• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият световен ред......

Започната от Hino, Четвъртък, 07 Февруари, 2013, 19:35:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

Съжалявам че писах в темата, защото посещавам този форум само защото се вълнувам, интересувам и изхранвам само и единствено от 18 колесни и транспорт.

Бях забравил че в БГ знаете всичко, за целия свят, повече от американците за Америка и повече от афганистанците за афганистан.
smoking gun

American

smoking gun

Hino

Абсолютно нормална реакция на човек който му е набивано в главата десетки години едно......е когато чуе кардинално различна гледна точка да реагира първосигнално и да отрече всичко.
Дори да те "светна" , "модерно" е на такива хора ( с по различно мислене) да им се лепва етикет "ненормални", "конспиратори" и т.н.
Само един въпрос да ти задам на теб, а и не само на теб? Всъщност колко от Вас седнаха на спокойствие, прочетоха поне , ама ПОНЕ 50% от нещата???? И също така , колко от Вас гледаха поне 10 минути ( което е нищо) от който и да е линк които пуснах? А колко от Вас видяха цялата тази информация и респективно я асимилираха ( естествено далеч съм от мисълта, че за 1-2 дни ще си променят мирогледа, но е достатъчно само да се замислят...)? Сега, с тези от Вас който са го направили , нека да коментираме. С другите, сори ама не е коректно. 

И да "ние в БГ" ( щото ти си Вие нали?) знаем всичко. Само един съвет, искрен - внимавай докато караш или зареждаш там където са ти наредили ( имам предвид закона които сподели за различните щати) да не стане да попаднеш на някои......как да се изразя....."много доволен" от системата. Дето всеки ден има такива презадоволени и доволни граждани на Съединените Американски Щати. Да не попаднеш на такъв дето не си е върнал оръжието , и да видиш какво прави от "щастие"  ;D ;).
С най-добри чувства  ;).
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

Hino

rider777

На мен ми е интересно дали наистина има българска кръв в Ротшилд,, аз вярвам в конспирацията,, има много интересна книга на Никола Николов  " Световната конспирация на евреите срещу Човечеството" абсолютно задължително е всеки да я прочете,,, има много български автори пишещи по темата има и един много интересен сайт, който е конспиративен уж, но се оказа, че е собственост на ционист, който преди повече от година ми отправи лични заплахи, че нямало да ми позволят даже сап за лопата да държа камо ли волан на камион,,,цитирам думите му дословно иначе сайта е ,,,,,, http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,20017.0.html    Весел и успешен уикенд на всички,,, има много да се пише по темата ама трябва и да се кара
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Ами то е публична тайна - Едмон Ротшилд е бил женен за племенницата на Кимон Геогиев.
Обаче не им потръгва съвместния живот и се развеждат.

Единствената причина за всичките ни несполуки като държава естествено е този провален брак.

Не е трудно да се замисли човек, и да открие че няма никаква друга обективна причина.  ;D ;D ;D

Да беха си живели в мир и любов, всичко в България щеше да е по мед и масло.  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Hino

Semper, мойте поздравления. Незнам на кое му викаш обществена тайна, но ти си първият човек който виждам, че знае това.
Само малко уточнения - Едмонт Втори Ротшилд - пето поколение Ротшилд ( според данните) и водещ родствената си линия, започваща от последното пето дете на първия урод  ;D. На въпросният Едмонд , прадядо му също се е казвал така, затова уточнението е, че този индивид е живял 1926-1997 години.
Друго - Кимон Георгиев НЕ Е ЧИЧО на тази жена. Сега да направя уточнението, че аз по принцип съм малко скаран с тези определения "чичо, стринка, зълва " и т.н. Но една от сестрите на тази жена ( казва се Веселина Георгиева и е родом от стар Габровски род) е женена за Кимон Георгиев. Което лично според мен не значи абсолютно нищо. Дори и да е споделяла няговите възгледи, това незначи че сестра й го е правила. В болшинството от случайте , в едно семейство децата са с коренно различна съдба, реализация и възгледи. А пък и тази Веселина почти не е живяла в БГ.
А за райдер, специално за теб ще ти напиша какво знам по темата. Тази жена много рано заминава от България и отива във Франция. Започва от най-ниско ниво, но цял живот се занимава с изкуство. Успява страшно много, има изложби по цял свят. Лична приятелка е с Хемингуей например. Жени се за циониста от най най висока класа....бурна любов, обаче много бързо явно може да го прецени и след едва няколко години ТЯ МУ БИЕ ШУТА ( доколкото знам в историята на Ротшилд има само още един такъв случай при който тяхна жена да ги напусне!!!!!!!!!!) . И като благодарност , малко преди да умре същият този Едмонд казва следното, цитирам: " През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!" Тази зловеща прогноза Едмон де Ротшилд изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това умира".
Друго - майката на този урод, също преди да умре вика нашето мимиче за да ......й поиска прошка!!!! Ама за какво......нямам идея.

Дали всичко е "конспирация" или не нямам представа. Това са факти. А след това какво става с БГ и дали има нещо общо ( имайки предвид кой точно са Ротшилд, и какво представлява малка България за тях.....) с тези думи.......дали станалото след 90-та е плод на тези неща, плод на други интереси или собствена некадърност и/или лакомия ...... е съвсем друга тема. Случайно или не фактите са налице ;).

Поздрави

Hino

Като леко продължение по темата. Бенджамин Фулфорд е политическо-икономически журналист от няколко десетки години. Върха в кариерата му е, че е бил ръководител на Азиатското издание на не кой да е, а Форбс. След седем години обаче напуска заради цитирам: "широка корпоративна цензура и налагането на реклама и редакция на списанието" (сега си спомнете за тези 96% от медийте в световен мащаб, който са собственост на само трима души). Живее в Япония и свободно говори няколко езика, включително и японски. Както и да е. Става известен със скандалното си интервю с финансовият министър на Япония, като го обвинява, че е предал японските интереси пред Ротшилд. Малко след това министъра подава оставка  :o!
Пускам един линк ( за тези от вас на който темата им е интересна) с интервю на Фулфорд с Рокфелер. От 4 части е, но 1-вата ( на линка) е най-важна според мен. Другите 3 може много лесно да ги видите от менюто в дясно, където убеден съм, че ще Ви излязат. Ако не мога да ги пусна и аз.
И последно уточнение - не забравяйте, че Рокфелер е едно от протежетата на Ротшилд. Създаден, издигнат и поддържан от Ротшилдови. Старта на "кариерата" му започва ( ако си спомням добре) от Италия, където отговаря и разработва нефтеният пазар. След това се мести в САЩ, оттам нататък е ...история. В никакъв случай не бъркайте Рокфелер и Ротшилд. Едната фамилия - ( Ротшилд ) е "отгоре" - шефа, а другата ( Рокфелер) е "отдолу" - изпълнителя. Също така има и едно друго много много дребно, но важно уточнение. Официалната фамилия на Ротшилд е "де Ротшилд". Това "де" е в пряка връзка с холандските ионистки корени на фамилията!!!

Н.Б. - Ако Ви е направило впечатление ( на тези 2-3% от Вас който са си направили труда да гледат материалите който пуснах), оригиналното изговаряне на тези две фамилии е - Ротшилд -> РотЕшилд ( идва от Роте Шилд - червена звезда... отличителният знак на тази фамилия, още от създаването й във Франкфурт през... не знам си коя година), и Рокфелер - РокЕфелер ( нямам представа защо е така произношението).

И последно, ако Ви се стори "поредната конспиративна теория"... спомнете си ( не знам колко от Вас са го чували въобще) как реваха турците, когато "случайно" точно когато се караха с Гърците за Кипър и още 100 неща преди няколко години... "изведнъж" станаха няколко земетресения на тяхна територия. И как обясняваха (защото се опариха), как е било много лесно, с прецизно насочена малка ракета, на точно определено място, така да се раздвижат земните пластове, че да се стигне до земетресение. Говорим на място където има гео-предпоставка за това.

Редактиран Ютуб линк! 

rider777

Рот Шилд = Червн Щит ,,, такъв е висял пред вратата на Едмонт и така се кръщава родът ,,, а земетресенията не се правят с ракети а с едни много хитри машинки ,,,,, преди няколко нощи ходихме да гледаме установка за контрол върху климата,,, викат му Харп но казаха, че не трябва да се снима, защото системите за охрана улавяли фотоапарати и камери, иначе установката е огромна и прилича на военни антени и са собственост на един институт, сещате се чий е  ,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver70

Максимус

Здравей Hino!  :)

"И като благодарност , малко преди да умре същият този Едмонд казва следното, цитирам: " През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!" Тази зловеща прогноза Едмон де Ротшилд изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това умира".
Друго - майката на този урод, също преди да умре вика нашето мимиче за да ......й поиска прошка!!!! Ама за какво......нямам идея."

Аз сега ще кажа моето мнение по въпроса, и дано си отговориш за какво!

Защото на юдеите много им се иска, и са правили всичко възможно през вековете, за да се изкарат за избрания Божи народ. Което въобще не така, както те го представят пред света. Юдеите по-скоро са избраният народ на Сатана. Доказват го делата им.
Това, че световният жандарм САЩ - новата юдея, сее смърт навсякъде по света. Че създадените от тях комунистически режими, 70 години колеха и бесеха милиони хора.
Иска им се и се представят, но не са избраният народ.
Намерих един сайт на една швейцарска генетична лаборатория, където са направили учените, доста мащабно изследване на това от къде произлиза корена - началото на народите. Включително и произхода на династията на фараоните, при които евреите са били слуги, както знаем от библията. ;D
От тези ДНК изследвания излиза, че люлката на цивилизацията е произлязла от древните български земи, че друг е Божият народ, не еврейския.
Чети и виж по-надолу в сайта има карта на движението на народите през вековете.

http://www.igenea.com/index.php?c=62

Тук и в български сайт го има публикувано.

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D0%B2-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D1%81%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%9D%D0%9A-%D1%81-%D0%A2%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BD_l.a_c.3992_i.102632.html

Иначе тук съм пуснал тема по въпроса за нас българите. Ако ти е интересно разгледай я.

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3056.0

Лек ден!  :)

rider777

Не мога да отворя сайта, защото съм с хипер кофти нет тук, но са антени наподобяващи военните със страшно много кабели по тях и са наредени в кръг, това е на национал 151 от Чатереаукс към Борджес,,, пред деня като минах ги видях и можех да ги снимам отдалеч, но не знаех, че за тях става дума докато не се се видях час по-късно с тези хора,,,  не знам Анонимус в България какво правят против налагането на Световния ред, но трябва да знаете, че по Света вълната на недоволство вече е огромна,,, очаквам всеки момент световните господари да започнат да обявяват за терористи водачите им,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а на всеки с отворени Очи му е ясно, че евреите са слуги на Сатаната в болшинството си,,, и от тях има много свестни Хора борейки се против ционистите владеещи Света ,,,,,,,,,,,,,,,,

driver70

http://twifanzone.wordpress.com/2011/03/16/проектът-haarp-или-как-човекът-си-играе-с-п/ Интересно,при предния линк и при мен не става сега,това е същият линк но засега се отваря ???  Извинявам се,при предварителния преглед се отваря но сега виждам,че след публикацията профилът е изтрит ???.Както и да е,приличат на антени.

abator

Цитат на: driver70 - Неделя, 10 Февруари, 2013, 14:35:08
http://twifanzone.wordpress.com/2011/03/16/проектът-haarp-или-как-човекът-си-играе-с-п/ Интересно,при предния линк и при мен не става сега,това е същият линк но засега се отваря ???  Извинявам се,при предварителния преглед се отваря но сега виждам,че след публикацията профилът е изтрит ???.Както и да е,приличат на антени.

Профилът в YouTube, свързан с този видеоклип, е прекратен поради неколкократни известия от трети страни за нарушения на авторските права.   >:(

Hino

Райдере братче, ХАРП доколкото знам имат общо с климата основно. Това дето ни го пускат от самолетите - белите линий ( всички знаете предполагам......както и предполагам знаете защо НЕ трябва да се возите с УизЕър). Но може да имат и други "екстри".
В света, именно поради всички неща който правят ционистите все повече недоволството расте. Според мен голяма шега им изиграва точно интернет, посредством който хората малко по малко се консолидират. Едно леко уточнение- някой от Вас замислял ли се е, какъв е истинският смисъл на Скаип ( преди) и Фейсбук ( сега). Пълен контрол на информацията! Какво имам предвид? Замислете се - всеки вече има фейсбук. Така е направено, че да се "споделя" информация. Да обаче, помислете как реално всеки един от Вас си прави ДОБРОВОЛНО ДОСИЕ всеки божи ден. Правиш си фейсбук, пишеш кога си роден, целият ти род роднински връзки ( и техните профили ) , къде си учил, съученици, снимки от-до, харесвания, възгледи....чат.......... Абсолютно доброволно досие с което начинаещ психолог, може за 14 минути да ти направи толкова перфектен профил, при това напрактика безплатно, че просто....... Отделно те локализират на момента къде си! Замислете се само....няма нищо случайно в това.
Друго - манията да се определят "инакомислещите" - "различните" , като конспиратори, малко по малко вече си губи смисъла. Именно понеже хората не са толкова малоумни за колкото ни смятат тези господа. Следващата стъпка, според мен логично би била, да се направят "мними" конспиратори поддържани точно от ионистите, с цел да се види как всичко е измислица. Примерно Аномимус 2 и така с хилядите други "конспиратори". Битката няма да е лесна със сигурност. Но истината е една!
Отделно, последният пример от преди няколко дни, споделен от анонимусите. Техният клон в САЩ обяви война на правителството, понеже то беше заловило един от тях ,които е свързан с източване на информация ( изключително интересна и публикувана после от тях в интернет) от секретните им сървъри. Три месеца след като го хванаха , той се ....."самоуби" когато беше под домашен арест...... Без коментар..... Сега си спомнете за Уикилийкс и Асандж.......А колко още неша има...

Максимус браво за другата тема, но считам, че е правилно да ти отговоря и напиша там. Иначе за това което си написал тук съм абсолютно съгласен с теб. С две думи, до нас достига информаия , каквато ТЕ решат да дадат и респективно да "нагласят" по техен интерес. А това еврейте какви са като същност и ген.......има хиляди изследвания, но.....по тези въпроси се мълчи, именно понеже ТЕ неискат да се отварят очите на хората. По същата причина изкарват Хитлер най-голямото зло на света.....а той се е борил именно срещу тях ( сега, друг е въпроса по какъв начин точно  ;D).  Дори наскоро четох едно сравнение, как в кой държави колко затвор има ако не признаваш "холокоста" над еврейте.....беше по смътен спомен от 3 до 15 години почти навсякъде. Демек, ако аз сега изляза и кажа, че не признавам холокоста над еврейте - ЗАТВОР  ;D! А за другите холокости, над руската интелигенция, селяни, над украинците.....болшевиките....комунизма ( еврейският-реалният, не този на книга) и т.н......и думичка няма.

Силно се надявам да става добра дискусия и поне 5 човека да си отворят очите. И поне 10 да видят филмите, материалите и статийте. С тези хра от Вас , с удоволствие бих коментирал всичко...... ;)

rider777

Германия и Израел са държавите в които отричането на Холокоста се наказва със затвор, има един немски журналист, който заради книгата си " Измамата Холокост" е в затвора и от няколко години тече световна подписка за освобождаването му, но както знаете Германия от 1000 и кусур години се управлява само и единствено от евреи като гледам журналиста ще продължи да пише само от гефенгниса ,,,, Сурат тефтера е създаден с единствена цел,,, тази, която ти описа по-горе ,,, сега остава да ни сложат и чиповете и  ,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 10 Февруари, 2013, 18:48:23
Германия и Израел са държавите в които отричането на Холокоста се наказва със затвор, има един немски журналист, който заради книгата си " Измамата Холокост" е в затвора и от няколко години тече световна подписка за освобождаването му, но както знаете Германия от 1000 и кусур години се управлява само и единствено от евреи като гледам журналиста ще продължи да пише само от гефенгниса ,,,, Сурат тефтера е създаден с единствена цел,,, тази, която ти описа по-горе ,,, сега остава да ни сложат и чиповете и  ,,,,,,,,,,,

И Унгария също. Преди няколко дни осъдиха, макар и условно един журналист, който си е позволил да отрече "холокоста".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!