• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да ми препоръчате фирма

Започната от nevernika, Петък, 11 Януари, 2013, 19:00:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Поне да не си беше писал името ,,,, КА ЕЛ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 19:19:34
КАЕЛ  ЕООД -- Вътрешно в Европа.  0878 408274.  работил съм там и се плаща.
Това требва да е от единио джоб у другия ли?

Как и да е,мъцни кви условия има из ,,бившата,, ти фирма освен,че плащали ?
Съответно и кви претенции имат към кандидатите.

Бриги Магнито

voyager

Нали знаете че фирма която търси шофьори не е читава.Все нещо няма да е наред.В добрите фирми и да се отвори место се вкарва доверен човек от хората които работят там.

KL63

Работя като ръководител транспорт и диспонент.

ET VIT-93

Цитат на: KL63 - Петък, 18 Януари, 2013, 14:00:17Работя като ръководител транспорт и диспонент.
Българска дума няма ли на тази "ДИСПОНЕНТ" ???.По- впечатляваща ли е?,от оригинала ::) ???ДИСПЕЧЕР ::),или си по- интересен пред бабите на село,и си по-фешън ,нали :o ;D

Красимир Тодоров

Цитат на: ET VIT-93 - Петък, 18 Януари, 2013, 14:09:11
                                                Българска дума няма ли на тази "ДИСПОНЕНТ" ???.По- впечатляваща ли е?,от оригинала ::) ???ДИСПЕЧЕР ::),или си по- интересен пред бабите на село,и си по-фешън ,нали :o ;D
като хубата дума фешън, или ритардер, или навло... ушита, салида, ротонда...
Да не коментираме колко българска е думата ДИСПЕЧЕР

nevernika

nevernika