• Welcome to Форум на българските шофьори.

Молба от колега

Започната от KrOcky, Сряда, 30 Януари, 2013, 18:50:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

KrOcky

Пичове и пич/женския род на пичове/, един наш колега има следната молба, но не знае към кой да се обърне. Има акаунт във форума, но вече не му гила, по ред причини, като най-очеизвадната е напредналата му възраст, установил е тези дни, че сегашния му ник-нейм не отговаря не душевния му МИРОГЛЕД и иска да се преименува на нещо, което ще го експонира в околния мир по по-правилен начин. Като молбата му е да го прекръстите на нещо древно и антично, най-добре някой библейски персонаж. Колебае се между Мойсей или Якоб, какво ще го посъветвате?!?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
КльоНбаджия

KrOcky

КльоНбаджия

MB Actros

Тоя колега Българин или е Евреин. ;D ;D ;D Ако е Българин по добре някой войвода да се пише.

MB Actros

KrOcky

Българин е/поне така твърди, ако да имам нЕкой съмнения/ това с войводите е добро предложение, но има една засечка, а именно не са толкова вехти тез момчета, търсиме лирически герой около края на старата и началото на новата ера, колегата на такива лета го е докарал/ма се не дава, а и не му личи-много/  ;D ;D ;D ;D ;D
КльоНбаджия

Бриги Магнито

Ча библейско да е не моем да му предложим ,ма да пробва с Ташунко сапа с двата сапа

Оня бледоликио убавец май па го е стегнала капата май,мъцни му ,че па ше го водим при Васил и че му размине

Гена

Бойко Борисов и всичко е наред

KrOcky

Има резон в думите ви колега, все пак всичко започва и свършва с НЕГО!  ;D ;D ;D

Бацам ти + отма.  :D :D
КльоНбаджия

Люси

admin

Никнейм Адам може би ще даде един изцяло нов прочит на напредналата възраст. Ще стои наистина библейско и сравнително антично. Ако не се стори достатъчно подходящо, да разгърнем погледи към древногръцката митология. А защо пък да не погледнем и към могъществото на някогашната римска империя? Там ще открием интересни имена.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bojo

Моето предложение е да се спрем на нещо по семпло,свързано е с отминалите неотдавна Коледни и Новогодишни празници.Дядо Коледа или Дядо Мраз,зависи от ситуацията.Според мен белобрадият старец би могъл да радва форума целогодишно с шеги и закачки.
Божо

vents

не се сдържах сори

grants

За мен би мо тичало Спартак но това вече си е ногов избор знам ли. :o
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Sido89

Hino

Цитат на: grants - Четвъртък, 07 Февруари, 2013, 08:11:51
За мен би мо тичало Спартак но това вече си е ногов избор знам ли. :o

:-) +1
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

grants

Па сега незнам ама мисля че Дартанян може също да му отива  знам ли . ;) :)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ivopifeca

ivopifeca