• Welcome to Форум на българските шофьори.

Извънгабаритни и тежкотоварни превози

Започната от miki07, Събота, 23 Април, 2011, 09:27:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Транспорт като транспорт. Едва ли е нещо уникално и неземно. Сигурно всеки 20-ти камион в Западна Европа е с извънгабаритен товар. Постоянно има нужда да се транспортират разни товари, които не се вместват в обичайната рамка. Обаче мен друго ме притеснява. Накъде върви като цяло транспорта в България? Какво е мнението ви по този въпрос?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) :) :) Шеф може ли така да омаловиж таз темичка с думите ,,Транспорт като транспорт. Едва ли е нещо уникално и неземно.,,  :) :) :) :) иначе ти предлагам за да не оспамим тази тема да отвориш две нови за въпроса ти ,,Накъде върви като цяло транспорта в България? ,, една за България,другата за Европа или некъде си,не за друго,но забелязвам се за Европата драскате па аз за нея не мислим грам да мъцам ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Ами отваряй теми де. Все аз ли трябва да мисля за тези неща? Избери си раздел и направи тема.

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Dimitarblagoev

Здравейте колеги,  ;) ние возим повече широки армопакети и багери, а и келета на багерите.  :)

admin

imter

На това чудо да трябва гуми да сменяш,свят ще ти се завие ;D ;D ;D

ra4ekra4e

:o

Не търси пътя!Отиди там, където го няма и остави следа.....

Volvo FH16 700

Браво,добра темичка,почвам да я следя с интерес.а относно тази снимка която съм цитирал,може би е от бъдещето,вижте годината ;D

EDIT:относно въпроса с конете, забележете на клипчето което е направил Trucker_Boy че една Scania 143M е 450 коня ако не се лъжа,а друга пак от същия модел е дори 420 ;) не съм специалист но кой знае,сигурно и модел 113H 360 или 380 може да се справи не само с дълъг,висок но и с тежък товар ??? :o

EDIT2:ето нещо интересно за бебенцата като мен

R560

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

R560

admin

Добре дошъл във форума и поздравления за чудесните снимки.

loshdancho

Тази тема е за дискусии относно извънгабаритни и тежкотоварни превози превози.
Без разрешителни вече не става. А те се вадят в АПИ (агенция пътна инфраструктура ) за София бюрото ,което издава разрешителните се намира на площад Македония  .
Тарифа за таксите.http://www.napi.government.bg/images/api/TARIFA_za_taksite.pdf
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 28 Юли, 2011, 20:46:03
Тази тема е за дискусии относно извънгабаритни и тежкотоварни превози превози.
Без разрешителни вече не става. А те се вадят в АПИ (агенция пътна инфраструктура ) за София бюрото ,което издава разрешителните се намира на площад Македония  .
:'( :'( :'( :'( макар че не вервам,шопа е казал нема начин да нема начин  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ