• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Тоши Транс" ЕООД - Ямбол

Започната от nikifor_nikiforov, Четвъртък, 31 Януари, 2013, 10:59:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikifor_nikiforov

Колеги и аз искам да добавя една коректна фирма в белия списък.Работя от година в фирмата,доволен съм от шефа коректен е плаща всеки курс на твърдо няма процент,километър и подобни.Но има много некоректни колеги които искат да вземат повече от шефа.

nikifor_nikiforov

Красимир

Колега,вие не карате ли лекарства за Русия и после да се прибирате през Полша?
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

Красимир

ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: nikifor_nikiforov - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 10:59:40
... доволен съм от шефа коректен е, плаща всеки курс на твърдо няма процент, километър и подобни...

Каква е разликата от "твърдо" и на "километър". Към Русия, не винаги е ясно, колко ще се минават граници и колко се чака за товар. Инак никой нямаше да претендира от заплащане на "километър", ако знаеш за колко време правиш курса. Проблема е, че чакането за "изгодни" товари и групажи или ремонти и други. Шофьора здраво го отнася. Едно е да вземеш 1'000 лв. за 8 дни, друго е за 14-15, а може и за 30.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

stoil nedev

А , не може да го бъде. :o  Тия дето работят при Тодор или са работили никога не са вземали повече от 50%-80% максимум от "обещаното"
Иначе по опашките по митниците си дремят.
Нещо колегата се е объркал ???
Освен това там няма никакво спазване на регламента 561 , кара се на двойки и почти без никаква почивка, както всички които движат Турция-Русия.
Не знам какво хубаво има в релацията ? А също и във фирмата.
Ма то по нашия край садо-мазохисти колко щеш. Ако за една и съща фирма говорим де!?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Huligan

Познавам добре 80% от колегите във тази фирма и са ми приятели  не се кара на двойки на двойки карат на брат му камионите ама то си е друга фирма и бъркаш колега вече не са на едно,а и повечето колеги който са във фирмата са от години там ако не бива няма да стоят там,има двама трима от колегите който не стават и те си знаят кои са :-\

матадора

Цитат на: Huligan - Четвъртък, 28 Февруари, 2013, 18:35:12
Познавам добре 80% от колегите във тази фирма и са ми приятели ...
Я кажи тогава какъв е рекорда във фирмата за курс до Москва?
И защо са им почернели тахошайбите?
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

stoil nedev

Цитат на: матадора - Четвъртък, 28 Февруари, 2013, 20:27:21
Я кажи тогава какъв е рекорда във фирмата за курс до Москва?
И защо са им почернели тахошайбите?
Абсолютно нищо не бъркам. Просто казвам самата истина. Ако прочетеш предния ми пост ще си отговориш кой къде и за що ли седи?
А тука този колега много правилно го е написал за шайбите!!! :)

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

nikifor_nikiforov

Колеги при нас няма двойка,вярно е че нарушаваме по някога но си получаваме парите до стотинка след отчет.За разлика от повечето български фирми,които те карат да слагаш помощник (магнит) и по Европа.И мислят ред глупости и причини за да не ти платят.И колеги ние на курс до Русия през Полша получаваме колкото вие получавате за два курса.Така че да си дойдем на думата кажете една читава Българска фирма която да не удържа пари за щяло и нещяло,а при нас това нещо го няма.

Бриги Магнито

Е как не карате на двойки бре,каката на горнио креват аз ли я да я броим

nikifor_nikiforov

Е това е друго нещо,говорим за щатни кадри а тези са временни.И то само някои се възползват от услугите им.Мина бремето когато всичко беше хорошо.

milen-mitev

Никифоров защо тогава пишеш глупости?

nikifor_nikiforov

Колега не пиша глупости за работата а за девачките,на тях им мина времето.Имам предвид когато можеше да имаш някоя за цяла вечер само за една водка.А това че получаваме за курс колкото които карат Европа за два (прави курсове имам предвид)курса,това не са глупости.Също и да си взимаш всичко след отчет без удръжки.

отдръшки  :o :o :o

Причина за редакция

;D

SEMPER

Off topik

отдръшки

Тази дума ме хвърли в оркестъра

Винаги съм смятал за малко прекалено да се редактират правописните грешки в постовете, ноооо .......  като гледам, на някои колеги колкото и да им отдръшат , все ще им е малко
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

milen-mitev

Никифоров всеки си знае колко взима!Така че взимай си парите и не се фъчкай толкова много че утре да не се жалваш тук!Ред сополи ред сълзи.

stoil nedev

Цитат на: nikifor_nikiforov - Сряда, 05 Март, 2014, 00:00:42
Колега не пиша глупости за работата а за девачките,на тях им мина времето.Имам предвид когато можеше да имаш някоя за цяла вечер само за една водка.А това че получаваме за курс колкото които карат Европа за два (прави курсове имам предвид)курса,това не са глупости.Също и да си взимаш всичко след отчет без удръжки.

И глупости и щуротии пишеш, Тодор затова търси през месец-два хора, щото сигурно е много хубаво.
Натискай се там и вярвай на псевдоагитаторите ,, ... колко е хубаво и къде ще отидеш ако те изгонят..,,,
и тем подобни дрънканици.
Не заблуждавай хората и не дразни колегите.
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов