• Welcome to Форум на българските шофьори.

Покушение срещу лидера на ДПС

Започната от doktora, Събота, 19 Януари, 2013, 13:57:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doktora

Днес е направен опит за покушение над лидера на ДПС Ахмед Доган.

sush1978

25-годишният Октай Емин Мехмедов опита да стреля по Ахмед Доган по време на конференцията на партията, която се провежда в НДК. Той е делегат на Конгреса от Бургас, бил с делегатска карта на гост на конференцията.

В момента нападателят дава обяснения в Четвърто РУП.

В него освен газовия пистолет са открити и два ножа, съобщиха за Дарик от МВР. Вече е изяснено, че той има криминални регистрации в полицията.

Нападателят по неофициална информация се е представил като Октай, твърдейки че е студент във ВИАЗ.
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

Люси

Това за мен си е жива постановка!!!!
Няма как да стане някой да мине през цялата зала с пистолет в ръка и накрая да го хванат депутати и да го бият 10 минути без да дойде някой от НСО или полиция,някой се опитва да си вдигне рейтинга!!! ;)

doktora

И аз мисля че това си е жива реклама но по лошото е как ще бъде разтълкувано че те вси се вземат за жертви от ДПС

Красимир Тодоров

Цитат на: Люси - Събота, 19 Януари, 2013, 14:00:16
Това за мен си е жива постановка!!!!
Няма как да стане някой да мине през цялата зала с пистолет в ръка и накрая да го хванат депутати и да го бият 10 минути без да дойде някой от НСО или полиция,някой се опитва да си вдигне рейтинга!!! ;)
Аз съм на същото разстояние. ;D Защото:
1. Пуснат е да влезе - няма как да е друго при тая охрана
2. Не е стрелял - егаси пишман атентатора
3. Рецидивист престъпник - нормален човек няма да се навие за каквито и да е суми
3. От турски произход - техен човек
4. Предполагам, че пистолета ще излезе газов или боен с халостни (да не вземе да гръмне погрешка зевзекът) или без ударник...
Извод: Дай да платим на един наш човек да направи цирк, може и да изяде кютек от тия дето незнаят за заверата, после ще го изкараме луд, та да не лежи, а някой ден ако пропее, ще му скроим дървено пардесю.
За нен - най-неуспешната ПР акция в новата история на Родината. ДПС днес си намаза въжето със сапун, скоро ще ритат стола... Лошото е, че електората им е толкова тъп, че ще излезе горкия Доганов светец.

Люси

Ами пистолета е газов от тия дамските където само кучетата се плашат от тях!!! ;D

stoil nedev

Всеки който се върже на тази евтина и непохватна постановка е повече от пълен тъпак и глупак.
Нескопосан цигански филм.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

abator

Цитат на: stoil nedev - Събота, 19 Януари, 2013, 19:50:36
Всеки който се върже на тази евтина и непохватна постановка е повече от пълен тъпак и глупак.
Как да го обясним това на холандците?
Ще видим Шенген през крив макарон.  :(

Люси

Да ама по селата в южна България хората са прости и ще видиш как ще стане война понеже са се опитали да убият тяхното Слънце,а оня фес Лютви Местан веднага съобщи че това е работа на българския народ срещу тях!!! :-\
А аз лично пред Шенген предпочитам детето ми да не ходи с фес на училище както се опитват да го направят!!!

Красимир Тодоров

Доганов отстъпил поста в полза на Местанов... каква е тая арогантност, сякаш завещава бащинията си... Както казах малко по-нагоре, вижда им се края, сега едни интриги ще има..

KrOcky

Цитат на: stoil nedev - Събота, 19 Януари, 2013, 19:50:36

Споделям на 100%
КльоНбаджия

boby1105

Тея османци и другите индийци пречат на иначе малката ни и богата държава да се развива ! 5 000 000 върху 111 000 км2 !С природа,полезни изкопаеми ,плодородна земя , курорти и туризъм ,България се храни от чужди пари,заработени от гурбет !!! 2 000 работници от Сопот не могат да ги подсигурят с достоен труд и живот,а какво остава за цяла държава ! Всичко е ЦИРК.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.

Красимир Тодоров

http://bnt.bg/bg/news/view/93155/napadenie_sreshtu_ahmed_dogan

По едно време се разколебах, викам си, абе може и сакатлък да е станал, може да не е нарочено.. Обаче гледах новините и о, колко удобно, пред всички делегати на дпс, пред местните паши, дошли от цяла България.. как го биха пишман бабаита, ама така, като да не го прибият. И как един даже се сети и ножка да извади от задния джоб. Доганов имаше леко изненадан вид, ама пък егаси салтото направи за идеята... И накрая се появи като победител... Точно като турски сериал, къде инджи и мехмед се обичат.
Егааааси цирка братче, то бива да ни взимат за балами, ама тия от дпс се уляха просто... Интересна ще ми е реакцията на ББ

Красимир Тодоров