знам и аз... ::)

rider777

И кое и е лошото на фирмата ???   Единственото тъпо е, че там бачкат уникални тъпанари, които идея си нямам как са станали шофери ,,,,,,,,,,,, и освен с клюки и пиянство с друго не могат да се занимават,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Е кво и убавото Райдер?
Моята натурка не ги удовлетвори,което означава,че мирогледа им относно изборът на кадри е меко казано погрешен.
;) :D :)

rider777

Интересното там е, че тъпанари и бездарници биват толерирани и ще си изкарат там до пенсия,,

hunter_75

Бриги,щом не си ги удовлетворил,за мене е ясно какво търсят:шарани които не знаят за какво става въпрос.За съжаление,почти навсякъде стана така,знаещи о можещи не трябват,на почит са "наведените"

ivopifeca

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 03 Юли, 2016, 12:50:27
Бриги,щом не си ги удовлетворил,за мене е ясно какво търсят:шарани които не знаят за какво става въпрос.За съжаление,почти навсякъде стана така,знаещи о можещи не трябват,на почит са "наведените"
Така е,по добре навден,отколкото можещ.И аз не им разбирам логиката.

цецодебел

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 03 Юли, 2016, 12:50:27
Незнаещия  по лесно се манипулира ;) Ще видиш че като се понаучиш ще станеш неудобен! Ма тия истории  не са от сега ,все така си е!
И по точно търсят се можещи и наведени ,не знаещи  ;)
Знаещия задава неудобни въпроси ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Както вече казах, ще дам информация на всеки, който се интересува, но по телефона или на лични. Най-добре на първото, че още не мога да си купя карта за нет, офисите на SFR по големите магазини са затворени, колега ми е купил, но не знам кога ще се засека с него. И така. А Цецо е много, ама много прав. Знаещият задава неудобни въпроси, по-точно няма как да се каже. Г-н Райдъре, ако искаш се свържи с мен да обменим някоя дума, може да научиш някои нови интересни неща за вътрешнопартийния живот в Кокел. Живи и здрави на всички, лек път и здрави гуми през новата работна седмица.

rider777

Без да ме вълнуват нещата във фирмата ги научавам даже без да искам а ако нещо ме развълнува всяка седмица минавам през Мойран и мога да питам Саша лично.

keanu

Цитат на: Hristo Lishev - Събота, 02 Юли, 2016, 21:40:41Маа му стара, 3 седмици без интернет, скапана работа, добре че на айрето има. Колега keanu, да не си чаканият новобранец, който не дойде с буса миналата седмица? ;D Тааа, за фирмата. Който иска подробности, телефонът ми е актуален. Да не съм съвсем спам, почнаха да лъсват някои осрани гащи.

Възможно е и аз да съм бил. Нещо не ми харесаха условията и най-вече парите, които обещават, въпреки че е нескромно да имам претенции като новобранец. Междувременно ме поканиха на работа в Белгия от една фирма тук във форума имаше обява, която коментирахте че давала много добри условия-Перс транспорт. Оказа се че не е точно това което обещават. Та подписах договор с Дискордия, сега чакам да се обадят да пътувам, ма не нещо една седмица вече не звънят.

Бриги Магнито

Цитат на: keanu - Понеделник, 04 Юли, 2016, 10:30:54
Та подписах договор с Дискордия, сега чакам да се обадят да пътувам, ма не нещо една седмица вече не звънят.
Смел ход.Желая успех.
Виолончелото орева свето за 750кинти за 10календарни дни,само припомням.

Бриги Магнито