• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа като шофьор на бус или камион

Започната от petar1991, Неделя, 30 Декември, 2012, 20:50:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petar1991

На 21 години.

От гр. София, кв.Овча Купел 2.

Търся работа като шофьор на БУС(може и над 3,5 тона) или КАМИОН.
Чиста книжка КАТ - А,B,C,M,TKT
СУМПС ми е издадено за пръв път на 04.2011г.
Не пуша, имам лична кола.
В момента работя, но имам желание да се развивам като шофьор и съм готов да напусна работа при добра оферта.
0889 48 50 18

petar1991

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: petar1991 - Неделя, 30 Декември, 2012, 20:50:50
...
Чиста книжка КАТ - А,B,C,M,TKT
СУМПС ми е издадено за пръв път на 04.2011г.
...

Не мога да помогна с работа. А, ми се струва, че "добра" оферта, едва ли ще намериш, какво остава да ти предложат. Просто реши кога е подходящия момент и си готов, да работиш за малко пари или без пари. А, не е невъзможно да имаш "добри" глоби и заплатата да не може да ги покрива!

Понеже съм срещал твои въпроси които са ми странни: Какво е Кале, какво е ДАП, къде се вади дигитална карта?
    Да попитам, какво е "чиста" шофьорска книжка? Това изискване е много често срещано. Все си мисля, че може да го напише само човек който никога не е карал, дори колело!

По-нормално е да се търси "използвана"!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

ИванТ

Обявата е добре оформена, като с малко текст се предоставя много информация за кандидата, но наистина понятието "чиста" е неясно.
Успех на petar1991!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

За всички, които не знаят, ще поясня, че понятието "чиста книжка" означава наличие на пълен размер контролни точки и липса на валидни и съответно неплатени наказателни постановления.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

petar1991

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 30 Декември, 2012, 21:13:52

Не мога да помогна с работа. А, ми се струва, че "добра" оферта, едва ли ще намериш, какво остава да ти предложат. Просто реши кога е подходящия момент и си готов, да работиш за малко пари или без пари. А, не е невъзможно да имаш "добри" глоби и заплатата да не може да ги покрива!

Понеже съм срещал твои въпроси които са ми странни: Какво е Кале, какво е ДАП, къде се вади дигитална карта?
    Да попитам, какво е "чиста" шофьорска книжка? Това изискване е много често срещано. Все си мисля, че може да го напише само човек който никога не е карал, дори колело!

По-нормално е да се търси "използвана"!

Нормално е като нещо не ми е било ясно да съм питал.И след това съм си свършвал нещата благодарение на тези които са ми отговорили.Освен това много благодарсности на "ИванТ" защото ме насочи точно къде(5-та МБАЛ) да си изкарам медицинското за "C" кат.Иначе от тебе конкретно МИНКО ИЛЧЕВ точен и информативен отговор който да дава ясна представа за това което съм питал никога не съм получил.Давам пример, когато питах къде се издава тахокарта и колко пари струва, ти не ми отговори на нито едното от 2-те.Все пак си модератор, а пък аз гледам на този форум като на сериозно място и когато имам въпроси или търся решение на даден проблем разчитам на него. ???

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: petar1991 - Неделя, 30 Декември, 2012, 21:47:10
Нормално е като нещо не ми е било ясно да съм питал.И след това съм си свършвал нещата благодарение на тези които са ми отговорили.Освен това много благодарсности на "ИванТ" защото ме насочи точно къде(5-та МБАЛ) да си изкарам медицинското за "C" кат.Иначе от тебе конкретно МИНКО ИЛЧЕВ точен и информативен отговор който да дава ясна представа за това което съм питал никога не съм получил.Давам пример, когато питах къде се издава тахокарта и колко пари струва, ти не ми отговори на нито едното от 2-те.Все пак си модератор, а пък аз гледам на този форум като на сериозно място и когато имам въпроси или търся решение на даден проблем разчитам на него. ???

Да. В тема: "Свидетелство за правоуправление от категория "C"." Задаваш въпрос, от съвсем друга тема: http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=10.0
     Към момента, темата е в 13 страници. Ако имаш идея, че само ще задаваш въпроси, често в неподходящи теми. И някой е длъжен да търси вместо теб, възможно е и занапред да е така!

ЦитатВсе пак си модератор

Някакви специални задължения ли имам?!

И за каквото ме критикува, че не отговарям конкретно. И при теб е същото. Въобще не ми отговори на въпроса?

ivopifeca

::)....А към колегата, има една фирма в кв.Суха река,мой познат работи там-разкарват стоки с бусове,ще го питам как стоят нещата и ще ти пиша на лично,ако има некъв вариянт. И, някои хора,ако могат да помагат на търсещите колеги,а не да им задават някакви безмислени въпроси за документите им-какво означавало това онова и т.н.Нека просто ,който има идеи да помага в намирането на работа ;)

M.Traykov

Здравейте.И аз като много други останах без работа и си търся.
На 22 години съм от с.Драгичево (Перник) Търся си работа като шофьор.Желая в тази сфера да се развивам.Имам Б,С,Е и валидно психо.Нямам нарушения и карането ми е на доста добро ниво (според мен).Работил съм като куриер в Спиди междуградска и градска линия с бус (Рено Мастер) и бордови камион (Актрос 12т).Карал съм и контейнери,но по рядко.Около година имам там.Това имам в трудовата книжка иначе имам и година в Промаркет с камион (Мерцедес 1317 и Волво),но не фигурира в трудовата по ред причини.Самосвал също съм карал (Актрос 4141).Населеното място няма голямо значение,но Перник и София са с предимство.Имам личен автомобил.
Ако има предложение мога да извадя карта на водача (подлежа на периодично обучение) и дигитал.
Ами общо взето е това млад човек с малко стаж и много желание търси възможност и коректност.
За връзка може тук на ЛС,скайп и телефон.Всичко го има в профила ми.
Тел.0897839587 и скайп black_scull115.

M.Traykov