• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "Транс Капитолия" Русе

Започната от iceman, Неделя, 06 Януари, 2013, 16:40:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iceman

Дано да си вземеш парите,защото някои нямаха късмет

iceman

iceman

Дано да си вземете парите успех

iceman

offise

Здравейте!
Мисля , че дойде време и аз да пиша в този сайт, тъй като присъдата ми е произнесена, без да имам правото да се защитя. Казвам се Е. Савова и съм управител на фирмата и с риск да бъда неразбрана , все пак, реших да застана с името си и да не се крия зад някакви псевдоними. Мисля ,че навсякъде по света , обвиняемият има право на защита, преди да бъде осъден. Болно ми е , когато чета тези  лоши писания и реших да напиша и аз два- три реда ...та който прочете, да си прецени.
По повод писанията , че камионите не стават за нищо, ще напиша , че имам 2 камиона , които са 2004г , а останалите са 2006-2008г. Съжалявам , че не мога да осигуря камион от магазина , но това са скромните ми възможности. Опитвам се да ги поддържам в добро състояние, но разбира се, за това ми трябва също и помощта на шофьора, който поне да запази в състоянието, в което го взема. Може би повечето от нас карат кола , която е на повече от 10 години, но виждаш ли камиона е стар. Но както и да е.
Относно колегата, който казва, че съм се чудела за какво да го отрежа. Нека той да се постави на моето място - влезе в центъра на Виена и се въртя 5 часа, докато намери пътя за околовръстното,то си пролича още в Русе, на път за гаража мина през центъра, понеже навигацията там го вкарва, трудно намира адреси...излишни километри...прави си отчета преди празниците , дават му се парите, плащам по 0,10евро/км, като остава да получи 400лв. Напива се и му взимат книжката, не може да работи повече...пращам друг колега на камиона- липсват веригите, липсва резервна гума....къде са? За разхода на гориво пари не са спирани, за изгубените километри пари не са спирани и благодарение на това "юркане " на единичка има едва 12000км.
Преди празниците си платих на всички, за да си имат пари за празника, а след това Красимир Даскалов дори не благоволи да се яви, днес ми звъни и ми казва , че се бил напил. Днес е 10 март.
Това, че не съм имала пари да си оправя машинките, не значи че съм мошеник, а значи , че въпреки всичко се опитвам да оцелея и да работя , а не да мрънкам.
опитвам се да си изкарвам прехраната, както всички вас.
Машинки имам вече.
ICEMAN- Весо! Ако имаш някакви неуредени сметки с мен, знаеш къде ми е офиса. Заповядай да разговаряме. Аз не се крия и всеки ден съм на бюрото си.

Въпреки всичко, благодаря на хората , които ми гласуваха доверие и работят с мен. Карат и същевременно си получават парите.
Може и още да се сетя да напиша, но това е в общи линии, просто реших да се защитя. Най е лесно да се хвърлят камъни....
Причина за редакция: Изреченията започват с главна буква. Както и географските обекти.

driver1

Почти се разплаках. На госпожата ще обясня, че да караш десетгодишна кола и десетгодишен тежкотоварен камион далече не е едно и също. Да обяснявам ли защо? Пише, че опитва да ги поддържа? Опитва? А успява ли? Или редовно минава с дежурния лаф - "Ще го оправим, ама направи и този курс".
   Разбрах, че колегата имал едва 12000км. И защо са толкова? Защото се губел в градовете и трудно си намирал адресите, или защото е престоявал, очаквайки товар? Почти съм сигурен в причината.
  Подбора на личния ви състав, госпожо, е ваша отговорност и ако и с това не се справяте, как ще ни убедите, че се справяте с останалото?
  Иначе всички работодатели са много убедителни и цветисти в изказванията си, разчитайки на мнението си, че срещу себе си имат хора с ниско интелектуално ниво, притиснати от обстоятелствата. Е, госпожо, имам лоши новини за вас - все повече колеги са образовани и с разностранни интереси и възможности и ще ви е все по-трудно да се отнасяте към тях като с рая, която да поставяте пред свършен факт под незаинтересования поглед на институциите, чиято работа е да предотвратяват това.

gadinka

Цитат на: offise - Понеделник, 10 Март, 2014, 19:15:37
Здравейте!
мисля , че дойде време и аз да пиша в този сайт, тай като присъдата ми е произнесена без да имах правото да се защитя.Казвам се Е. Савова и съм утравител на фирмата и с риск да бъда неразбрана , все пак реших да застана с името си и да не се крия зад някакви псевдоними.Мисля , че навсякъде по света , обвиняемия има право на защита, преди да бъде осъден. Болно ми е , когато чета тези  лоши писания и реших да напиша и аз два- три реда ...та който прочете да си прецени.
по повод писанията , че камионите не стават за нищо. ще напиша , че имам 2 камиона , които са 2004г , а останалите са 2006-2008г. Съжалявам , че не мога да осигуря камион от магазина , но това са скромните ми възможности.Опитвам се да ги поддържам в добро състояние, но разбира се за това ми трябва също и помощта на шофьора, който поне да запази в състоянието което го взема. Може би повечето от нас карат кола , която е на повече от 10 години, но виждаш ли камиона е стар. но както и да е.
относно колегата който казва че , че съм се чудела за какво да го отрежа. Нека той да се постави на моето място- влезе във центъра на Виена и се въртя 5 часа докато намери пътя за околовръстното,то си пролича още в русе, на път за гаража мина през центъра. понеже навигацията там го вкарва, трудно намира адреси...излишни километри...прави си отчета преди празниците , дават му се парите, плащам по 0,10евро/км, като остава да получи 400лв. Напива се и му вземат книжката, не може да работи повече...пращам друг колега на камиона- липсват веригите, липсва резервна гума....къде са?за разхода на гориво пари не са спирани, за изубените километри пари не са спирани. и благодарение на това "юркане " на единичка има едва 12000км.
Преди празниците платих си на всички за да си имат пари за празника, а след това Красимир Даскалов дори ине благоволи да се яви, Днес ми звъни и ми казва , че се бил напил. Днес е 10 март.
Това че не съм имала пари да си оправя машинките, не значи че съм мошеничка. а значи , че въпрек ивсичко се опитвам да оцелея и да работя , а не да мрънкам.
опитвам се да си изкарвам прехраната както всички вас.
Машинки имам вече.
ICEMAN- Весо! ако имаш някакви неуредени сметки с мен, знаеш къде ми е офиса. Заповядай да разговаряме.Аз не се крия и всеки ден съм на бюрото си.

Въпреки всичко, благодаря на хората , които ми глясуваха доверие и работят с мен.Карат и същевремено си получават парите.
може и още да се сетя да напиша, но това е в общи линии, просто реших да се защитя.най е лесно да се хвърлят камъни....
Г-жо Савова! За управител пишете много неграмотно! Съвсем отговорно го заявявам. И над 12000км за месец може да очаквате ако се кара без товарене, разтоварване, митници, документи или с многократни нарушения на Регламента. Ние тук не сме страна по вашия спор, но фактът че се оправдавате е многозначен. Нищо лично.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Понеделник, 10 Март, 2014, 20:19:51
   Почти се разплаках. На госпожата ще обясня, че да караш десетгодишна кола и десетгодишен тежкотоварен камион далече не е едно и също...

Така е!!! Обаче потърпевшия има много сериозни аргументациия в цялата тема, като има едно дълго изречение!!! Не обръща и внимание на забележките, пише си както си знае. Как да му съчувствам, как да му вярвам?
     Едно изречение!
Цитат на: iceman - Неделя, 06 Януари, 2013, 16:40:47
Фирмата е некоректна не плаща редовно и поддръжката на техниката е под всякаква критика!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

somagindi

Защо лъжеш, като искаш да се защитиш? Признах си, че сгреших за Виена, за което Стоян ми удържа пари. Да казвам ли и това, че ме пратихте със стари акумулатори зимата в Европа, да ходя да се моля на хората да ми помогнат. И в Швейцария, че сменях спукана гума. Май трябваше да те оставя да си викаш сервиз, да видим колко щеше да ти излезе. А и колко пъти ми казваше ,,браво", като стигна навреме. А що се отнася до книжката, не са ми я взели - това го измислих, защото ме посъветваха, че ако ти кажа че напускам, нищо няма да ми платиш, а това бях го решил още докато бях в Европа. Тези пари за които говориш, щеше да ги даваш за Нова година, ако си спомняш, но аз съм ги отписал, щом съм решил да пиша тук. Да си жива и здрава.
Причина за редакция: Липса на пунктуация.

iceman

Гн глобален модератор,не те карам да ми вярваш,нито да ми съчувстваш

Колкото до Госпожа Савова,ако в офиса всеки беше добре дошъл,името на фирмата щеше да бъде в белия списък,или изобщо нямаше да се споменава.

1. Обединени публикации!
2. Г-н Леден Мъж, напъни малко да не се налага редакция на всяка публикация!

iceman

...

stoil nedev

Цитат на: somagindi - Вторник, 11 Март, 2014, 14:30:20
Защо лъжеш като искаш да се защитиш?Признах си че згреших за Виена за което Стоян ми удържа пари.Да казвам ли и това че ме пратихте с стари акумулатори зимата в Европа да ходя да се моля на хората да ми помогнат.И в Швейцария че сменях спукана гума.Май трябваше да те оставя да си викаш сервиз да видим колко щеше да ти излезе.А и колко пъти ми казваше браво като стигна навреме.А що се отнася до книжката не са ми я взели това го измислих защото ме посъветваха че ако ти кажа че напускам нищо няма да ми платиш а това бях го решил още до като в Европа.Тези пари за които говориш щеше да ги даваш за нова година ако си спомняш но аз сам ги отписал щом съм решил да пиша тук.Да си жива и здрава.
Олелейййййй , то само веднъж като го прочетеш това и ти става ясно че въпросната фирма е една голяма миризлива каша като 99.99% от родните "прекрасни" фирми. Пази боже да отидеш да работиш при такива!
Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Март, 2014, 20:31:21
Г-жо Савова! За управител пишете много неграмотно! Съвсем отговорно го заявявам. И над 12000км за месец може да очаквате ако се кара без товарене, разтоварване, митници, документи или с многократни нарушения на Регламента. Ние тук не сме страна по вашия спор, но фактът че се оправдавате е многозначен. Нищо лично.
Вярно е , това е изключително неграмотен човек.
Като прочетох изявлението преди да е редактирано  просто се разплаках от смях.
Илчев, ти нали не вярваш на неграмотници !?! Що ги защищаваш тогава!?
Само да допълня , че 12000 км са си доста здраво каране, особенно на прави курсове ноооо.........
явно за въпросната гУспУжа  уТравител  на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: iceman - Вторник, 11 Март, 2014, 15:43:45
Гн глобален модератор,не те карам да ми вярваш,нито да ми съчувстваш

Още един на който да му искам разрешение за да споделя мнение! Не ми стана ясно защо не се обръщаш по име? Когато пиша с черни букви е мнение като шофьор! Какви модератори те гоня?

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 11 Март, 2014, 16:47:16
Като прочетох изявлението преди да е редактирано  просто се разплаках от смях.
Илчев, ти нали не вярваш на неграмотници !?! Що ги защищаваш тогава!?

Няма промяна! Ей сега, ще почна да отсъждам между никаква информация и писано с много грешки! Нямам зор, който има да си смята!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

iceman

offise

И за кое излъгах, Митко?

Да, сменя гума в Швейцария. Отсега нататък ще казвам на всички , че ако се спука гумата , ще се наложи да се опита да я смени сам.Грешката  е моя.
400лв остана да вземеш, след като веднага след Нова Година  каза , че няма да караш реших да проверя дали нещо липсва...
Няма да пиша повече,тъй като се включват и други хора, които нямат отношение...
а и съм твърде неграмотна.
Извинете.

naum4o

Цитат на: offise - Вторник, 11 Март, 2014, 18:15:17
И за кое излъгах, Митко?

Да, сменя гума в Швейцария. Отсега нататък ще казвам на всички , че ако се спука гумата , ще се наложи да се опита да я смени сам.Грешката  е моя.
400лв остана да вземеш, след като веднага след Нова Година  каза , че няма да караш реших да проверя дали нещо липсва...
Няма да пиша повече,тъй като се включват и други хора, които нямат отношение...
а и съм твърде неграмотна.
Извинете.
Госпожо, абсолютно всеки има право на мнение и на отговор. Затова е този форум. Дебатирайте, спорете. Всички тук сме равни, всички имаме по един мироглед, макар и различен.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

somagindi

За кое излъга ли?За гумата 100 %.Сутринта преди да закарам камиона в базата ходих да правя спуканата гума и другата си беше там.А щом лъжеш за гумата не съм сигурен дали не лъжеш и за веригите.А не говорихме ли по телефона преди месец?Не спомена нищо тогава за гума а каза че ще си приспаднеш за вериги и другите ще ги пратиш.Обаче така сте свикнали.Както ти казах да си жива и здрава.

somagindi