• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма Брекет

Започната от Бриги Магнито, Събота, 12 Януари, 2013, 16:43:56

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Колеги и колежки ще си позволя да добавя таз фирмичка в нашият списък с една единствен цел и тя е ако някой с бръмбар в тиквата ,ръгнал към нея да прецени фактите ,а фактите са следните:

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Съжалявам,че правя втори пост,но от горното е видно,че за фирма Брекет всички нейни шофьори са некоректни,не плаща на бизнес партньорите си камо ли на работниците си ,за да не попадате в списък,,Проблемни шофьори,, на http://www.speditor.net/ и да не ви се случва това от тази тема (http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1227.0) горещо Ви съветвам стойте далеч от фирма Брекет

На смимката отдолу е видно,че за една седмица (може би е било време за заплати) са добавили 4 човека в списъка,при положение,че имат 10 дръгела(я ги имат я им ги взели вече)

Бриги Магнито

Joro

То за това всяка седмица имат обява ... Дори сега пишат че плащат и разходите до интервюто в jobs.bg  така пише .

koychev

Аз съм въпросният Ивайло Койчев Иванов,Методи Григоров наистина е много голям лъжец,държа ме в Украйна един месец,без пари като постояно ме лъжеше по телефона,караше ме да лъжа клиентите че имало опашка на границата и какво ли не,после започна да заплашва и семейството ми,даже някакви мутри ми се обаждаха да ме плашат,в последствие се оказа че договора с който ме беше назначил е фалшив,дори сам написа в един друг форум че не ми е платил и няма да ми плати,защото не искам да работя при него.Доколкото знам няма спедиция която да не е "запалил",аз 18г. съм по камионите такова чудо не съм виждал,некомпетентност,измами и прочее.Такива хора без ценности и нищожни нравствени качества нямат място в бранша.
И много ми е чудно как Методи се обръща към хората който мами и лъже с думата КОЛЕГИ,а и най малкото не може да пише без да допуска правописни грешки-(ИЗКЛ(У)ЧИТЕЛНО),мисля че там трябва да е буквата (Ю),а иначе шофьорите били неграмотни и некадърни :)

volvo1965

Публикация на латиница!!!

volvo1965