• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде в София да купя радиостанция?

Започната от BIZONA, Петък, 25 Януари, 2013, 12:36:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIZONA

Здравейте колеги,
Моля Ви, кажете ми къде в София да си закупя читава радиостанция, усилвател и антена за камиона? Не желая да поръчвам по интернет, както се казва...око да види..ръка да пипне...

Благодаря предварително.

MB Actros

На бул. Сливница посока Люлин между Хр. Ботев и Опълченска има магазин.

MB Actros

VOLVO 480

Цитат на: MB Actros - Петък, 25 Януари, 2013, 17:52:46
На бул. Сливница посока Люлин между Хр. Ботев и Опълченска има магазин.

И после да си скуби косите колегата от ядове и проблеми с тия фалшиви Мидланки!!!!!Антените и усилвателите са им същите да не казвам кво,сам ше се сети!За да го пиша значи е тъка за един ден 3 пъти се разкарвах до тях преди,уж нова станция, а развалена чак третата зацепи и след 3 дни умря!От както ползвам и продавам Президенти ядове никви,до сега съм продал над 100 и нито една нямам  рекламирана!На колегата успех,да мисли преди да потроши парите а после и времето си в ядове!!!!!!

rider777

Същият булевард ама тръгваш към Калотина и точно като свърши Западния Парк от дясно между бензиностанцията и кръстовището в едно ниско схлупено къщенце ще видиш рекламите,,,имаха голям избор преди години за сега не знам, но ми се струва, че скоро пак ми направи впечатлък рекламата им. ,,,, Най-сигурно е в Гугъл питаш и има адреси,,, отиваш тест и взимаш
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

BIZONA

Благодаря колеги, :)
VOLVO- коя от станциите на Президент ще препоръчаш...? ???
Целта ми е да направя един добър комплект за дълги разстояния.. станция,усилвател и антена.
Къде продаваш, и даваш ли гаранция?
Благодаря.