• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фармал Монтана

Започната от коко, Събота, 19 Януари, 2013, 16:41:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

коко

Бившата Агропромстрой, в началото е много любезен, но в последствие реже километри. Кара да се скиташ по националите в Европа, постоянно сменяш палета всеки ден. Товариш и разтоварваш на къси разстояния, а ти обещава 10 цента на км. И като се прибереш, ти казва, че по време на курса някъде са ти източили 150 - 200 литра гориво!

Агропромстрои
европа
растяния
някаде

коко

mihailov

нема такъв пустеняк супер нагал тип 1-2 месеца добре всичко ок след това се започва с големото рязане на пари неизплащане на заплати и т.н НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НЕ ЗАПОЧВАИТЕ В ТАЯ ФИРМА !!!!!!

mihailov

hunter_75

Интересно вие какво сте очаквали от лицето Боки Славчев?Със стари к....и нов бърдак прави ли се? ;D

d2maper

Тези не караха ли части на БМВ от Мюнхен до България и после си ги разпределят на малки бусчета и зареждат тука фирмите.

dino412

Цитат на: d2maper - Петък, 01 Декември, 2017, 15:11:40
Тези не караха ли части на БМВ от Мюнхен до България и после си ги разпределят на малки бусчета и зареждат тука фирмите.

Това е съвсем друга фирма.Карат части за всякакви марки МПС-та.Там почти няма текучество и трудно се постъпва на работа.Имам двама комший и един приятел работят от години там и лоша дума не Съм чул.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

VidinDAF

Цитат на: dino412 - Петък, 01 Декември, 2017, 23:10:14
Това е съвсем друга фирма.Карат части за всякакви марки МПС-та.Там почти няма текучество и трудно се постъпва на работа.Имам двама комший и един приятел работят от години там и лоша дума не Съм чул.

Да те пътуват и до Варна и да Бургас.. обикалят си представителствата на БМВ, но не знам дали само с тях работят.
Засичал съм ги 1 камион гуми да карат :)
Път време няма!

d2maper

Цитат на: dino412 - Петък, 01 Декември, 2017, 23:10:14

Значи нещата за тях са преувеличени.
Скоро един познат ми каза, че търсили шофьори ама така и не се обадих на телефона който ми даде

d2maper