• Welcome to Форум на българските шофьори.

На кафе

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 04 Февруари, 2013, 20:23:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Реших да врътнем една яка шоферска тема,че от една седмица четем само чудеса,даже Драйверо завалията получи сърцетуп и го занема.
Та кат манем всичко мъжко от теми 02.02.13г и прочее смислени и напълно безсмислени анкета от сорта Шевченко ше ли го ще или нема да го ще,да Ви отбраздим едно пиПане,абсолютно шоферско.
Та:
-Кайве сърбате ли и ако сърбате ,как го сърбате с шекер или с цвик,късо или дълго,спрели или у движение ?

П.П.Заглавието на темата е ,кво беше:натрътвам,тц не,надебелявам,тц не друго беше,бе намеквам,че нешооооооооооооооо обърнахте посоката на гайките.(майтап бре)

Бриги Магнито

admin

Пия изключително често еспресо, средно дълго и в много редки случаи нес кафе. Със захар и сметана. Напоследък обаче пробвам с мед вместо захар и все повече ми харесва. Обичам да пия кафето си у дома пред компютъра и по-рядко по време на работа в камиона или колата. Не обичам да пия кафе набързо и на крак.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

abator

На глад държа. На жажда държа. Оставиш ли ме обаче без кафе или цигари, предавам цялата чета без да ми мигне окото.  ;D

Станимир

Само експресо,нормално без екстри.Без значение на крак или по време на движение задължително с цигара.

ceko1969

Цитат на: admin - Понеделник, 04 Февруари, 2013, 21:27:59
Напоследък обаче пробвам с мед вместо захар и все повече ми харесва.
Не се ли разваля вкуса му фатално  ??? ??? Имам мед в изобилие, но не само че пия кафето без захар (но за сметка на това бавно и с доста цигари), но и започнах да избягвам тотално сладкото заради наднормените килограми дето натрупах ::) ::)

admin

Цитат на: ceko1969 - Понеделник, 04 Февруари, 2013, 22:48:42
Не се ли разваля вкуса му фатално  ??? ??? Имам мед в изобилие, но не само че пия кафето без захар (но за сметка на това бавно и с доста цигари), но и започнах да избягвам тотално сладкото заради наднормените килограми дето натрупах ::) ::)

Значи в момента имам един мед, който наистина леко "разваля" вкуса на кафето. Преди време обаче приятел на баща ми беше дал един буркан манов мед. Нямаш представа за какъв еликсир става дума. Поне за мен този вкус е неповторим.

SEMPER

Цитат на: Станимир - Понеделник, 04 Февруари, 2013, 22:19:25
Само експресо,нормално без екстри.Без значение на крак или по време на движение задължително с цигара.

+1 :)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

grants

Пия го без значение в почивка  или зад волана чисто еспресо само със захар но задължително с ПАПИРОСКА.  ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ivopifeca

Пием много кафета,кога карам,когато не не обичам да го пия с такива,където не разбират от кафе,като тия,къде пускат некви анкети,за неудобни за тях персони ;)

ivopifeca