• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Тоши Транс" ЕООД - Ямбол

Започната от nikifor_nikiforov, Четвъртък, 31 Януари, 2013, 10:59:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikifor_nikiforov

А бе вие возачите от Европа много сте раздразнителни нещо а?Само вашите драсканици не са глупости.

nikifor_nikiforov

milen-mitev

Ади кажи като толкова много я хвалиш таз твоята фирма.Колко пари получаваш на курс и колко курса правиш в месеца?Знам къде карате лекарствата щото и аз ги карах!

milen-mitev

driver1

Цитат на: nikifor_nikiforov - Сряда, 05 Март, 2014, 17:14:11
А бе вие возачите от Европа много сте раздразнителни нещо а?Само вашите драсканици не са глупости.

Тая пък глупост от къде я измисли? И от къде са ти наблюденията и заключенията?
   А ако от пръв поглед е видно, че някой предварително е свалил гащите и подхожда със задника напред, това наистина е повод за раздразнение, независимо в Европа, или в България.

milen-mitev

Никифоров неми отговори на въпроса ама нищо.Ся да та питам нещо?Кажи от кога ви плащат на километър че май нещо отиваш да послъгваш?И кажи как си плащате вие осигуровките?

doktora

Привет на всички чета и се чудя защо все на нази Българите ние нужно да си мерим заплатите километрите и ред други .Защо не направим така че да си помагаме най вече по пътищата когато някой е закъсал или когато работодател ние ощетил .А Що се отнася до Русия всички знаем как е и как се работи там .За два месеца време навлата по определена линия да кажем са паднали със 700 евро но това е друга тема да ме извинят модераторите за спамчето .никой не е толкова щедър а най вече и работодателите че да плащат както беше преди 15 години .Лек и безавариен път на всички

kivott77

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 05 Март, 2014, 12:22:05
И глупости и щуротии пишеш, Тодор затова търси през месец-два хора, щото сигурно е много хубаво.
Натискай се там и вярвай на псевдоагитаторите ,, ... колко е хубаво и къде ще отидеш ако те изгонят..,,,
и тем подобни дрънканици.
Не заблуждавай хората и не дразни колегите.
Колега напиши ми адреса ако го знаеш на двете братски фирми.Благодаря.

stoil nedev

Цитат на: kivott77 - Понеделник, 14 Април, 2014, 11:11:18
Колега напиши ми адреса ако го знаеш на двете братски фирми.Благодаря.
Не знам и не съм сигурен че си ми колега! Заяждаш се с грешния човек.
Няма адрес!!!!! Гараж и офис се намират в двора на бившето ТКЗС в Ямбол.
Зад пункта за технически прегледи.
  И специално за теб ще го повторя: Тази фирма изобщо не е за белия списък.
И едно незначително уточнение,  "братските" фирми са три. И аз ти благодаря за вниманието.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

kivott77

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 14 Април, 2014, 14:19:30
Не знам и не съм сигурен че си ми колега! Заяждаш се с грешния човек.
Няма адрес!!!!! Гараж и офис се намират в двора на бившето ТКЗС в Ямбол.
Зад пункта за технически прегледи.
 И специално за теб ще го повторя: Тази фирма изобщо не е за белия списък.
И едно незначително уточнение,  "братските" фирми са три. И аз ти благодаря за вниманието.

Не се заяждам с теб, явно си ме разбрал погрешно. Колега съм ти от 20 години. Преди пътувах навън, но от 7-8 години не съм пътувал. Карам само вътрешно. Сега ми предлагат пак да пътувам, затова черпя информация. Знам една фирма във Веселиново, но подробности не знам, та затова питам.Натърти му една ракия и я карай по ларж.
Причина за редакция: Правопис.

naum4o

Цитат на: kivott77 - Понеделник, 14 Април, 2014, 22:00:09
Не се заяждам с теб, явно си ме разбрал погрешно. Колега съм ти от 20 години. Преди пътувах навън, но от 7-8 години не съм пътувал. Карам само вътрешно. Сега ми предлагат пак да пътувам, затова черпя информация. Знам една фирма във Веселиново, но подробности не знам, та затова питам.Натърти му една ракия и я карай по ларж.
+ от мен, колега. Трябва да се уважаваме и разбираме.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

матадора

Сега ми предлагат пак да пътувам, затова черпя информация. Знам една фирма във Веселиново, но подробности не знам, та затова питам.
Тази е на Стоян,брата на Тошо-"Максима".На Тошо фирмата е в бившето "Фомис".
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

nikifor_nikiforov

До Стоил Недев.Защо мислиш че ' Тоши Транс' не е за белия списък? Също искам да кажа и на другите колеги които си мислят че ни плащат на километър или на процент,това не е вярно,на твърдо сми колкото и да не ви се вярва.А преди как е било във фирмата не знам говоря за от две години насам.Че е много по добре от повечето Бг.фирми.

kivott77

Цитат на: naum4o - Понеделник, 14 Април, 2014, 22:16:59

+ от мен, колега. Трябва да се уважаваме и разбираме.
Благодаря за плюса,наистина трябва да се уважаваме.Немога да си обясня някой като седнат на камион направят няколко курса и край със тях не може да се говори.Стават спорет мене раздразнителни от излишното самочуствие.Ами нали човек се учи докато е жив.

stoil nedev

А бе каква ти ракия , аз пукне ли първа пролет почвам да пием само бира бе.
По една , но няколко пъти на ден ;)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

kivott77

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 16 Април, 2014, 12:09:48
А бе каква ти ракия , аз пукне ли първа пролет почвам да пием само бира бе.
По една , но няколко пъти на ден ;)
Е още може не са дошли големите горещини. ;D

Цитат на: матадора - Вторник, 15 Април, 2014, 06:44:39
Тази е на Стоян,брата на Тошо-"Максима".На Тошо фирмата е в бившето "Фомис".
Благодаря, е това беше.

Редактирани: Двойни цитати! Не е необходимо всяко изречение да бъде в отделна публикация! Има бутон "Промени"!

kivott77

...

kivott77