• Welcome to Форум на българските шофьори.

АР - Транспорт ООД

Започната от driver70, Вторник, 01 Януари, 2013, 19:21:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver70

Колеги,някой да има някаква информация за въпросната фирма?

driver70

ИванТ

Юридическа информация от търговския регистър може да бъде открита тук, след въвеждане на оторизационния код.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Цитат на: ИванТ - Вторник, 01 Януари, 2013, 19:30:26Юридическа информация от търговския регистър може да бъде открита тук, след въвеждане на оторизационния код.
Ванка ,колегата едва ли го тресе юридически как стоят нещата с фирмата,а по-скоро условия за работа,получаване на трудово възнаграждение и прочее.

П.П.Само предположение .
П.П.П. Сори за спама баце,сефте ги чувам тия.

кск7

Бриги мисля че е от Добрич .Карат Белгия Германия и Франция.Скоро имаха обява .Ходих на интервю обаче още се триумя.Два месеца там един тук

Опь сбърках името сори

кск7

Колега, прочети малко правилата. Три публикации, а нищо не каза!

Правила:
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=55.0

галин стоянов

работя в тази фирма от 4 месеца.работата е спокоина и плащат на време.

gacho

бягайте от тази фирма АР.ТРАНСПОРТ колеги аз работех там 6 месеца и г-н Киров който е управител на тази фирма , ме отряза с две хиляди лева  без причинно за гума  ,дават ти   някакви авансови пари  и после като се върнеш   останалите но познай дали ще ги вземете ,не съм само аз   и други колеги има опарени от тази фирма затова ,че моят съвет е бягайте колкото се може по надалече от тази фирма .

Rammbon

Цитат на: gacho - Понеделник, 09 Септември, 2013, 19:38:53
бягайте от тази фирма АР.ТРАНСПОРТ колеги аз работех там 6 месеца и г-н Киров който е управител на тази фирма , ме отряза с две хиляди лева  без причинно за гума  ,дават ти   някакви авансови пари  и после като се върнеш   останалите но познай дали ще ги вземете ,не съм само аз   и други колеги има опарени от тази фирма затова ,че моят съвет е бягайте колкото се може по надалече от тази фирма .

Дай някакъв телефон  на фирмата за връзка.  Кажи какви камиони карат, къде се обслуват, гуми от къде купуват.

кроне5

колеги работих в тая фирма от Добрич съм бягайте далеко,напуснах защото са не коректни.Гачо ми беше колега прав е за това което казва.Ако Г-Н Киров се махне няма да има проблем, фирмата но докато той е там не вървят нещата две смени не може да оправи .трудно се работи с хора които си мислят че знаят всичко.Защо Кире си изгонихте кадърните шофьори и оставихте само музиканти ,и бакшиши,за да не надигат глава и докато се учат няма да задават неудобни въпроси.БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО

monaxa86

Колеги, аз работя в тази фирма повече от една година и нямам никакви проблеми......а този колега Гачо които така клевети аз го познавам и той горкия въобще не знаеше къде се намира....фирмата е много корекна към хората които искат да работят и да си вършат работата добре....

nikolov1994

Някой има ли по-нова информация за фирмата, какво е положението там в момента?

neroniro

Брех,никой ли не работи в тази фирма?Аз също се интересувам от подробности и мисля тези дни да отида на интервю,за да видя какво ще ми кажат като за човек без стаж в професията.
Като бях на курса за ц+е и адр-а преди 2 месеца имаше хора работили там,които споделиха положителни мнения.Отделно имаше човек,който изкарваше категорията за да започне при тях.Казваше че всеки понеделник плащали по 200лв от командировката и като се прибереш получаваш останалите.
До седмица ако не ми се объркат плановете мисля да мина през офиса им и ще споделя повече информация.

майн рид

Колега "Нерониро" Ти сериозно ли ? Мислиш да Работиш за 400 Евро на месец !!! И после да чакаш /от умрял писмо/ да си вземеш дължимото . Ако отговорът  е да КЪСМЕТ ще ти трябва .

п.п. За останалите Колеги не се чудете що шефовете ни мислят наивни !
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

neroniro

Първо не съм казал че ще започвам работа там.
Второ :дали ще ви се заплатят командировъчните на края на месеца или ще се изплащат всеки понеделник по 200лв и остатъка накрая на месеца аз лично мисля че е едно и също.Явно това си е вътрешна политика на фирмата,която до известна степен компенсира чакането на края на месеца за получаване на трудовото възнаграждение.
Както споменах известно ми е че там работят колеги с дългогодишен опит и стаж,които едва ли работят за 400 евро на месец.
Риска че фирмата е "черна" или "бяла" си остава за този който е решил да си търси работа и важи едва ли не за всички фирми.
В "черния списък" са и почти всички големи фирми,пък камионите им продължават да се движат по пътищата и голяма част от служителите им са дълги години при тях.
Идеята ми е да отида на място и да споделя с колегите какво са ми казали на четири очи,което би било и един вид прясна информация за фирмата.Както виждаме за някои колеги фирмата е черна,а за други е бяла.
Аз като човек с пълен комплект документи,НО без никакъв стаж нямам кой знае какъв голям избор за работно място,освен в някоя от големите фирми,набиращи хора без стаж,пък били те и очернени.Все отнякъде трябва да се тръгне.Никой не се е родил със стаж,какъвто се изисква и е нормално да се изисква навсякъде.
http://www.jobs.bg/f3007192     обявата казва всичко неясно относно тези 200лв седмично,както и други подробности около дейността на фирмата.За това колко е достоверно написаното би могъл да потвърди само човек работещ в момента там.Именно и затова беше запитването на колегата,но явно няма кой да напише подробности.

начинаещ

Много си прав колега,за да се учиш нямаш голям избор и ако тази работа ти е на сърце и се виждаш за в бъдеще  шофьор давай смело ако ще и за 400 евро да е. Няма ги вече ДАП-овете където можеш да се учиш и да чупиш безнаказано.

начинаещ