• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честита Новата 2013 година

Започната от doktora, Вторник, 01 Януари, 2013, 00:07:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doktora

Да ни е честита новата 2013година дано тази ни донесе повече Радост Щастие и Късмет На всички Още веднъж ЧНГ

ИванТ

Честита новата 2013 година! С пожелание за успехи, както професионални, така и лични!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

rider777

И от мен успех на всички през 2013, много здраве, щастие и естествено мноооо мноооо кинти  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

miki07

scania,volvo forever

Максимус

Честита новата 2013 г. на всички колеги! Живот и здраве за всички българи! Амин!

Roshko

Еееееххххххх... дай Боже всекиму тва дека сте пожелали!!!

driver1

Честита да е от първата секунда на всички за които Новата година вече настъпи!
  В чужбина все още я очакваме, но със същите надежди. Наздраве!

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Люси

Честита 2013 година!!!!
Пожелавам най-вече здраве,другото ще си го купим или откраднем!!!! :D :D

American

Честита Ви Нова Година на всички, аз ще почакам още 6 часа :)
smoking gun

exon

Честита Нова Година на всички,желая ви много късмет и успехи през новата 2013г.

kron

За Новата година -
здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички и гърненце с мед - да е на берекет и много късмет!

:) :) :)

grants

Честита Нова Година на всички.Пожелам много здраве,щастите,късмет и много безаварийни км.на всички колеги.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Бриги Магнито

peev

Честита нова година на всички!Здраве и да бъде много по спорна от старата.

peev