• Welcome to Форум на българските шофьори.

Логивит, Испания

Започната от sush1978, Четвъртък, 31 Януари, 2013, 17:34:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sush1978

Дайте мнение за тази фирма.
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

rider777

Само за няколко фирми от които съм се махнал съм съжалявал след това, Лохивит е една от тях,,, ако почнеш там поздрави Ева и Ицо от Иво от Захарна фабрика.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

voyager

sush1978

Умирай трудно

voyager

Ами мисля че не ти трябва тази авантюра.Много каране и много българи.И то от вашите любимци от СОМАТ.

Люси

Цитат на: sush1978 - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 17:34:46
Дайте мнение за тази фирма.
Някои от колегите във форума могат да ти дадат информация за Логивит ама няма да го направят защото колко повече българи идват толкова пропада фирмата!!! ;D

sush1978

Цитат на: Люси - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 22:05:14
Някои от колегите във форума могат да ти дадат информация за Логивит ама няма да го направят защото колко повече българи идват толкова пропада фирмата!!! ;D

Прав си колега , тук само забелязах се пише  за такива фирми където като чуят че си българин , и нямаш опит, те вземат веднага и ти дават най-новия камион , и най- малката заплата.Никой не се хвали, за добрия си избор. Само виждам предлагат на някого (върви в Дискордия, върви у Сертранс , пробай в Ян Де Райк ,и т.н.)Това е истината ''колеги".Не искам да обидя никого , но си е мое мнение.

Цитат на: voyager - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 21:17:17
Ами мисля че не ти трябва тази авантюра.Много каране и много българи.И то от вашите любимци от СОМАТ.

Ако намериш фирма ,която дава( Е ) без да карам, и няма българи ,отивам веднага .
Умирай трудно

voyager

Иска търсене.Но ако нямаш опит,става за училище.Всички добри фирми искат хора с опит и стаж.

sush1978

Цитат на: voyager - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 22:49:26
Иска търсене.Но ако нямаш опит,става за училище.Всички добри фирми искат хора с опит и стаж.
Доообре.А как си доказваш опита с клипове ли?
Умирай трудно

voyager

Ами много лесно,казва се трудова книжка.

Люси

Тая трудова книжка извън България нали се сещаш за какво може само да ти послужи,даже и за това е твърда и не става!!! ;D

rider777

Доказване на опит с клипче,,,, ареса ми идеята,,,,, сметам да влизам в политиката, те тука съм на маса с Бойко Борисов ,,,,,,, http://www.vbox7.com/play:0f8a7c0081   ,,,,   http://www.vbox7.com/play:3dd54e6a6b

Joro

Аз работих там  , ако те интерeсува  нещо по конкретно питай ;)

sush1978

Цитат на: voyager - Събота, 02 Февруари, 2013, 12:21:05
Ами много лесно,казва се трудова книжка.
Искаш ли да ти купя една от книжарницата, и да ти да те изкарам голям стажант.Пълни глупости говориш .Говоря за да ти послужи за някоя европейска фирма дето не са виждали тоз (учинически бележник).
Умирай трудно

voyager

Ти ако мислиш че ще те назначат в испанската фирма,само си мечтаеш.Ще си в българската на българско   заплащане.А вече там много лесно могат да разберат дали си купил книжката от книжарница.

voyager