• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "Транс Капитолия" Русе

Започната от iceman, Неделя, 06 Януари, 2013, 16:40:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iceman

Фирмата е некоректна не плаща редовно и поддръжката на техниката е под всякаква критика!

iceman

iceman

Фирмата вече плаща.Отива в белия списък  :)

iceman

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

iceman

същата работа никакъв бял списък не заслужават

ivopifeca

iceman

ако имаш да вземаш няма да викаш хааа

instruktora

Слушай ся колега май и ти незнаеш ко саакаш като не ти платиха първия месец що продължи да бачкаш и пак ревеш аре стига с тия номера значи парата си си я взел по другия начин КОМПЕНСИРАЛ СИ ЗАГУБАТА и те затова не ти са платили това е вече всичко се знае ако не си в час или си чл нщо по сандъците да се разтягат локуми или от новините ЕШК приятно бачкане

iceman

Защо си мислиш, че всичко ти е ясно?

Причина за редакция: правопис!

degoor

@iceman

Колега, здравей!

Аз съм от Русе и затова те моля да дадеш повече информация за дейността на фирмата: курсове, заплащане, автопарк и др., което намериш за подходящо да споделиш.

Интересува ме дали наемат шофьори без стаж: дали може да се започне двойка с някой и после да се карат самостоятелни курсове?

Благодаря ти предварително!

iceman

Какво да ти кажа, с пари няма да се видиш. Камионите не се поддържат стават само за училище.

Редакция поради: Липса на главни букви и препинателни знаци! Време е да започнеш да ги използваш!

iceman

Защо не се учудвам че пак им върви обявата.

iceman

не заслужават дори да се пише за тях

Бриги Магнито

Цитат на: iceman - Петък, 13 Декември, 2013, 20:12:16
не заслужават дори да се пише за тях
Може и да си прав баце,но за теб трябва да се пише,като гледам устиска почти година в това предприятие,шапка ти свалям

iceman

не си разбрал Бриги от година не съм там

somagindi

Големи мошеници.

За един месец се видях в чудо. Нямат пари да си оправят машинките, търсиш все банкомати за да плащаш такси. Уж нямаше да се бърза а все те юркат, в началото ти говорят за компенсации, а накрая се чудят за какво да те отрежат. Имам да вземам още пари уж щяха да ги пращат, ама ще си остана с чакането май.

Обединени публикации! Никъде не беше използвал главни букви!

somagindi