• Welcome to Форум на българските шофьори.

Образование

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Сряда, 23 Януари, 2013, 23:29:42

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Вашата най-висока образователна степен?

Докторска или по-висока
0 (0%)
Магистърска
11 (22.4%)
Бакалавърска
11 (22.4%)
Средно
22 (44.9%)
Основно
1 (2%)
Учащ
4 (8.2%)

Общ брой гласове: 48

Красимир Тодоров

Е Баталов, не е баш така. В германия инженер е събирателно понятие за всички техници. А дипломиран инженер (dipl.eng) са вече тия дето са по канцелариите, учили малко повече, или чат пат си разходят вратовръзките с каска на главата по обектите...

Красимир Тодоров

drago_pavlov

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 21 Май, 2014, 17:26:52
Е Баталов, не е баш така. В германия инженер е събирателно понятие за всички техници. А дипломиран инженер (dipl.eng) са вече тия дето са по канцелариите, учили малко повече, или чат пат си разходят вратовръзките с каска на главата по обектите...
Той баталов е пропуснал, че в Германия и за сервитьорка се учи 3 години, та затова тия в производството са инженери, а не като им свърши смяната на струга да тичат на лозето...

drago_pavlov

МИНКО ИЛЧЕВ

По новия закон, начално образование е завършен 4-ти клас. Не може да се повтаря, почнеш ли завършваш. Именно с него се "уредих" с не можене да завърша 3-ти клас, все едно съм завършил и 4-ти.
    Основно е завършен 7-ми клас.
    Средно е при завършен 10-ти клас. Та така че, не бъдете като мен, ако ще ставате шофьори и завършете 10 клас.
    По принцип, 11 и 12 клас са желаещите да продължат и да идат на бал. За да не броите като мен до 3 или малко повече.

По старому беше, в обратен (низходящ) ред: 11-ти, 8-ми и 3-ти.

Една обява и коментари. Направи ми впечатление, нищо не казвам поне засега.

"ШОФЬОР НА КАМИОН С ЦИСТЕРНА с ADR
"**********" ЕООД е една от водещите компании транспорта на битум/мазут . Във връзка с непрекъснатoто си развитие и с разширяването на дейността си, фирмата търси отговорна личност за позицията "Шофьор на камион цистерна с ADR"
Курсовете са от Солун/Румъния; Солун/България;
Предлагаме:
- Коректност
-Заплата 4000-6000 лева нето

Изисквания:
- Завършено средно образование;
- Валидна шофьорска книжка категория С+Е, с валидно психо;
- Професионална компетентност за шофьори;
- ADR удостоверение
- Готовност за работа;
- Коректна и организирана личност;
- Умения за работа в екип.

Телефон : 08********"

Коментари два, от един човек.

"Значи , като ми започнете с това Средно Образование нямам думи . Еее аз пък нямам Средно Образование и не се срамувам да го кажа . Поради една или друга причина така се стекоха обстоятелствата . Та имам 13 г. Опит на тежкотоварен Автомобил над 12 т. Говоря 5 езика + малко Английски , с повече от 2 милиона км. Зад гърба си и в крайна сметка не съм годен . По принцип и да прояви човек интерес , само като види , че искате Средно Образование и е готов да се откаже . По парадиращ начин за Ср. Обр. Може да изпуснете много кадърни и качествени шофьори . Преди 8 г. Си направих транспортна фирма и започнах да работя за себе си . Веднъж се събрах с двама мои познати , които и двамата имаха камиони и от дума на дума стана ясно , че и тримата нямахме Ср. Обр. А се указа , че имат шофьори Висшисти . Та в крайна сметка тези с голямото Образование , работят за такива без Образование . По важното е дали в сърмите , които се намират в главата има нещо . Хубав ден и дано намерите , не със Ср. Обр. , а с Висше Образование , защото ги има много Висшисти , а на края шофьорчето . Лек ден и успех !

Nikolay Karaneshev явно не сте разбра ли , 5 езика + малко Английски . Дефакто стават 6"

Взето оттук

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!