• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нови такси в Германия

Започната от admin, Събота, 16 Април, 2011, 18:45:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Камионите с тегло над 12 тона скоро ще плащат такси и за някои първокласни четирилентови пътища в Германия, което в момента важи за автомагистралите, предаде Франс прес, позовавайки се на решение на долната камара на германския парламент, Бундестага. Това ще се отнася за четирилентовите национални пътища с пряка връзка към някоя автомагистрала и с дължина най-малко 4 километра, гласи проектозаконът, приет през февруари от горната камара на парламента (Бундесрата), където заседават представителите на федералните провинции.

Целият текст: http://banks.dir.bg/2011/04/16/news8435314.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

wolves

Плюс админ и колите,годишна винетка за Германия ще струва 100евра.За сега е предложение за от 2012год.

wolves

МИНКО ИЛЧЕВ

Направи ми впечатление, че по В9, от Карлсруе, към А35, във Франция и там таксува. Пътя е доста тесен.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 27 Ноември, 2011, 21:41:03
         Направи ми впечатление, че по В9, от Карлсруе, към А35, във Франция и там таксува. Пътя е доста тесен.

О, да, има и национали, за които се плаща преминаването. Има обаче и малко безплатни магистрали, предимно около границата с Франция. Някъде във форума бях слагал извадки от BAG и там си пише къде се плаща и къде не се плаща.

dinko_68

В Германия ако има начин ще те накарат и въздуха който дишаш да си платиш >:( >:( >:(

dinko_68