• Welcome to Форум на българските шофьори.

EТ Акация - 66 - Христо Христов ?

Започната от ognqn1954, Понеделник, 07 Януари, 2013, 11:57:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ognqn1954

Знае ли някой тази фирма към кой списък(черен или бял) спада? Фирмата е във Велико Търново.

ognqn1954

bad_kras

Може би е някъде по средата. Имам познат който работи в тази фирма все още и е доволен.  Имат база в с. Самоводене до Велико Търново. Имат  2 или 3 камиона които карат вътрешно в Европа, а други карат само България до Полша и Чехия.  Нямам представа сега какво е заплащането там. Но както във повечето фирми, съм чувал че и в нея има на моменти напрежение. Доста често имаха работа и по Русия. Общо взето както казах е някъде по средата. Успех.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

spa67

Инфото,на Бад Крас е старо.В момента не е така,и не са по средата.За черния са.Много е дълго,за писане,ако някой иска по обширна информация да ми звънне.

yot64

Започвай спокойно работа.От 8 години работя във фирмата и нямам неизплатени командировки и заплати.Работим вътрешно в Европа но доколкото знам сега 1 или 2 камиона ще работят БГ-Европа-БГ.Всички колеги сме от години във фирмата.Една от малкото фирми плащаща и БГ заплата.Ползваш си и платения годишен отпуск, не се нарушават часовете за каране.А колегата който е писал горе за черния списак не знам колко се е задържал на работа, но аз лично не го познавам и не съм го срещал. С две думи ако всичко ти равни нямаш проблеми с плащането.

spa67

Колега,защо не кажеш,че няма база а те казват,че има такава в Грац ? Защо не кажеш,че режат километри ? Знаеш,че километрите,като ги дадат от спедицията не излизат.Защо не казваш,че всеки ден товариш и разтоварваш,защото курсовете са до 450-500км.А ти работиш за 10ц.на км. което горе долу е 9000-9500км.Защо,не кажеш,че втори месец не могат да намерят шофьор ? И накрая,редно ли е да вземеш заработката си,чак след 4 месеца и то на порции,и орязана? А това,че те карат,да носиш от вече спечелените си пари отново на релацията? Всеки сам да прецени,за себе си.А и когато,зареждаш батериите,на камиона,те питат,защо бръмчи камиона.

yot64

Колега, никога не съм падал под 11500 км. Не знам къде е проблема, че си имал 9500. Част от парите си ги вземам още като си дойда, преди и да е погледнат отчета и остатъка до 15 дни. Да за първия месец си носим пари, защото преводите тръгват след завъртане на месеца. Да има база в Грац, не е кой знае какво, но има къде да се изкъпеш и изпереш. По-добро е на фона на това което чувам от колеги. Всеки сам избира, то лесно никъде няма, но съм доволен - камионите са поддържани добре и технически обслужени.

сам
доида
остатака
парвиа
трагват
завартане
кои
каде
изкапеш
никаде
подържани

Колега обърни внимание на правописа! Следващия път, подобна публикация ще се трие!

ognqn1954

Бриги Магнито

spa67 бацин стресирал си Даниелчето бре,реве момето,че била у чернио списък ,па кат гледам е у бенбенио.
Ако не грешим де,за туй се обръщам към теб .

На вниманието на г-йца  Даниела от EТ Акация - 66 - Христо Христов-шефке туй тука не е черният списък душко,кво цвилиш бем ли те?
(мъцам ти го по повод лафчето дето въртите с Ивето от Денитранс 09 ,Биг Брадър гледа душко фнимавай  ;) )

Pepi Nikolov

pirovski

Здравейте,колеги!Беше ми много приятно да бъда сред колектива от тази фирма.Дамите ме впечатлиха много със системите и начина на работа.Много приятни хора.Базата е хубава,машините са хубави(камионите-цялата композиция).Дойде момента,да се срещна с господин Христо Христов,неговото предложение за мен е неприемливо(иска да се работи по 15 часа,да се кара по 9-10 часа,ежеседмично,да се почива по 9 часа ежедневно,като ме обеждава с думи,че това не е проблем,опитах да кажа,че е проблем,каза,ако желаеш работи).

pirovski