• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият световен ред......

Започната от Hino, Четвъртък, 07 Февруари, 2013, 19:35:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hino

Не е само там Райдър. Прикачвам снимка с една таблица. Имах някъде много по-подробна, но не ми се търси сега. А за другите неща мисля, че сме на едно мнение - поредната "еволюция" ще се нарича чипове. Не си мислете, че са случайни филмите от такова естество, от толкова много години насам. Подготвят съзнанието и "тестват" реакций. Както и с много други тематики.
  А иначе, че немците се управляват от еврей, според мен, лично мнение, е колкото вярно толкова и не. Мега скандалите за корупция ( почти без аналог в Европа....Сименс например), и куп други неща са показателни, но има и не малко обективни данни, че поне малко или много не са на 100% податливи на ционистите. Сега, незнам дали го правят поради това, че е правилно, но ......преди няколко дни незнам дали си чул , че Германия започва изтегляне на тонове неино злато, базирано в САЩ. Може и да е някаква схема, но по принцип е показателно решение.
От друга страна, немога да не си спомня това как еврейте накараха немците, да им плащат репараций, преди 7-8 години ако си спомням правилно, заради "холокоста". И си платиха - милиарди на Израел.......

А иначе още малко от наистина по-дребните неща който си спомних сега. Незнам дали знаете за плана за излизане от кризата. Преди година и нещо, ЕЦБ ( Европейската Централна Банка, която е 51% собственост на Федералният Резерв ФЕД, който пък от своя страна е 100% вастен -> ционистите Ротшилд и Билдербергите) гласува решение, с което дава на ВСИЧКИ национални банки - МИЛИАРДИ КЕШ, с цел да се раздадат на бизнеса и хората ( под формата на кешови средства), за да се оправи положението. При това с лихва на санитарният минимум. Какво обаче реално стана ли ? НИЩО. По-точно това което стана е поредната наглост на банкерите. Те получиха парите на лихва 0,75% от ЕЦБ към тях. Повтарям, 0,75%. И вместо да ги пуснат в обръщение, като по този начин напрактика да оправят положението в Европа......те какво направиха....... ВЪРНАХА ГИ НА ЕЦБ, като за това платиха 1% наказателна лихва ( за да им ги "пази" в трезорите си ЕЦБ). Мега измама. Всичко се прави, понеже на банкерите им е МНОГО ПО-ИЗГОДНО положението да остане такова каквото е сега. А именно всеки да е в дълг към тях и респективно те да придобият контрол на хората посредством дълга!!!! А НЕ да оправят положението. Това не сте го прочели никъде нали?
И последно по финансовата тема. Евреите ционисти - холандците ( тези прекрасни хора) от Шел, обявиха че изтеглят всичките си налични средства от Европа и ги пренасочват към Сащ. С тази хитра финансова манипулация и благодарение на милиардите си оборот ежедневно, подтикват към проблем част от икономиката на съюза. Естествено не те са най-важните, но са достатъчно важни. И респективно финансовите пазари реагираха логично.......

Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

Hino

rider777

Всички държави от таблицата са се управлявали винаги от евреи,,, както и цяла Европа по принцип от повече от 1000 години,,,,, не знам дали сте се замисляли като кажат благороднически род какво означава това,,,, а един от най-гадните родове е Кобург Сакс Гота,,,, а аз преди време гласувах за него,,,, повервах му
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

gretcki

Здравейте,Хино гледал ли си филмите на Майкъл Мур в Замунда ги има.Филмите са му документални,Fahrenheit 911 е за кулите в деня и след това, как нито един евреин не е бил на работа на 11,как ги вербуват за войници какви пропаганди им правят и други интересни коментари по доста теми с въпросителни  ??? ???.Другия филм е Sicko той е за здравната система на Америка колко е объркана,прави съпоставка и с други държави като Франция,Англия дори и Куба,като заведе няколко Американци в Куба в първата болница искаха да ги прегледат безплатно горките се разреваха,не можеха да повярват как се отнасят с тях,а тяхната държава не иска да ги лекува,това са лекари,пожарникари и доброволци участвали в търсенето на хора след атентата.  Препоръчвам да ги гледате.

Hino

Грецки аз ти отговорих на лично ( понеже ми беше писал), но ще напиша и тук. ФАКТ е, че нито един евреин не е загинал на 11/09. ФАКТ доказан от стотици специалисти е, че кулите немогат да паднат след такъв удар и ОСОБЕННО ПО ТОЗИ НАЧИН. ФАКТ е, че стоманата е била нагрята до червено след като падат сградите -> вследствие на взрив ОТДОЛУ. ФАКТ е, че моментално тези елементи се прибират и информация йок!!! Сега друго - конспирация или не, помислете си най перфектният начин да елиминираш някого. Много са даните ( естествено не по телевизийте) , че в момента на събитията в тези сгради е имало ....как да се изразя....."неудобни" хора, поканени на среща там. Сега те вече са мъртви. Няма да коментирам повече..... А и той Ахматинеджаб ( на Иран президента) им го каза в прав текст - "теоретично и практически е невъзмжно да срутите такива сгради след сблъсък на самолет ОТГОРЕ".....

Райдър, абсолютно си прав за управлението на Европа векове наред. Виж ако ти е интересно и протоколите на ционистките събрания. Изключително интересни са.
За Сакс Кобург Гота си 100% прав. Натресен ни е на нас, а и много малко хора знаят, че баща му на Симеон никога не е управлявал и му е било мечта да стане Княз. Друго....убеден съм че едва ли и 1% от вас знаят един мнооооооооооооооого деликатен факт за Симеон. А именно - той е известен КОМАРДЖИЯ. А знаете ли, че непосредствено преди да дойде в БГ.......многоуважаваният господин "вервайте ми", си ПРОДАВА ВСИЧКИ МЕДАЛИ, ОРДЕНИ и свързани с баща му и България ценни неща, на търг от Сотбис Лондон, защото НЯМА ПАРИ. Пак повтарям - ВСИЧКИ свързани с БГ неща. Значи аз ще съм от род свързан с управлението на една цяла държава, ще ми предстой да се върна аз да я управлявам.....и непосредствено преди това, ще си продам, повтарям ПРОДАМ ВСИЧКО което имам аз и семейството ми ....на търг....за пари...... При това ще съм от вековна европеиска фамилия - аристократи.......!!!!!! БЕЗ КОМЕНТАР просто!!!

trenti

Интересна тема, но като се замисля кои останаха на тази планета които все още не са се подчинили на въпросния световен диктат, Иран, Сирия и Северна Корея, но е въпрос на време май и те да бъдат поробени, имаме и едни пасуващи Русия и Китай, всичко друго е подчинено или е в процес да бъде подчинено на талмуда и тората...

Горко на нас и децата ни за това което ги чака ако не стане някакво чудо(Второ пришествие на Христос) и Израел, САЩ и Англия не изчезнат от картата...

Наскоро четох книгата "Красимира Стоянова - Ванга - истината" http://www.zamunda.net/details.php?id=164530&hit=1 и се надявам както е предрекла нещата да потръгнат към добро, че в момента ако се приеме че има ад, то той е в земния живот според мен.

Горенаписаното е лично мнение и не ангажирам никого с това
.

израел
сащ
англия

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

Първият унгарец, осъден за отричане на Холокоста, получи подобаваща присъда: да се образова. Гиорги Наги беше задължен от съда да посети едно от трите места: Музея на Холокоста в Будапеща, консервирания лагер Аушвиц в Полша или мемориала Яд Вашем в Йерусалим. Наги е длъжен да посети три пъти което и да било от тези места, а после да напише какво мисли за видяното. Отделно от това съдът в Будапеща осъди Наги на 18 месеца затвор, чието изпълнение е отложено с три години, и му забрани да участва в политически митинги и събрания.

http://www.glasove.com/purvi-osuden-v-ungariya-za-otrichane-na-holokosta-25199
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

http://megimg.info/mg/modules/booklists/visit.php?cid=676&lid=1762

Ето ви малко бонусче от мен

Файла е над 150 страници ПДФ, така че който иска да чете дивотии трябва да поизчака доста да се зареди

Това е един фундаментален труд  на М.Варшавски, разясняващ поведението на евреите от египетско време до началото на 30те години. Тъкмо Хитлер е започнал да набира сила, и на българските му последователи  са им  били необходими агитационни материали.

Книгата е антисемитска, издържана напълно в идеите на фашистката доктрина, пълна е с фактология,която обаче не е подкрепена с никакви доказателства.

На кой му пука обаче, идеята всъщност е самата книга да се ползва като доказателство.

http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=151

Този автор  е написал по същото време и какво са направили евреите за България  - фундаментален по своята същност труд, тъй като той е единственото доказателство за намесата на Синедриона. Естествено книгата не се позовава на никакви исторически сведения, но не е това и целта. За нуждите на нашите фашаги е било достатъчно митът че евреин е отворил портите на Търново да се облече в мащабност и сериозна организираност.

За втората книга предварително искам да се извиня, че не можах да я намеря в оригинал. Редакцията е правена от един ботевградски кукумицин и алкаш.
Ако имате път натам и на сърце бутилка евтино вино и два кремвирша същият с удоволствие ще ви разкрие в най тънки подробности цялата световна конспирация, тъй като е един от малкото хора в света осмелили се да влязат в открита борба с Мамона.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Hino

Semper, моите уважения, ама 150 страници "нещо" което ти самият пускаш като "фактология" в която ти самият явно не си убеден......е няма как да седна и да ги чета аз поне. Ептен ме взе за изкуфял професор  ;D ;D ;). Шегувам се, но ......
Между другото, ти от Ботевград ли си....че търся някои от там да питам нещо? ;)

SEMPER

Не, от Варна съм.

Поздравче по темата   ;D ;D

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Hino

;D между другото песента и клипа са много хубави  ;).

Връщам ти го двойно ---> http://www.youtube.com/watch?v=LRXb6Yh6vwQ
                                      http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0

....умишлено използвам линк, а не другият начин с директна връзка, понеже не е много по темата. Въпреки, че на Арис феновете са отявлени "анонимуси"  ;D.

А сега по темата, отскоро все повече се налага мнението, че точно Ротшилд ( протежетата им Рокфелер) и компания всъщност са "второто ниво", и над тях всъщност са Билдербергите или някои друг незнаен род. Тези твърдения се подкрепят от факта, че след 2006-та година, изведнъж въпросните фамилий остават без персонална охрана и все по често се разхождат ( естествено не винаги) без телохранители. Което е ясен знак, че не са най-важните хора на света. Докато например информацията, камо ли снимките на рода Билдерберг, напрактика са почти неоткриваеми.......

SEMPER

Хахахахаха, на първия клип даже ме има.  :D

Това май е последният щастлив мач на този стадион.

И доста добра вандалщина успяхме да спретнем тогава.

А от втория клип песента я знам, но с друг текст  ;D ;D

admin

Цитат на: Hino - Понеделник, 11 Февруари, 2013, 23:52:28
;D между другото песента и клипа са много хубави  ;).

Връщам ти го двойно ---> http://www.youtube.com/watch?v=LRXb6Yh6vwQ
                                      http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0

....умишлено използвам линк, а не другият начин с директна връзка, понеже не е много по темата. Въпреки, че на Арис феновете са отявлени "анонимуси"  ;D.

А сега по темата, отскоро все повече се налага мнението, че точно Ротшилд ( протежетата им Рокфелер) и компания всъщност са "второто ниво", и над тях всъщност са Билдербергите или някои друг незнаен род. Тези твърдения се подкрепят от факта, че след 2006-та година, изведнъж въпросните фамилий остават без персонална охрана и все по често се разхождат ( естествено не винаги) без телохранители. Което е ясен знак, че не са най-важните хора на света. Докато например информацията, камо ли снимките на рода Билдерберг, напрактика са почти неоткриваеми.......

Билдерберг въобще не е никакъв род. Названието на групата идва от името на хотел в Холандия, където се е състояла първата им среща.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B3%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0

Hino

admin, и си прав и не. Род е, и ще ти кажа защо......вярно е това което пусна като линк, ОБАЧЕ, хотела, веригата както и много други неща в Холандия се контролират от РОДА Билдерберг. Това е малко известен факт. Питаи холандците ( някои от тях дори не ги харесват). Живял съм там, знам как е . И самият факт, че напрактика информация в интернет за тях НЯМА, трябва да ти говори много. Малко като за ТИМ  ;D;) ;)

Семпер, не само ти си бил там  ;D. След 18 години и тимаджиийте за нови шефове, след паметно шествие през половината град затваряйки улици и движение, след уникална идея за хвърляне на хиляди листовки от делтапланер над стадиона им и теглене на трансперант ( спомняш ли си  ;D къде падаха и какво пишеше ;D ;D ;D) след УНИКАЛЕН мач, след БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО съдийство, след два ( ако не се лъжа) червени картона и хиляди други неща....робството от 18 години продължи. А спомняш ли си зомбираните ченгета....а спомняш ли си как подло и типично по византийски хвърляха камъни през оградата ОТВЪН към нас...... Еххх, какво беше........ Само Валентина Станчева ( доскоро и в Уикипедия така беше написан предателя  ;D ;D) разваля идилията в клипа  ;D ;D ;D.
А за вторият клип текста не само ти го знаеш в друг вариант "синьо-бяло бие в нашите сърца , само СВ оттук до края на света, оооо СВ.......   ;D ;D ;D ;D ;)

Hino

И малко пак по темата...... на какво Ви прилича този УРОД? Само го погледнете....... моментният шеф на европарламента.....

admin

Цитат на: Hino - Вторник, 12 Февруари, 2013, 20:27:39
И малко пак по темата...... на какво Ви прилича този УРОД? Само го погледнете....... моментният шеф на европарламента.....

Hino, пак ще те поправя. Това е "президентът" на Европейския съюз - Херман Ван Ромпой, когото нито един гражданин в ЕС не е избирал на тази длъжност. Откъде накъде решиха и кой го реши, че точно той е най-подходящ за този пост?

admin