• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от lomidol, Петък, 18 Януари, 2013, 18:04:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lomidol

Здравейте колеги,имам кат.Е, но нямам стаж. Моля ,за някакви съвети и предложения.Или да си купя собствен камион и да пробвам.Поздрави!

lomidol

ET VIT-93

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 18:04:24
Здравейте колеги,имам кат.Е, но нямам стаж. Моля ,за някакви съвети и предложения.Или да си купя собствен камион и да пробвам.Поздрави!
Купи си,и вземи от тук най-добрия писател ;D,за шофьор докато станеш,и Ти с"Е" ;)

ET VIT-93

lomidol

Колега ET VIT-93 ,благодаря за отговора.

loshdancho

То купуването е лесно, ама после ....  Да не го върнеш безславно, Като един познат колега, който пише тука.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

American

Ама на това с взимането и връщането купуване ли му се вика ?
smoking gun

lomidol

Да добавя че съм от София и имам 15г. опит с "С" категория.Имам 300-400 000км. зад гърба си.Моля без злонамерен СПАМ :) 

BoBy_BoY

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 19:29:58
Да добавя че съм от София и имам 15г. опит с "С" категория.Имам 300-400 000км. зад гърба си.Моля без злонамерен СПАМ :) 
Пич, дано това, че си от Големо село (София) и имаш 15г. с категория стаж с кат. "С" ти даде един много голям плюс за в бъдеще (съмняваме)...
Аз съм на 35г и имам 12 г стаж на трудова книжка при това само в международен транспорт, и пак не мога да поема риска да съм чорбаджия. Имаш кураж, давай! ;)

lomidol

Аз съм си от Търново, но жената е от София.

American

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 19:29:58

Щом го приемаш за спам, ще ти го задам директно. Колко пари кеш си приготвил ?
smoking gun

lomidol

American

smoking gun

lomidol

Колега ти прави каквото искаш.Не знам обаче с какво допринасяш в моята тема ,освен с излишен СПАМ.Мислиш ли че не знам кое колко струва.В днешно време има ИНТЕРНЕТ и там пише ВСИЧКО.Някои колеги още живеят в миналото.Късмет на всички! :)

rider777

Пич, ако имаш кинтите хич не му мисли,,,в BAS Truck има Евро5 за по петнайсетина хиляди евра,,,, точно за 4-5 месеца се избиват в що годе добра фирма и не се занимаваш с началници.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lomidol

Благодаря на колегата rider777
Гледах там ама не видях добра оферта
Във http://autoline-bg.com/  има повече и по-добри.Лизинг не ме интересува.

ivopifeca

Пожелавам ти късмет колега. :)

ivopifeca